Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lavede en ordre kl 20 om aftenen få dage før min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering, nemt og lige til. Selv et lille kort med vejledning om at passer varen ikke til det forventede så ingen panik det sendes blot retur. Bestemt ikke sidste gang der handles hos jer 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig ekspedition, og professionelt arbejde. Ved små justeringer på produktet bliver der hurtigt fulgt op, så ens design-selv-produkt bliver lige, som det skal være.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre... Se mer

Företagsinformation

1. Presentbutik
  2. Hobbybutik

Skrivet av företaget

Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super flotte produkter og hurtig…

Super flotte produkter og hurtig betjening

13 januari 2025

Svar från Hjertegaver

Mange tak for de fine ord og ikke mindst stjernerne. Glad for at vi levede op til forventningerne.

God kundeservice

God kundeservice. Bestilte en plakat med dobbelt stjernehimmel, og fik den ikke hentet til tiden. De sørgede dog for at få den sendt igen uden ekstra omkostninger

30 december 2024

Svar från Hjertegaver

Tak for at du gav dig tid til at skrive omkring din oplevelse og godt at du fik den bestilte plakat.

God hjemmeside

God hjemmeside - nem at søge på - hurtig ekspedition

6 januari 2025

Svar från Hjertegaver

Mange tak for de fine ord og ikke mindst stjernerne.

Smuk indgravering

hurtig og god levering. Samt smuk indgravering på ønskede aske/urne smykke

30 december 2024

Svar från Hjertegaver

Tusind tak for roserne - dem er vi meget glade for. Dejligt at graveringen var i orden og levede op til forventningerne.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte 2 tshirt med eget billede.
God kvalitet :)

1 december 2024

Svar från Hjertegaver

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst stjernerne - glad for at produktet levede op til forventningerne.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Havde lavet en stavefejl på et produkt. Ringede søndag over middag og fik ejeren i røret. Han rettede min ordre og 2 dage senere ankom den. Vil 100% anbefale dem og helt sikkert handle der igen

8 december 2024

Svar från Hjertegaver

Tusind tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst stjernerne - dejligt at vi fik løst problemet hurtigt. Tak for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig tilbagemelding ved spørgsmål.

Hurtig tilbagemelding ved spørgsmål.
God vejledning med hensyn til størrelser.
Pænt tryk og fin kvalitet på tøjet.

8 december 2024

Svar från Hjertegaver

Dejligt at få en tilbagemelding om at vores information på hjemmesiden er i orden og at vi har kunnet levere en god købsoplevelse. Tak for din anmeldelse og ikke mindst stjernerne.

Hurtig og effektiv…

Hurtig og effektiv ekspedition/levering. Varen levede op til det bestilte.

26 november 2024

Svar från Hjertegaver

Dejligt at høre - tak for de fine ord og ikke mindst stjernerne.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Varen (nøglering kom hurtigt) men det…

Varen (nøglering kom hurtigt) men det ene af de 2 billeders kvalitet er virkelig dårlig, det andet er find. Ved ikke lige hvad der er sket der

10 december 2024
Omdöme utan inbjudan

Hej Sofie,
Tak for din anmeldelse - jeg tror at de leverede nøgleringe fra vores leverandør (modsat specifikationen vi har købt dem under) kun er egnet til at trykke på den ene side.
Sender dig gerne et ekstra indsats med det ekstra billede - som jeg formoder er bagsiden.
Bare skriv til mig på info@hjertegaver.dk.
De bedste hilsner Kaj Christiansen | Hjertegaver.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og hurtig evering

Fantastisk service og hurtig levering. Er overrasket over hvor god kvaliteten er på de to t-shirts jeg bestilte. Jeg bestiller herfra igen!

1 december 2024

Svar från Hjertegaver

Tusind tak for den flotte anmeldelse - er glad for at høre at du er tilfreds med den leverede vare.

De bedste hilsner Kaj Christiansen | Hjertegaver.dk

Jeg blev glædelig overrasket

Jeg blev glædelig overrasket da jeg åbnede pakken med en gave til min veninde, indeholdende en T-shirt med et smukt billede af sin hund. Farverne på billedet var virkelig tydelige, og t-shirten i en rigtig lækker kraftig kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos Hjertegaver.

26 november 2024

Svar från Hjertegaver

Mange mange tak for denne flotte anmeldelse - virkelig glad for at t-shirten levede op til forventningerne.

Kaj er den bedste👍…

Jeg bestilte en trøje klokken 10 kunne hente den samme dag klokken 16 super god service Kaj er så serviceminded👍🤩

6 november 2024

Svar från Hjertegaver

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den er jeg super glad for.

Super service

Kan kun anbefales!

16 november 2024

Svar från Hjertegaver

Tak for ordene og ikke mindst stjernerne.

Super flotte krus.

Super flotte krus.
Hurtigt levering.

12 november 2024

Svar från Hjertegaver

Tusind tak for anmeldelsen og de flotte stjerner. Glad for at høre at julekrusene levede op til forventningerne.

Hurtig behandling

Hurtig behandling - Bestilte torsdag aften og søndag var pakken klar! 💪🏼
Jeg kommer igen!

10 november 2024

Svar från Hjertegaver

Tuisin tak for den flotte anmeldelse og bestemt også tak for stjernerne.
Glad for at du har været tilfreds - ser frem til at må byde dig velkommen en anden gang.

De bedstte hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.