dit is echt oplichterij die keihard aangepakt moet worden, er is geen klantenservice... je betaalt veel en krijgt het verkeerde ze reageren nergens meer op, wel snel geld vangen bestellen zelf in c... Se mer
Ik vind 1 ster nog teveel. Waardeloos. Weken wachten tot je eindelijk bestelling eens hebt. Klantenservice mega slecht bereikbaar en uit het engels vertaalde antwoorden.
Koop hier niet, is gewoon dropshipping. Voor een zakje diamonds wordt een bestelling geplaatst in China, moet je veertien dagen wachten tot het arriveert. Hebben dus totaal geen voorraad!!!! Als je... Se mer
Helaas duurde de bestelling meer dan 3 weken en is het gewoon afkomstig uit China, via temusneller binnen. En dan wordt het verstuurd via Gofo nou wat een slechte pakketdienst hebben gewoon mijn pakke... Se mer
Hobby Painter is de gezelligste en leukste Hobbywinkel. Met een uniek en vernieuwend assortiment willen wij creativiteit aanwakkeren. Deze hobby is niet alleen leuk, maar ook goed voor je gezondheid. Creatief bezig zijn zorgt namelijk voor minder stress en angst, is goed voor je hersenen én verbetert je stemming!
Nederländerna
- contact@hobbypainter.nl
- hobbypainter.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Product niet ontvangen
Een verzendbericht ontvangen 10 dagen geleden maar het product nog niet ontvangen. Via mail of telefoon niet te bereiken. Track en trace werkt niet.
Zwarte kat.
Het bestelling was prima, maar sommige steentjes waren iets te groot zodat het een enorm gepriegel werd. Soms vlogen er verschillende steentjes uit als je er 1 tussen zette. Bij het aflakken bleven de steentjes aan de kwast hangen, dus de plaklaag was ook niet optimaal. Al met al geen succes.
Bestelling op 2 april 2022 geplaatst
Bestelling op 2 april 2022 geplaatst, nog steeds niks ontvangen. Contact gezocht via het contactformulier op de website. Daar nooit reactie op gehad.
Niet tevreden
Nog altijd niets ontvangen en ik had totaal niet verwacht dat het vanuit China ging komen…
Goede materialen en transparante…
Goede materialen en transparante informatie. Je krijgt wat je besteld. Het komt via China dus de levertijd duurt wel langer. Ze geven dit wel aan maar kan je makkelijk over het hoofd zien. Je wordt via email goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Altijd complete sets, incl pincet erg fijn!

Steeds correcte afhandeling
Steeds correcte afhandeling . Bij problemen even contact nemen en het komt in orde en natuurlijk veel plezier bij het painten .

Svar från Diamond Painting - Hobby Painter
Alles corect geleverd.als er iets niet…
Alles corect geleverd.als er iets niet in orde was goede comunicatie met mail.

Svar från Diamond Painting - Hobby Painter
Nog altijd mijn bestelling niet…
Nog altijd mijn bestelling niet ontvangen, en nog altijd geen oplossing.

Svar från Diamond Painting - Hobby Painter
de foto is uistekend vertaalt naar de…
de foto is uistekend vertaalt naar de steentjes, wat betekend dat we nu
een prachtig diamond schilderij van onze kleindochter hebben

Snelle levering
Snelle levering. Je krijgt direct zin om te beginnen. En als je klaar bent, kun je het schilderij direct ophangen. Erg tevreden klant!

Fantastisch
Fantastisch. Prima kwaliteit van de paintings. Goed verzorgd. Snelle levering. Zal jullie aan iedereen aanbevelen. Heb al heel veel gezellige prikmaanden erop zitten.
Ben echt verslaafd.😁😁👍👍

Svar från Diamond Painting - Hobby Painter
De service is goed alleen wat…sevice
De service is goed alleen wat duidelijker zijn dat het soms heel lang kan duren voordat je het ontvangt omdat het uit China moet komen.

Wachten wordt beloond
Mijn pakket van jullie is bezorgd en het lange wachten is beloond!
Ziet er echt heel netjes en goed uit!
Ook was het goed ingepakt.
Alles wat je nodig hebt zit in het pakket
Ben er dan ook heel blij mee!

Svar från Diamond Painting - Hobby Painter
Mooie kwaliteit steentjes en canvas
Mooie kwaliteit steentjes en canvas. Bij een ander bedrijf heb ik daar een minder leuke ervaring mee. Ook de manier van verpakken was uitstekend.