Dealproffsen.dk Omdömen 951

TrustScore 3 av 5

3,2

Dealproffsen AB er en virksomhed med base i Helsingborg, Vi sælger alt hvad du skal bruge i hjemmet - fra møbler og have til kæledyr og kontor. Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af produkter, der passer til alle behov. Lad os være din guide til et smukkere og mere funktionelt boligmiljø. Udforsk vores sortiment og lad Dealproffsen være dit valg for kvalitetsprodukter til dit hjem!

3,2

Medel

TrustScore 3 av 5

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

produkt af dårlig kvalitet og lang…

produkt af dårlig kvalitet og lang leveringstid

19 mars 2026

Hej Torben,

Tak for din feedback. Vi beklager, at produktet ikke levede op til dine forventninger, og at leveringstiden var længere end ønsket.

Jeg kan se, at min kollega har sendt dig en returlabel, som du kan benytte til at returnere varen.

Venlig hilsen,
Robin
Dealproffsen

Jag har köpt ett soffbord för tre…

Jag har köpt ett soffbord för tre veckor, jag har inte fått min beställning. Jag har mejlat flera gånger fick jag ingen svar eller information.

2 mars 2026

Hej Ramatu,

Tack för att du hör av dig, och vi beklagar verkligen att du ännu inte fått din beställning samt att du inte fått den återkoppling du förväntat dig.

En undersökning pågår just nu kring din leverans, och vi tackar för ditt tålamod och din förståelse under tiden. Vi arbetar för att du ska få din order så snart som möjligt.

Supergod service

28 november 2025

Hej Tommy,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Så dejligt at høre, at du oplevede supergod service.
Du er meget velkommen tilbage, når du ønsker at handle igen!

Venlige hilsner,
Emma

Varning Varning

Varning Varning
Se bedömning på Trustpilot innan du handlar här, 1,6 stjärnor utav 5 på Dealproffsen.nu
Beställde 2 paket (blev fel, skulle igentligen bara ha 1) men fick 3 fakturor ( a’ 169 kr )från Klarna ( fick ingen hjälp där ) Jag överlever nog 169 kr men det är bedrägeriet som gör mig förbannad
Har väntat i 7 veckor på svar från Dealproffsen utan resultat, dom skulle kolla med sin Ekonomi avd.
Jag har hämtat ut 2 paket, vilket vore enkelt för Dealproffsen att kolla med DB Schenker som levererat till utlämningsstället (Konsum Mariefred den 1/9) om dom lev. 2 eller 3 paket.
Jag ringde DB Schenker men dom hänvisade mig bara till Dealproffsen
Jag trodde att det bara var s.k Callcenter i Spanien som lurar pensionärer i Sverige
Bent

21 oktober 2025

Hej Bent,
Vi beklagar verkligen den upplevelse du haft — det är absolut inte så här vi vill att våra kunder ska uppleva sin kontakt med oss. 🙏

Ditt ärende hanteras fortfarande av vår ekonomiavdelning, men vi har nu tagit upp det igen för att försöka påskynda processen. Vi förstår att du tycker att det har tagit alldeles för lång tid och håller helt med om att det borde ha lösts snabbare.

När det gäller fakturorna, så administreras de helt av Klarna, och betalningar behöver tyvärr ske enligt deras tidsramar. När en återbetalning behandlas uppdateras fakturan automatiskt så snart den är klar. Vi ber verkligen om ursäkt för det extra besväret detta har inneburit.

Tack för att du tog dig tid att beskriva situationen så tydligt — vi följer upp ditt ärende tills det är löst.

Hanna

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

22 juli 2025

Hej Oguz,

Tusen tack för din respons! Vi uppskattar verkligen dina tummar upp. 👍

Varmt välkommen tillbaka när du vill handla hos oss igen!

Robin
Dealproffsen

Jag skulle inte rekommendera det här…

Jag skulle inte rekommendera det här företaget, det man beställer kommer inte fram och de returnerar inte pengarna. Jag har skrivit till dem flera gånger, det är samma standardsvar att de returnerar

6 juni 2025

Hej Birthe,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen de problem du har upplevt och förstår att det är frustrerande att inte ha fått den service du förväntar dig. Jag kan se att ditt ärende redan är hos vår ekonomiavdelning, och vi har återupptagit processen för att säkerställa att din återbetalning hanteras med högsta prioritet.

Vi uppskattar ditt tålamod, och vi kommer att se till att du får dina pengar tillbaka så snart som möjligt.

Kan rekommenderas

Snabb leverans och bra produkt.

20 maj 2025

Hej Gorm,
Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten. Vi uppskattar verkligen din rekommendation!

Fint

Fint, hurtig levering.

25 september 2024

Hej Rune!

Tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du oplevede en hurtig levering. Vi håber, at du også er tilfreds med produktet, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 😊

Emma/Dealproffsen

NU har min solstol äntligen kommit fram…

NU har min solstol äntligen kommit fram efter tre veckor men då till full belåtenhet. Jag är jättenöjd och ger ett bättre omdöme än det jag skrev igår eftersom jag då var säker på att jag var lurad. Stolen hade fin kvalitet och såg precis ut som på bild. Att inte kunna spåra paketet och få direktkontakt (telefon) med företaget har varit slitsamt men det var värt väntan.

11 juni 2024

Det er fantastisk

20 februari 2024

Hej Malina!
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os.
Hvis du har nogen specifikke bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig bedre. Tak for din tid og feedback.
Dealproffsen.dk
Mats
Ha en fin dag

Visa omdömen på alla språk (951 omdömen)