Företagsinformation

2. Hamburgerrestaurang
  3. Pizza hemkörning
  4. Pizzeria
  5. Hämtmat

Informationen kommer från olika externa källor

Pizza Højby : Hos Højby Pizza & Grill kan du bestille den bedste Pizza, Burger & Shawarma til super lave priser. Og vi leverer også. Bestil di

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En rigtig dårlig oplevelse!!

Næsten alt må være gået galt i køkkenet i dag.
Vi havde bestilt 1/2 grillkylling, en stor bakke pommes frites samt en chili bacon burger.
Kyllingen var tør og kedelig og virkede som om den var stegt dage i forvejen inden den kom i frituren. Pommes frites blev leveret næsten uden salt, og burgeren med brændt bolle, stort set ingen salat eller dressing og en kedelig tør bøf. Alt i alt utroligt ringe og bestemt ikke i nærheden af at være de 306kr. værd, som vi betalte inkl. levering. Med denne dårlige oplevelse er vi nu blevet en erfaring rigere, og ved, at det er sidste gang, vi har bestilt mad hos Højby Pizza.

16 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er virkelig lykkelig..

Jeg er virkelig lykkelig..

Jeg er virkelig lykkelig over at Højby pizza og grill eksistere.

Fruen og jeg selv havde lyst til andet end det sædvanlige mad vi selv laver, vi kontaktede Højby pizza og grill, og fik en rigtig god snak med ejeren om, vi kunne få vores ønske om en "Indbagt pizza" lavet og leveret, "selvfølgelig" sagde ejeren, vi fik vores ønske med Indbagt pizza, lavet og leveret indenfor 45 minutter som aftalt, maden var dejlig, velsmagende og varm ved levering, så det er 5 store stjerner.. en anden gang, der prøvede vi (Fruen og jeg) et par af deres pasta retter, og det var dejligt, igen 5 store stjerner og slet ikke første eller sidste gang vi bestiller herfra... Tak til ejeren for at lytte og gør vores ønske til et måltid og tak for at levere den varm.. 5 STORE STJERNER, DET FORTJENER DE VIRKELIG! Mvh os fra Lumsås.

28 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig oplevelse og stjæler fra kunder.

Jeg bestilte pizza og pomfritter fra Højby pizza, og ser med det samme da jeg betalte at der blev hævede et alt for højt beløb på mit konto. Da jeg kontaktede dem for at få pengene retur, nægtede de at hjælpe. Ejeren af pizzeria hævet stemmen og skælder os ud og peget på min 9-årlige datter og sagde at det var hende der bestille det ekstra. Der blev også troede med at det var skats skyld, ved ikke lige Vad det gik ud på. Så Højby pizza har stjålet 88kr fra mig. Dette er helt uacceptabelt, og vi vil aldrig bestille herfra igen. Jeg anbefaler andre at finde et andet sted at købe deres pizza.

2 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

For dårlig service og mad

Først bestiller vi mad via meal 4 you 17.55 hos Højby pizza vi venter i 1.5 time og jeg ringer får besked på de har travelt og maden kom om 10 min vi venter så i 20 min forsat ingen mad ringer så igen og får besked på de har det travelt vi venter igen igen,og så står der på ordren 1 fernerpizza 1 pitakebab 1 durumrulle med kebab 1 lille bakke pomme fritter og 1 saladmayo . Ferner pizza er svartbrændt og uspiselig pommefritter kolde ikke nogen salat mayo og pitakebab ja det var salatpita uden kebab og durum rullen ja den var proppet med rød løg tiltrods for der stod " Uden løg på all mad" når maden den endelig kom var klokken 19.47 jeg forteller så ham der leverer maden at det er for dårlig at man ikke får maden når der er trykket ind hurtigst mulig på jer alternativer og om man så får noget rabat han kikkede bare dumt og sa det gir vi ikke så jeg er sur riktig sur for og ha betalt 322kr for noget vi ikke kan spise pga løg i maden og svarthvitt pizza og kold slatten pommefrit og ingen salad mayo og en saladpita uden kebab:( så her må man lave mad så man ikke er sultne allikevel efter en mega skuffelse fra Højby Pizza føj siger jeg bare

14 februari 2024

Har lige modtaget 9 pizza

Har lige modtaget 9 pizza.
Den ene var mere tør end den anden og der var meget meget lidt fyld på, det var ikke engang hele pizzaen som der var fyld på.
Ringede til pizzeriaet og fortalte min oplevelse, han mente at der var nok fyld på 🙈🙈

9 juni 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mini pizzaer til for mange penge

Størrelsen på pizzaerne er skrumpet voldsomt. Før kunne vi 2 voksne og 2 børn spise os mætte i en familiepizza. Nu skal vi bestille 2 for at få samme mængde mad. Så bliver det alt for dyrt

31 mars 2023

119 KR FOR EN BRÆNDT LILLE PIZZA

Ventede en halv time trods de sagde 10 minutter. Fint nok. Men...pizzaen var mega tør og en så lille pizza på formiddag til 119 kr? Det burde ikke være lovligt! Pizzaen var brændt på i kanterne, fallaffel total tør og pizzaen smagte af intet. Har været der før men det her er simpelthen ikke i orden. 119 kr for en lille tør pizza plus ekstra ventetid er simpelthen ikke i orden!

7 mars 2023

Små pizzaer

Vi bestilte mad igår hos dem, maden smagte okay, vi bestiller et hvidløgs pizza med til vores mad, den var mindre end én børnepizza, det sgu ikke okay når den koster 63 kr, jeg bestilte en deep pizza den var slet ikke deep pizza og den koster 101 kr

29 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kan ikke anbefale dette sted

Jeg kan ikke anbefale dette sted. Jeg ringer og bestiller udbringning og starter med at spørge om de kan leverer til grevinge hvor det bliver ja det kan vi og jeg bestiller den mad jeg skal have og efter jeg har lagt på kontakter de mig igen for at spørge om min adresse igen jeg oplyser den og jeg får svaret vi kommer. EN TIME EFTER kontaktet jeg dem igen og spørger efter mad hvor der bliver svaret VI KAN IKKE LEVERER DET ER FOR LANGT. Det er utilgiveligt dårlig service brug aldrig dette pizzaria IGEN.

17 juli 2022

Rigtig dårlig service!!!

Rigtig dårlig service!!!
Jeg bestiller 2 pizzaer og en bag kartoffel, den ene pizza skulle være i deep og modtager maden og fortæller så at min pizza skulle være en deep hvor hans svar var “hvad skal jeg gøre ved det ?” Hvor jeg så siger du må kører tilbage og få dem til og lave en ny til mig… 30 minutter efter ringer jeg til dem og spørg efter min pizza i telefonen siger han “den er på vej, han havde bare lige en udbringning til en anden først. Men fremover så må i gerne bestille fra vores hjemmeside næste gang, for der kan vi se hvad vi skal lave” men efter 1 time så ankommer min forkerte pizza så hvor han siger god aften…

11 maj 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er blevet rigtig godt igen!

Vi har tidligere undgået Højby pizza da det før var forfærdelig mad. Men nu vovede vi os til at prøve igen da det så revampet ud, og det er noget helt andet end tidligere. Kvalitet og smag har været rigtig tilfredsstillende, og af det vi har prøvet (pizza, ufo) har absolut været rigtig godt. Vi har ikke oplevet lange ventetider. Betjeningen er også blevet behagelig og smilende. De er en ny favorit når det skal være grillmad!

3 september 2021

Gummi svær

Flæskesteg sandwich er ikke til at komme helt igennem.
Sværen er sej, gummi agtig og ikke til at spise.

15 mars 2021

2 timers ventetid og kold mad

Jeg er så ked af at komme med denne dårlige anmeldelse, da jeg én gang før har haft en god oplevelse samme sted, men ikke desto mindre synes jeg det er nødvendigt.
I dag bestiller min familie og jeg 2 børnepizzaer og 3 burgere samt pommes kl 17.25 med en estimeret ventetid på 40 min (fair nok, det er d 1/1) efter en time ringer jeg og spørg til min bestilling og får besked om den kommer om 20-30 min. Derefter ringer jeg igen og rykker og får besked om 5 min, igen må jeg ringe og spørge og får svar om den netop er afhentet og på vej til os. Så 2 timer efter bestilling modtager vi vores mad og det er nu over ungernes sengetid og de er MEGET sultne. Derudover var maden helt kold.
Kedelig oplevelse.
Jeg tror ikke vi vælger at bestille mad hos Jer igen, desværre...

1 januari 2021

pizzaen blivet 20-30% mindre

pizzaen blivet 20-30% mindre, Ok Pizza ellers, men ikke i forhold til kbh, men nu hvor sommerhus gæsterne er kommet er pizzaen blivet 20-30% mindre, synes ikke det er i orden, man kunne lige blive mæt før, nu skal du bestille 2 pizzaer

3 juli 2017
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.