DPG Media België Omdömen

TrustScore 1 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een triestig gedoe is dit. Het blijkt vrijwel onmogelijk om je abonnementsnummer terug te vinden om je account correct te koppelen. Sinds enkele weken ben ik voortdurend bezig met inloggen e... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik probeer mijn Humo abonnement op te zeggen. Al even. Chatbot werkt niet: noteert je adres en geeft melding dat je gecontacteerd zal worden door een medewerker. Wat niet gebeurt. Er wordt ook niet bi... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingetekend op een abonnement dat zogezegd automatisch stopt na vier weken. De lokker is echter dat het contract na die vier weken automatisch overgaat in een duurder abonnement. De klantendiens... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

HLN schrijft over de opening in Wijnegem Shopping Center met de kop: 1ste Atelier Rebul-winkel brengt Frans-Turkse geurenwereld... Hier komen Oost en West samen. Dit is feitelijk misleidend. Atel... Se mer

Mycket dålig

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

87 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

slecht

Abonnement is duur, voor die prijs verwachten mensen advertentieloze nieuwsinformatie. dit gebeurt niet. ook het opzeggen kan men niet zelf doen, daarvoor moet je bellen met arrogante medewerkers of hele trage chats. NOOIT meer pak ik een krantenabonnement bij HLN of kijk ik nog naar VTM nieuws. Hoop dat ze failliet gaan.

11 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als je geen factuur krijgt voor een…

Als je geen factuur krijgt voor een nieuwe abonnementsperiode die afgelopen juni zou gestart zijn en pas in december een herinnering dan klopt er toch iets niet. Je kan je abonnement ook niet opzeggen want hun ‘systeem’ laat dat niet toe omdat je volgens hun visie een openstaande factuur hebt waar je enkel en alleen een herinnering voor ontvangen hebt. Er worden de dag na de eerste herinnering al woorden als incasso in de mond genomen… hln app gelijk verwijderd, vtm nieuws zal hier nooit meer bekeken worden en vanals we de dpg merknamen zien lopen we er in de grootst mogelijke bocht omheen! Walgelijke praktijken.

6 december 2024

Bevestiging

Ik kan alleen maar bevestigen wat er al geschreven is. Ik lig al 4 jaar in de clinch mer de klantendienst...Ze blijven me maar achtervolgen zelfs met incassobureaus...nadat alles netjes afgehandeld was. Krijf geen kranten en moet betalen. Ik reageer ook regelmatig bij de lezersbrieven. Slechts 2x een reactie opgenomen. Nee bedankt

20 november 2024

Dit is geen krant...

Dit is geen krant, maar een pulpblad. Lees HLN voor snel oppervlakkig nieuws en entertainment. Reageer je op hun artikels heb dan vooral geen afwijkende mening, wijk niet af van het narratief, want ze snoeren je de mond. Broodschrijvers als Guido B. voeren het woord. Ik ben voor nieuwsgaring overgestapt naar (betalende) alternatieve media, zijnde het steengoede Doorbraak, PAL nws en niet vergeten 'tScheldt. Verder EW, OpinieZ en nog veel meer. Gelukkig bestaat die nog, al doen veel smeerlappen er alles aan om ze uit de ether te halen. Maak deze alternatieve media sterk! Feiten, geen propaganda!

18 november 2024

1 TIP

IK GEEF JULLIE 1 TIP, HET BEDRIJFJE DPG PAKT LETTERLIJK AL JE GEGEVENS, WELKE WEBSITE JE BEZOCHT HEBT, WAAR JE NAARTOE ZOEKT EN DAT IS ALLEMAAL MET COOKIES AL ACCEPTEER JE ZE NIET OF WEIGER JE ZE, ZE GAAN ELK KRANT ARTIKEL GERELATEERD MET JOU GEGEVENS OF DATA PUBLICEREN. IK DENK DAT JE DAT WEL GEMERKT HEBT. ZO MAKEN ZE MAKKELIJK ARTIKELS! ZE LOPEN OOK MAAR CONSTANT VAN ELKE DETAIL WAT ER IN JE HUISHOUDEN GEBEURT TE PUBLICEREN ZELFS ALS ER EEN VLIEG OP EEN SPONS ZIT, HOEVEEL BACTERIEN MET ZICH MEE BRENGT, ZELFS VOOR EEN STUKJE STOF ALSOF ER GEEN SERIEUZERE ZAKEN ZIJN IN DE WERELD DAN SNUFFELEN IN ANDERMANS GEGEVENS. ZO BESMETTELIJK ZIJN DEZE KRANTEN EENS JE OP HUN WEBSITE SCROLT OF ANDERE MET DPG MEDIA.

8 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen enkel respect voor vrije…

Geen enkel respect voor vrije meningsuiting.
Ben nog niet zo lang abonné. Ik heb al een paar keer een reactie gegeven op een artikel van hln. Alhoewel ik de voorschriften om een reactie te plaatsen nauwlettend heb nageleefd, werd geen enkel reactie gepubliceerd. Vrije mening is één van de fundamentele mensenrechten en de basis van onze democratie.

11 november 2024

Klantendienst onbestaande!

Wegens het 2x niet ontvangen van ons tijdschrift stuurden wij een vraag en opmerking aan de klantendienst van DPG Media, een maand later is er nog altijd geen reactie (antwoord) laat staan een oplossing voor deze gemiste bladen aangeboden. Ongelofelijk en niet meer van deze tijd!

5 oktober 2024

Links TikTok krantje…

Dit is geen objectieve krant meer maar een links progressief tik tok magazine geworden. Alles wat niet past in het multiculturele plaatje wordt vakkundig afgeschermd , links Orakel Guido Bervoets heeft nog net geen column in de rubriek reacties en kun je beter dus de Morgen kopen dan weet je tenminste uit welke linkse hoek de wind waait. Knack magazine gaat jammer genoeg ook deze toekomst tegemoet , de reden waarom ik al lang geleden met Humo ben gestopt, als ik Das kapital wil lezen dan haal ik het wel in de bibliotheek.

5 november 2024

vrije meningsuiting 0,0…

ik heb gewoon lak aan hun beleid past je reactie niet in hun gedacht plaatsen ze niks dag vrije meningsuiting zal wel andere kranten lezen bedankt

2 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

We weten wie de bazen zijn en wie de…

We weten wie de bazen zijn en wie de touwtjes in handen hebben. Zij bepalen wat er en hoe iets gepubliceerd wordt. Het nieuws wat ze delen is eenzijdig/partijdig en manipulatief. Volg je intuïtie, denk rationeel, wees menselijk en weet zelf wat goed en slecht is en niet wat anderen jou willen laten geloven wat goed of slecht is.

1 november 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Betaling

Ik op 10 oktober betaald via domicielering
Nu zie ik dat er op 28oktober opnieuw dat bedrag van mijn rekening zal afgaan. Klopt dit. Ik heb nog maar juist betaald. Graag antwoord

27 oktober 2024

Wat een klucht

Wat een klucht . Sinds juli 2024 heeft mijn papa al 6 keer zijn krant niet gekregen op zaterdag !! Tijdens de week geen probleem, maar op zaterdag lukt het blijlkbaar iet om de krant elke week te leveren : 6 keer niet op 10 zaterdagen ! Wat loopt er mis bij DPG media ?? Misschien moeten we ons abonnement dan maar opzeggen ! bezorgadres Zeveneken (Lochristi)

12 oktober 2024

Sensatiekrant

In coronatijd een abonnement genomen op hln om het nieuws te volgen,maar stelde vlug vast dat het een sensatiekrant is.niet mijn ding.ik zou het contract willen afkopen maar krijg geen gehoor.van het kastje naar de muur.de aanbieding was goedkoop en de kwaliteit is er ook naar.bah!!

4 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nog nooit zo behandeld als door DPG/…

Nog nooit zo behandeld als door DPG/ HLN.... de manier waarop deze groep met zijn klanten communiceert is buiten alle proporties, hoovaardig, dwingend en zelfs dreigend!!...Toen ik mijn abonnement na 6 jaar wilde opzeggen draaide de communicatie volledig om en werden er allerlei voorstellen gedaan om mij aan boord te houden! Wat ik deed want als gepensioneerde alleenstaande heb je niet zo veel meer dan je dagelijkse krantje!... Als ik de andere reviews bekijk ben ik niet alleen die dit meemaakt, dus DPG/HLN doe er iets aan, klanten verdienen meer dan respect van uwentwege!!! Groeten van een nog steeds boze klant!!!

20 augusti 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.