Ik ben huurder met ernstige mobiliteitsproblemen in Den Haag. Al lange tijd word ik genegeerd door Hofwonen en de Gemeente Den Haag. De lift in mijn gebouw is onveilig en ontoegankelijk voo... Se mer
Det här tycker kunderna
Deze jaar januari een lekkage gehad van de mijn slaapkamer .sindsdien nog 4 keer Waardoor er zwarte schimmel is ontstaan en er zitten scheuren in mijn plafond.helaas al 3 jaar bezig met hofwonen om d... Se mer
Ik wil graag de sociaal beheerder van Scheveningen, Jesse, nogmaals bedanken voor wat hij voor mij heeft betekend!! Een Topper met zijn hart op de juiste plaats. Nogmaals dank je wel Jesse!!!!!
Wij hebben drie maanden in ernstige stankoverlast geleefd door een ventilatie-/rioleringprobleem in de woning. Normaal wonen was nauwelijks mogelijk en onze gezondheid en leefomgeving zijn ernstig... Se mer
Hof wonen Slechte bedrijf ooit je kan…
Hof wonen Slechte bedrijf ooit je kan ze niet eens serieus nemen. Ze zeggen dat ze langs komen uit eindelijk komen ze niet opdagen oplichterij hofwonen
Dit bedrijf neemt zijn…
Dit bedrijf neemt zijn verantwoordelijkheid niet. Heeft je huis gebreke, gewoon volle huur betalen, en gebruiken onderaannemers die niet eens weten wat ze doen en of gewoon niet komen opdagen of een andere kutsmoes gebruiken waardoor werkzaamheden totaal niet worden uitgevoerd. Krijg je een opzichter die van alles belooft en niks waar maakt zeer zeer teleurstellend
lager dan 1 ster kan helaas niet
lager dan 1 ster kan helaas niet! Schrijven huren dubbel af, onderhouden woningen slecht tot niet . Er zou ingegrepen moeten worden bij dit soort woningbouw verenigingen die het niet verdienen te mogen bestaan!!
Hofwonen/vestia is zwz een van de…
Hofwonen/vestia is zwz een van de grootste oplichters willen niet helpen maar wel willen hun geld incasseren. Blij dat ik van hun af bent. Vraag mij echt af wat er met de huurgeld wordt gedaan want er wordt niets gerenoveerd of geïnvesteerd in je wonen wel weten hoe ze jou kaal moet plukken 1 ster is zelf te veel moe 0 sterren zijn.
Al bijna 4 wk met een open plafond...
We gaan nu naar de 4 weken dat we met een gat in het plafond in onze badkamer zitten.
17 april stond er ineens iemand om 7uur smorgens aan de deur, niet nederlands sprekend.
Hij waa bij de buurman bocen bezig met vernieuwen badkamer en wilde even in de onze kijken (wij wisten dat hij een nieuwe kreeg)
Foto's gemaakt etc, oke
Staat de die middag dezelfde man voor de deur, hij wilde ons plafond open maken.
Nee echt niet, zonder berichtgeving vanuit het niets werkzaamheden doen.
Mijn partner over en weer met Hofwonen gebeld.
Uiteindelijk een afspraak gemaakt voor de werkzaamheden want anders konden we in de toekomst lekkages krijgen.
Nou wij de hele dag thuis op vrijdag 19 April.
Gat in in gipsplaat en beton, open afvoer van de buurman.
Helaas konden ze niet gelijk dezelfde dag ons plafond herstellen en zou het de week daarop worden van de 22e.
Bellen met Hofwonen, berichten met aannemer.. Ja aannemer zou contact opnemen.
Deze week gaan we de 4e week in dat we nog steeds niks hebben gehoord en met een ooen plafond in de badkamer zitten.
Ze waren er als de kippen bij om ons plafond open te breken omdat ze anders niet verder konden net hun.werkzaamheden bij de buurman, maar nu laten ze ons wel met de brokken zitten. Schandalig!
Weer 50 € huurverhoging VOOR WAT?
Weer 50 € huurverhoging VOOR WAT?? Service was al matig ,nu nog minder, het mag allemaal maar
Mijn oude vader heeft door de boven…
Mijn oude vader heeft door de boven buren en door problemen met de cv-ketel/roosters lekkage in de woning. Wij hebben de schade al ruim 4 weken geleden gebeld en het enige wat wordt gezegd is dat ze het probleem niet kunnen oplossen omdat de boven buurvrouw hun geen toegang verleend. HOF WONEN durft te zeggen dat ze qua schade niets kunnen doen. Plafond beschimmeld, laminaat helemaal omhoog gekomen en mijn vader die hierdoor strest, hoge bloeddruk krijgt en inmiddels al 6 keer bij de huisartsenpost heeft gezeten.
Meerdere dingen zijn beloofd. Gesprekken zijn opgenomen maar niemand wilt zijn verantwoordelijkheid nemen.
Vroeger was het Vestia... maar Hof Wonen, schaam jullie dat jullie op de hoogte zijn dat de onderburen in SMERIG water momenteel loopt en jullie de onderburen gewoon het vies water laten schoonmaken. GATVERDAMME.
kOM GAUW MET EEN OPLOSSING EN NEEM JE VERANTWOORDELIJKHEID
Helaas zitten de ouderen op het…
Helaas zitten de ouderen op het Drentheplantsoen nog steeds zonder centrale verwarming verwacht niet dat het dit jaar opgelost wordt.
Hof Wonen laat niets van zich horen.
Ze bellen ook niet terug.
Kou ouderen flat Drentheplantsoen
Schandalig dat ouderen in een flat aan het Drentheplantsoen al 3 weken in de kou zitten Hof Wonen !!!. Dan kan je wel electrische kacheltjes verstrekken maar die redden het niet je hele huis is op te warmen en wie betaald de hoge electriciteitsrekening ? Ga deze vooroorlogse toestanden eens met spoed oplossen Hof Wonen !!!
Slecht afhandelen van eigen fouten
Hier mijn review over hofwonen (voorheen vestia)
Onze woning was onbewoonbaar verklaard door vocht en schimmels. We waren genoodzaakt om te verhuizen en veel moesten we weggooien en vernieuwd woorden maar ze erkennen hun fouten niet terwijl iedereen in het gebouw er last van heeft sinds 2008 door slechte bouw van het hele complex . Ze kwamen over de brug met 1500 euro en 2 maanden geen huur ,maar dat weegt natuurlijk niet op tegen de schade die wij geleden hebben (kosten opknappen nieuwe woning/baan verloren/gezondheid problemen/oude spullen die we weg moesten gooien).ik hoop dat ze nog wel het geld kunnen storten om tot de maximum van de verhuiskosten kunnen komen anders moeten we toch helaas andere stappen ondernemen.
Ze reageren niet!!!
Ze reageren niet! Veel keer gebeld , twee keer in kantoor geweest en twee keer klacht ingediend. Walgelijk vies- walgelijk bedrijf! Die parasieten alleen verhogen huur en GEEN dienstverlening. Je heb geen keus!!!!!Ja kan niet gewoon andere huis huren. Ik betaal servicekosten voor niets!!!Sinds vorige jaar ligt rotten bladeren, taken onkruid, rotzooi van buren. Onhygiënische omstandigheden, bah! Ik wacht vanaf april, zelfs raadslid(!) contact opgenomen. GEEN resultaat! Ze hebben zich niet aangemeld bij de Klachtkommissie Wonen Zuid Holland- KCWZH om te hulp vragen. Ze hebben een speciale "hendrik" voor klanten bespotten. Nu is 31 augustus(!), 4 maanden nog niets!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.