I forbindelse med en ferierejse blev vi mÞdt meget kompetent af en medarbejder hos Hjerting Rejser. Da vi havde behov for at Êndre vores afrejsedato blev dette klaret uden sÄ mange udfordringer. Vi... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Fik utrolig god oplevelse fra Hjerting Rejser, da i sidste Þjeblik og med en uges varsel fik booket mig ind pÄ en rejse til Palmasol Hotel i Benalmadena. Super dejligt hotel , rent og pÊnt og meget ve... Se mer
Fredag den 13.3.20 melder regeringen ud, at alle danskere bÞr tage hjem fra deres rejsemÄl. Vi sidder 6 personer i Belalmadena og Þnsker at komme hjem 10 dage tidligere end bestilt. PÄ hjemmesiden... Se mer
Hjerting arrangerede lige netop de tre uger, som jeg gerne ville have pÄ Pez Espada, Torremolinos, i en junior suite direkte ned til Middelhavet. Disse suites er nÊsten umulige at fÄ, nÄr man - som j... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
rejse
Vil meget gerne varmt anbefale Hjerting Rejser, de tager, virkelig hÄnd om deres kunder. Vi har rejst med dem 2 gange, og det bliver ogsÄ dem vi rejser med fremover, vi fik alt det vi havde betalt for, og mere til uden beregning. Palle og Solveig Vissenbjerg
ĂŠrlige
ĂŠrlige , lĂŠgger sig i selen for at opfylde dine Ăžnsker
Dejlig ferie
Lige kommet hjem fra en dejlig ferie pÄ hotel El Puerto i Fuengirola.
Alt fungerede bare. Transfer til/fra lufthavnen, check in mm.
Dejligt hotel, rent, pĂŠnt og venligt personale.
Vi kommer gerne igen. (For 3. gang)
Dyr rejse i forhold til hotel og service
Vi har vÊret pÄ langtidsferie i tre uger i Torremolinos med Hjertingrejser. Jeg undrer mig over, at de ikke har behov for evaluering, for jeg synes, der er plads til forbedring. Jeg synes, Hjerting rejser slipper meget let. Jeg ringede for at fÄ uddybet forskellen pÄ to sÞsterhoteller, hvor jeg gerne ville vide, hvad jeg fik for 2000 ekstra i pris pÄ det ene hotel. Det fik jeg kun noget sludder og vrÞvl ud af, tydeligt at de ikke kendte hotellet. Jeg har aldrig fÞr oplevet rejsesÊlgere, der ved sÄ lidt om hotellerne og det er jo praktisk talt det eneste, de skal vide noget om ved den slags rejser.
Ligeledes fik vi en seddel med udflugtstilbud. Pris og udflugtsmÄl og ikke andet, ingen beskrivelse af, hvad man ville fÄ for pengene, tider eller andet informativt. Godt nok nemt at sÊlge rejser pÄ den mÄde. Samlet set synes jeg, at rejsen var for dyr, hotel og service taget i betragtning.
Ringede ind for at bede om hjĂŠlp
Ringede ind for at bede om hjÊlp, og jeg mÄ Êrligt erkende at Charlotte som jeg snakkede med ikk var en sÊrlig god oplevelse. Oplevede en masse suk og en rigtig dÄrlig attitude. Gud hvor er det Êrgerligt at blive mÞdt med sÄdan en attitude nÄr man Beder om hjÊlp nÄr tingene ikke bare er lige til.
Fin hjĂŠlp til at komme hjem fra Spanien
jeg har rejst med hjerting mange gangeâŠ
jeg har rejst med hjerting mange gange og har ikke vĂŠret utilfres, altid god service, gode hoteller , coste del sol. kan nĂŠsten ikke vente med at bestille min nĂŠste rejse hos dem, denne gang til portogal i sep..
kun ros herfra. mvh thomas vendelbo..
Hjertingrejser kan man regne med
Den 18.marts 2020 kom jeg hjem fra nÊsten 7 ugers ophold i Fuengirola. I den kritiske Coronatid har jeg haft en fantastisk stÞtte og hjÊlp fra bureauet og ikke mindst fra Karsten, der besvarede mine spÞrgsmÄl omgÄende ogsÄ i weekenden.
Da vi fik udgangsforbud fra de spanske myndigheder, kontaktede Karsten mig og fandt en tidligere hjemrejsebillet til mig.
Da jeg har benyttet Hjerting rejser i 12 Är til
23 rejser, er det, fordi det er et godt og trovĂŠrdigt firma, der hver gang har sĂžrget for, at jeg fik den kvalitet i rejserne, som jeg Ăžnskede. Jeg er nok ikke en nem kunde.
Vi fortsÊtter med rejser, nÄr tiden er til det,
og jeg Ăžnsker det bedste for Hjerting rejser
Grethe LĂžkke Juhl
KĂžbenhavn
cov19 og manglende hjĂŠlp fra Hjerting
PĂ„ hjemmesiden oplyses ikke om situationen ej heller bliver vi orienteret pr mail fra selskabet.
PrÞver pÄ alle Hjerting rejsers telefonnumre, men ingen svarer. FÄr fat i deres samarbejdspartner pÄ Costa del Sol, der fortÊller at vi mÄ vente til mandag med at tage kontakt igen. Og oplyser i Þvrigt vi bare skal nyde vores ferie!!
Yderst dÄrlig servicering og sidste gang vi benytter dette selskab.
Pris og kvalitet.
I de fleste forretningsmĂŠssige forhold er der en sammenhĂŠng mellem pris og kvalitet. Det er almen viden, og jeg har kun mig selv at takke for, at jeg faldt for et tilbud fra Hjerting Rejser.
Tilbuddet lÞd pÄ 3 ugers ophold pÄ Costa del Sol i jule- og nytÄrsperioden, halvpension, 4 udflugter og, vigtigst, et dobbeltvÊrelse som enkeltvÊrelse. Det hele ledsaget af nogle pÊne billeder, og til en pris af 13.000 kr. Jeg slog til.
Tilbuddet dÊkkede over transport frem og tilbage med Ryanair og indkvartering pÄ et hÄblÞst discount hotel (El Puerto, Fuengirola).
Maden var dog OK.
Mine rejsefÊller var 70+, og jeg hÊvder, at dette er en taknemmelig kundegruppe. Der er dem, som stÊdigt hÊvder, at Ryanair er verdens bedste flyselskab. Der er ogsÄ dem, som hÊvder, at Hjerting Rejser er, om ikke verdens bedste, sÄ i hvert fald i top-5 blandt verdens rejseselskaber. Og der er dem, som finder det meget spÊndende og fascinerende i det hele taget at bo pÄ hotel.
Der var ikke nogen fast tilknyttet guide til vores gruppe. Der var en free-lance guide, som kom de dage, hvor der var arrangeret en udflugt. Han efterlod et tlf.nummer man kunne ringe til, hvis behov opstod. Ligeledes havde Hjerting Rejser forsynet os med et nĂžd-nr.
I betragtning af, hvor skrÞbelige mine rejsefÊller var, slipper Hjerting Rejser lige nemt nok over dette punkt. Det var flere deltagere med rollator, ligesom der var et par alm. gangbesvÊrede og dÄrligt hÞrende. Med sikkerhed var der én som kom pÄ sygehus, og yderligere et par stykker som mÄtte have lÊgehjÊlp. SÄ vidt jeg ved skete det med hotellets mellemkomst.
Det giver sig selv, at det var en ynk at se disse handicappede mennesker stavre ad sted med rollator og kuffert, og bare stige ind og ud af en bus.
Naturligvis forsĂžgte folk at hjĂŠlpe hinanden, men generelt var man som rejsende med Hjerting Rejser meget overladt til sig selv.
Vi fik strikket en rejse pĂ„ en ugeâŠ
Vi fik strikket en rejse pÄ en uge sammen i november til Malaga pÄ Pez Espada. Prisen var rigtig god ogsÄ nÄr man tager hÞjde for Ärstiden. Vi kunne fÄ det strikket sammen, sÄ det passede i forhold til arbejdet. God betjening med meget detaljeret skriftligt materiale.
Et mareridt at rejse med Hjerting rejser!
Jeg rejste i december 2018 pĂ„ âSingletur Jul og NytĂ„râ med Hjerting rejser og udover at blive bidt af vĂŠggelus pĂ„ hotel Cervantes i Torremolinos kan jeg pĂ„ ingen mĂ„der anbefale Hjerting rejser!
Vi var 68 personer som ankom inden for 2 dage, alle singler fra forskellige dele af landet. Det var en noget broget forsamling helt op til 94 Är.
Jeg fik trods at jeg hjemmefra specifikt havde bedt om et vÊrelse som ikke lÄ hÞjere end 2. sal pga. hÞjdeskrÊk, tildelt et vÊrelse pÄ 7.etage. Med hjÊlp fra guiden, fik jeg sÄ et midlertidigt vÊrelse pÄ 3. etage. Hvad jeg ikke vidste var at der var fyldt med vÊggelus og det blev sÄ starten pÄ et mareridt af en ferie, som jeg valgte at afbryde efter 10 dage (skulle have vÊret der 21) og rejse hjem pÄ eget initiativ samt egen regning.
Der var flere andre som blev bidt af vÊggelus, den ene tilkaldt lÊge pÄ hotellet og derfra behandling.
Selv fik jeg ikke den rette behandling fra start, da jeg i fÞrste omgang troede at det var myggestik som jeg var angrebet af, pÄ trods af at hotellet lÄ inden med en viden om at de i forvejen havde problemer med vÊggelus. En anden medrejsende var blevet bidt dagen inden og havde vÊret tilset af en lÊge pÄ hotellet. Derfor fik jeg heller ikke den mest effektive behandling fra start.
Jeg kontaktede guiden pÄ destinationen og fortalte om min situation og hÞrte hverken noget der eller siden.
At rejsetidspunktet hjemmefra inden afrejse blev Êndret var ikke det store problem for mig, men jeg forstod ikke at Hjerting rejser havde hjemrejse kl.6 pÄ hjemturen, afhentning fra hotellet kl.3.30 velvidende om at det var Êldre mennesker som skulle rejse midt om natten.
Ingen hjÊlp pÄ hotellet til at blive intrudukseret til hinanden udover et meget kort velkomstmÞde!
Det var ikke en god oplevelse og jeg rejser ALDRIG med Hjerting rejser igen! Det er fĂžrste og sidste gang!
Fin service, venligt og behageligt personale.
Vi har for nogle mÄneder siden igen bestilt langtidsferie. Altid venlig og hurtig betjening.
Blev kontaktet fÄ dage efter bestilling, om vi kunne vÊre interesseret i, at rejse to dage senere, for sÄ at flyve bedre med SAS, ja tak sagde vi, fin service.
SĂ„ vi ser frem til endnu en rejse og glĂŠder os til sol og varme, denne gang i Benalmedena.
Tak og ros
Stor tak til managing director Karsten ParkhĂži for at give sig tid til at hjĂŠlpe i en uheldig sag med et flyselskab, -og tak til Hjerting RejserÂŽs personale for altid god og venlig service i forbindelse med langtidsrejser.
Vi rejse til Fuengirola i 2 uger i maj âŠ
Vi rejse til Fuengirola i 2 uger i maj 2017 og boede pÄ Myramar. Det var en suverÊn dejlig ferie pÄ et dejlig hotel med fantastisk hjÊlpsom personale og fine lejligheder.
Hjerting Rejser har ydet perfekt service ved bestilling , en venlig og rar betjening bÄde pÄ mail og i telefon. Vil helt klart tage afsted igen nÊste Är samme sted.
Las Palmeras i Fuengirola med Hjerting rejser.
Vi var afsted til Costa del sol for 1œ Ă„r siden og boede pĂ„ hotel Las Palmeras. Har lige siddet og lĂŠst folks meget forskellige meninger om rejsen og fĂ„r derfor lyst til at give vores mening med.
Turen startede for egen del rigtigt dÄrligt inde i Kastrup lufthavn, og det var bestemt ikke Hjerting rejsers fejl. Jeg spurgte efter en elevator, men blev af forskellige lufthavnspersonaler henvist til at tage rulletrappen op med min hÄndbagage og rollator. Jeg gÄr med rollator pga. dÄrlig balance. Da jeg mÄtte klamre til den, for at holde den pÄ ret kÞl, kunne jeg ikke samtidig klamre mig til gelÊnderet. NÊsten helt oppe mistede jeg balancen og faldt bagover med rollator og hÄndbagage over mig og rutchede pÄ ryggen nÊsten helt ned. Gudskelov havde jeg ÄndsnÊrvÊrelse nok midt i chocket til at kaste hovedet fremad for ikke at smadre det ned i jerntrinene. Jeg kunne kun blive liggende, til jeg var rullet op igen og 2 mÊnd var sÞde at komme og hjÊlpe mig op. Jeg var Þjensynligt sluppet med at flÄ min hÞjre hÄnd ret grimt, og lufthavnspersonalet oppe tog det hele koldt og roligt. Jeg fik endda en skideballe over, at jeg ikke tÊnkte pÄ at fortÊlle dem at jeg har en pacemaker og det var derfor at deres fÞler gav udslag. Efter kontrollen viste de mig et toilet, hvor jeg kunne vaske mine hÊnder og sÄret, samt gav mig et plaster at sÊtte pÄ bagefter. SÄ kunne jeg ellers bare gÄ ud til gaten med smerter i ryggen. Da var jeg meget ked af det.
Vel derude kom der en Falckmand med en passager i et lille kÞretÞj. Ham talte jeg med og spurgte hvordan jeg kunne fÄ hjÊlp af Falck? Jeg er abbonent. Han fortalte mig, at personalet pÄ gulvet bare skulle have sendt bud efter ham, og han havde kÞrt mig op. Det gider de bare sjÊldent, sagde han. Han spurgte mig, hvornÄr vi kom tilbage. Da det skete stod en Falckmand klar og kÞrte os begge ned til bagageudleveringen, hvorefter han kÞrte ned til toget. Flot service. Da vi kom til Malaga kom der ogsÄ handikaptransport.
Ferien i Fuengirola gik fint, og vi syntes, vi fik dejlig mad. Det er buffet og det er faktisk et plus, sÄ kan man spise, hvad man Þnsker (og sÄ meget man vil). Vin og vand blev serveret ved bordene.
Hotellet ligger skÞnt lige ved vandet. Det er rigtigt, at der er barer og diskoteker pÄ den anden side gaden, med megen stÞj, men det mÄ man forvente, nÄr man bor i en ferieby. Busstationen ligger i gÄafstand og det er meget dejligt.
Trods uheldet, der stadig giver en hel del rygsmerter havde vi altsÄ en dejlig ferie og vil gerne derned igen.
Alt gik som fod i hose :-)
Perfekt rejse, alt klappede som det skulle.
Langtidsrejse - kombineret med udflugter.
Dejligt hotel, privat transport (kun os 2 ) dejligt
Meget billigt for 1 mÄned med dejlig havudsigt.
Tak for det Hjerting Rejser
mvh Stig Jensen
Ikke godt nok!
VedrĂžrende turen âDet bedste af Andalusienâ. Egentlig ville jeg kun have givet denne tur 2 stjerner, men jeg sendte et to siders langt brev, hvor jeg gav udtryk for mine frustrationer, og mod forventning fik jeg et svar, derfor den ekstra stjerne.
Jeg beklagede mig isĂŠr over fĂžlgende:
Hotellet: Det havde en fin beliggenhed, men forplejningen var absolut ikke noget at skrive hjem om, buffet hver dag, og ikke de store variationer. Mit vĂŠrelse lĂ„ ud til en sidegade, og over for var der to stripbarer, to discoteker og en pub, der havde Ă„bent det meste af dĂžgnets 24 timer. IsĂŠr i week-endâen, var der en del stĂžj. LĂžrdag morgen â klokken 5 â talte jeg cirka 75 unge mennesker, der stod ude pĂ„ gaden. De var sĂ„ hĂžjrĂžstede, at musikken ikke kunne overdĂžve dem.
Hjerting Rejser svarede mig, at der ikke var nogen, der tidligere havde klaget over maden, og at nÄr man boede i en by, mÄtte man forvente en vis stÞj.
GruppestÞrrelsen: Vi var 42 i gruppen, sÄ rejselederen mÄtte ofte sige de samme ting to gange, og lokalguiderne mÄtte kun guide 30 personer, sÄ her blev vi delt i to grupper, eller der var to guider til den samme gruppe (hvor kun den ene guidede), her var der ogsÄ problemer med at hÞre, hvad der blev sagt.
Hjerting Rejser svarede, at vi var heldige, ofte bestod gruppen af op til 54 deltagere.
Udflugter: Jeg gjorde opmĂŠrksom pĂ„, at der var meget lidt til âpĂ„ egen hĂ„ndâ.
Hjerting Rejser svarede, at det primĂŠrt kunne henfĂžres til â11-timers reglenâ. Det mĂ„ sĂ„ skyldes, at chauffĂžrerne havde andet arbejde, for ingen af udflugterne nĂŠrmede sig grĂŠnsen for 11-timers reglen.
Alhambra: Jeg havde tilmeldt mig denne rejse af to grunde, Gibraltar og Alhambra. Ti dage fĂžr vi skal rejse, fĂ„r vi rejsedokumenterne, hvoraf det fremgĂ„r, at vi skal besĂžge Alhambra omkring solnedgang, og at vi den fĂžlgende dag skal forlade hotellet klokken 4.15, for at starte hjemrejsen. (vi var hjemme pĂ„ hotellet omkring klokken 21.30). For fĂžrstegangsbesĂžgende er det absolut ikke interessant at se âAlhambra by Nightâ. Man gĂ„r gennem mĂžrke rum, og kommer ind i oplyste rum, men uden nogen fornemmelse for sammengĂŠngen, og lĂžvebrĂžnden stĂ„r i en ydre gĂ„rd uden nogen form for oplysning. Flere andre ting, som jeg ogsĂ„ skulle have set, henlĂ„ i helt eller halvmĂžrke.
Hjerting rejser svarede, at jeg skulle vÊre glad for, at jeg overhovedet fik set Alhambra, de havde kendskab til rejsebureauer, som havde fÄet aflyst turen til Alhambra i sidste Þjeblik.
Hjerting Rejser har en glimrende, dansk rejseleder pÄ destinationen, men det er sÄ ogsÄ det eneste helt positive, som jeg kan sige om denne rejse, ud over vejret, der bÞd pÄ masser af sol, og temperaturer omkring de 25 grader..
DÄrlig info info udflugter - 3 kvarters forsinkelse pÄ afhentning ved hjemrejse
Vi har vÊret en uge med Hjerting rejser i Fuengirola pÄ hotel Las Palmeras.
Problemer allerede i lufthavnen med manglende info om hvilken bus vi skulle med.
Mange flytninger af de tilkĂžbte udflugter - fĂžrst info dagen fĂžr om program for nĂŠste dag.
Kulmination pÄ afrejse dagen hvor bussen som skulle hente os 7.45 stadig ikke var kommet kl 8.30 hvorefter vi tog en taxa til lufthaven.
God mad pÄ hotellet og en rig god guide pÄ turene Pia.
Hotellet ligger midt i et diskoteksomrÄde hvor de unde mennesker holder ud hele natten og gÄr hjem i hÞjt humÞr.
Der er rum til forbedring
Jeg rejste pÄ en pakke rejse i en uge i oktober 2015 til Andalusien og boede pÄ hotel Las Palmeras. Her er punkter, hvor Hjerting kan prÞve at blive bedre:
1. Politiet pÄ Malaga lufthavn, hvor vi landede, tillader ikke turistgrupper at mÞdes pÄ det sted, som Hjerting Rejser kalder 'Meeting Point' pÄ rejsedokumenterne. Derfor blev mÞdet med guiden flyttet udenfor lufthavnsbygningen midt i det hele efter politiets insisteren pÄ dette.
2. Rejseguiden ved ankomsten pÄ Malaga Lufthavn holdte et skilt med navnet 'Hjerting Rejser', men skiltet blev hurtigt hejst ned, da guiden skulle begynde at tjekke de fÞrst-ankomne af pÄ sin navneliste. Ligeledes bar alle andre guides under hele ferien ikke nogen synlig identifikation, og det var igen efter mund til mund metoden, man skulle fÞrste gang finde frem til dem. Et T-shirt med logoen 'Hjerting' ville har gjort vidundere.
3. FĂžr og under rejsen modtog vi hele tre forskellige udgaver af programmet. Guiden kunne senere bekrĂŠfte, hvilken udgave gjaldt.
4. Hotel Las Palmeras ligger tÊt pÄ et vÊrtshus/diskotek som spiller hÞj musik og som mange gange kan hÞres i hotelvÊrelserne til meget sent om natten.
5. Sengene pÄ Hotel Palmeras er meget hÄrd - mÄske det hÄrdeste man kan finde. Topmadrasser kunne gÞre nattesÞvn meget bedre.
6. Maden pÄ Hotel Las Palmeras er af meget gennemsnit kvalitet.
Men Andalusien er meget smuk, og de dansk-talende guides er sÄ rare og venlige, at jeg i hvert fald er tilfreds med turen. Men rum til forbedring er der :-)
Jeg ville have givet Hjerting Rejser 3œ stjerner, hvis det var muligt, men de er det ikke, sĂ„ jeg vĂŠlger 3 i stedet for.
Denne anmeldelse er givet i god mening som brugbar feedback.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.