En stor skuffelse.
Vi glædede os til atter en gang at skulle spise på Hereford House Aarhus d. 24.11.2023, men desværre blev aftenen en stor skuffelse. Vi blev mødt af en frygtelig lugt af røg/os fra grillen, der fortsatte hele aftenen igennem. Lugten hang fast i tøjet længe efter at vi var kommet hjem. Vi sad med den der følelse af, det bliver rart at komme ud i frisk luft.
Forretten blev serveret rimelig hurtigt. Spiselig men ikke noget ekstra ordinært. Herefter ventede vi så i over en time på vores steak og grillet kylling. Personalet undskyldte med, at det var en travl aften. Kyllingen var grillet så den var sort og smagte ligesom den grimme lugt i restauranten af brændt kød. Den var ikke krydret og ganske intetsigende, prisen på 255,- kr. for en kyllingeschnitzel, lagde ellers op til at jeg forventede noget lækkert. Bøffen var spiselig men slet ikke anrettet lige så lækkert som under vores tidligere besøg. Den gode salatbar var der ikke mere. Der fulgte forskelligt tilbehør med til hver af hovedretterne men igen uden smag og ret intetsigende. Grunden til at vi trods alt giver 2 stjerner er fordi, personalet undskyldte og gav et afslag på regningen på kyllingen. De var begge unge, tydeligt uerfarne men prøvede at gøre deres bedste. Umiddelbart har jeg ikke lyst til besøge Hereford House i Aarhus mere, hvilket er ærgerligt, da vi ellers er kommet der rigtig meget. Pris og kvalitet hænger på ingen måde sammen længere.