Banner for Hello Zeeland

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldig compact huisje. Met alle voorzieningen die je nodig hebt. Zeer speels ingericht waarbij efficiënt de hoofdrol heeft gespeeld. Bed en douche hebben de afmeting van een gemiddelde persoo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wir haben unseren Osterurlaub in dem gemütlichen, alten Bauernhaus mit viel Flair inmitten der wunderschönen Natur sehr genossen. Man hat viel Platz und Bewegungsfreiheit im Haus und auch draußen i... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Eine schöne, moderne Wohnung mit einer guten Ausstattung und in der Nähe des Standes. Man spaziert entspannt 10 Minuten bis zum Wasser, es ist eine ruhige, idyllische Umgebung, sodass wir eine erhols... Se mer

Företagsinformation

1. Uthyrning av semesterlägenhet
  2. Grupplogi
  3. Semesterbostad
  4. Husdjursvänligt boende
  5. Semesterlägenhet

Skrivet av företaget

Hello Zeeland is het begin van jouw zorgeloze vakantie – aan zee, in de natuur of in een charmant dorpje waar de tijd nét wat langzamer lijkt te gaan. Met meer dan 200 vakantiehuizen op de mooiste plekken van Zeeland vind je altijd een uitvalsbasis die bij je past. Van een moderne huisboot tot een ruime strandvilla – eenvoudig, authentiek of juist met een tikkeltje luxe. Voor een romantisch weekend met z’n twee, een familieweek of gewoon even samen ertussenuit. (Hello) Zeeland voelt als thuiskomen – zelfs als je er nog nooit bent geweest. Als trotse Zeeuwen delen we graag onze favoriete plekken en verborgen parels. Onze missie: jou een zorgeloze vakantie in Zeeland bieden. Met persoonlijke aandacht en lokale kennis zorgen we voor een authentieke ervaring en een comfortabel verblijf dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Bij Hello Zeeland zorgen we ervoor dat jouw vakantie in Zeeland onvergetelijk wordt.

Skrivet av företaget

Onze 3 beloftes

Een zorgeloze vakantie in Zeeland

Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren. Flexibel in- & uitchecken. 365 dagen per jaar bereikbaar van 09:00 tot 21:00u. Loyale gasten ontvangen exclusieve extra’s. Boek altijd met de laagste prijsgarantie via ozne website en geniet van ultiem gemak.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 81 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super Lage, moderne tolle Wohnung

Super Lage, tolle Ausstattung der Wohnung, perfekte Betreuung seitens Hello Zeeland, jede Frage wurde umgehend beantwortet. Wir empfehlen die Wohnung gerne weiter und kommen auch selbst bei nächster Gelegenheit gerne wieder.

4 maj 2026

Liebe Birgitta,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihnen die moderne Ausstattung, die tolle Lage und unsere Betreuung so gut gefallen haben. Wir hoffen, Sie bei Gelegenheit wieder als Gast begrßen zu dürfen.

Het Kleine Huis

Nice place, clean, quiet environment. House was fully equiped. Just one remark ; dishwasher was not working . Unfortunately the agency did not come back to us. We staid there only 3 days therefore no issue.

Dear Armelle,

Thank you for sharing your experience. We're pleased to hear that you enjoyed the quiet surroundings and that the house met your expectations. We're sorry to learn that the dishwasher was not working during your stay and that you didn’t receive a timely response from us. We appreciate you bringing this to our attention and will ensure it is resolved promptly.

We hope to welcome you back for a future stay in Zeeland!

Kind regards,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lage „B“, Hauseinrichtung i.O.

Haus gut eingerichtet und ausreichend für unsere 7 Personen, Lage etwas abgelegen, keine Einkaufsmöglichkeiten in direkter Nähe.

Lieber Michael,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns, dass das Haus gut eingerichtet war und ausreichend Platz für Ihre Gruppe geboten hat. Wir bedauern, dass die Lage etwas abgelegen war und es keine Einkaufsmöglichkeiten in direkter Nähe gab. Wir hoffen, Sie dennoch wieder in Zeeland begrüßen zu dürfen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Es war ein sehr schöner Aufenthalt.Die…

Es war ein sehr schöner Aufenthalt.Die Wohnung ist sehr geräumig und hat alles was man benötigt.Die Stadtnähe ist auch super

2 maj 2026

Liebe Anna,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr, dass Ihnen die geräumige Wohnung, die gute Ausstattung und die Stadtnähe gefallen haben. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei Hello Zeeland begrßen zu dürfen.

Heerlijk verblijf in prachtig huisje op Zeeuwse Liefde

Heerlijk verblijf in prachtig huisje op Zeeuwse Liefde! Huisjes zijn ruim, goed uitgerust, comfortabel en mooi van binnen en buiten. Zeeuwse Liefde is nog in ontwikkeling maar nu al hele een fijne sfeer, en bijv. leuke zwemvijver en voetbalveldje. Wel de tip om een plattegrondje bij ingang/parkeren neer te zetten, nu liepen we een tijdje te zoeken naar ons huisje.
Communicatie met HelloTravel was heel goed, wel de tip om mensen niet al op de dag voor hun uitcheck begin vd middag te mailen over uitchecken de volgende dag. Dat geeft een gehaast gevoel en deze info had prima bij alle info vóór aankomst of pas de avond voor de uitcheck gestuurd kunnen worden.
Wij keren graag nog een keer terug naar Zeeuwse Liefde!

Beste Linda,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review over jullie verblijf in Zeeuwse Liefde. Fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van de ruimte, de sfeer en de faciliteiten. Dank ook voor je tips over een plattegrond en de timing van de uitcheckinformatie; we nemen deze feedback mee om onze communicatie te verbeteren. We kijken ernaar uit jullie nogmaals te mogen verwelkomen!

Hartelijke groeten,

Sehr schöne Unterkunft

Sehr schöne Unterkunft und nette Kommunikation, ideal für ein langes Wochenende

Liebe Julia,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihnen die Unterkunft gefallen hat und dass die Kommunikation angenehm war. Wir hoffen, Sie bald wieder bei Hello Zeeland begrßen zu dürfen.

Alles super

Alles super , Abwicklung, Aufenthalt , alles wie es sein sollte.

Lieber Michael,

herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Abwicklung und dem Aufenthalt so zufrieden waren. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei Hello Zeeland begrßen zu dürfen.

Bestens

Bestens. Empfehlung. Top

3 maj 2026

Lieber Wolfgang,

herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihnen alles gefallen hat und dass Sie uns weiterempfehlen. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei Hello Zeeland begrßen zu dürfen.

Beste gast,

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van het mooie huis en de rustige omgeving. We hopen jullie nog eens te mogen verwelkomen voor een volgende vakantie.

Hartelijke groeten,

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Das wunderbare Ferienhaus war wieder…

Das wunderbare Ferienhaus war wieder wunderbar, dafür danken wir den lieben und freundlichen Vermietern sehr.
Es ist ankommen und willkommen sein, eine ganz große Freude,
alles Liebe und Gute!!!

BUCHUNG:
Den Übergang in diese neue Firma, war für uns mit Hürden verbunden und die Buchung war eher eine Herausforderung.
Schade so, für mich als eine ganz langjährige und zufriedene Kundin von Sea&Sun Holiday.

Die Bestätigung meiner Buchung dauerte erst Wochen dann Monate. Eine Bestätigung wurde stetig neu nach hinten verschoben, dann ganz abgesagt, dann wieder verschoben.....erst spät im Jahr '25 dann bestätigt, mit einer unfassbar kurzen Zahlungfrist.

Zudem erstellte die Ferienhausvermittlung in '2026 nachträglich eine Rechnungsnachforderung, weil ich hätte angeblich meine Hündin nicht angegeben, das war so noch nie passiert.

Diese zusätzlichen Kosten, kurz vor unserem Reiseantritt eingefordert, sind aus meiner Sicht überhöht.
Auf meine wiederholte Intervention hin, wurde dann, also noch kürzer vor unserer Anreise, diese Summe zumindest um die Hälfte reduziert.
Alles schade, dieses Holpern.

Schön und wichtig wäre es gewesen, wenn Sie sich einmal, Ihrem von Sea&Sun Holiday übernommenen Kundenstamm, vorgestellt hätten, z.B. mit einer Mail?

Ich bin der Meinung, das alles war wirklich so nicht notwendig, es überschattete uns die Freude auf die Urlaubstage!

Ich wünsche Ihnen, dass es für Sie und Ihre Kundschaft in Zukunft besser gelingt und läuft.
Vielleicht gewinnen Sie mich dann doch als Kundin.
Mit freundlichen Grüßen
Karin Weber

30 mars 2026

Liebe Frau Weber,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung so ausführlich mit uns zu teilen – und auch für die freundlichen Worte über das Ferienhaus und die Vermieter. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie sich dort erneut willkommen gefühlt haben.

Gleichzeitig bedauern wir sehr, dass der Übergang von Sea & Sun Holiday zu Hello Zeeland für Sie mit so vielen Unannehmlichkeiten verbunden war. Während der Migration unseres alten Systems in das neue System von Hello Zeeland sind leider tatsächlich mehrere Abläufe nicht reibungslos verlaufen. Durch neue Verträge mit Eigentümern sowie den krankheitsbedingten Ausfall einiger Kolleginnen und Kollegen verlief dieser Prozess alles andere als ideal. Dass dies Auswirkungen auf Ihre Buchung und Vorfreude auf den Urlaub hatte, tut uns aufrichtig leid.

Bezüglich der zusätzlichen Kosten für Ihre Hündin möchten wir ergänzen, dass bereits bei Sea & Sun Holiday ein Aufpreis für Hunde galt – ebenso wie jetzt bei Hello Zeeland. Dennoch verstehen wir gut, dass die späte Kommunikation hierzu kurz vor Reiseantritt als unangenehm empfunden wurde.

Auch Ihren Hinweis zur Kommunikation nehmen wir ernst. Wir haben unsere Gäste während der Übergangsphase mehrfach über Newsletter informiert, verstehen aber, dass dies nicht bei allen Gästen ausreichend angekommen ist oder nicht als persönliche Vorstellung wahrgenommen wurde.

Umso mehr freut es uns, dass wir inzwischen wieder stabil arbeiten und bereits vielen langjährigen Gästen von Sea & Sun einen schönen und gelungenen Urlaub ermöglichen konnten. Wir wissen, dass die geschilderte Erfahrung nicht unserem gewünschten Standard entspricht.

Vielen Dank nochmals für Ihre ehrlichen Worte und Ihre langjährige Treue. Vielleicht dürfen wir Sie in Zukunft doch noch einmal bei Hello Zeeland begrüßen – darüber würden wir uns sehr freuen.

Mit herzlichen Grüßen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wir verbrachten ein wunderbares…

Wir verbrachten ein wunderbares Wochenende in der schönen Wohnung.Es fehlte an nichts.Wir kommen gerne wieder.

Liebe Maria,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie ein wunderbares Wochenende in der schönen Wohnung verbracht haben. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei Hello Zeeland begrßen zu dürfen.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

het huisje was zoals afgebeeld en dus…

het huisje was zoals afgebeeld en dus goed bevonden al vonden wij dat er toch enkele kleine verbeteringen mogen aangebracht worden zoals haakjes voor de handdoek in de badkamer + een legplankje.
Waar ik mij wél lastig in maak is het contract zelf! en dat komt hoofdzakelijk in Nederland voor:
- je huurt het huisje voor een weekend, uur inkomst is doorgaans rond 16h en is ok
- je moet het huisje wél zondagochtend verlaten, ten laatste om 10h00!!! Gepakt en gezakt, kids in de auto en het huisje in orde gezet; HALLO? dat is GEEN weekend hoor; alsof de poets op een zondag zal komen poetsen . Gevolg: in huurde tot en met maandag.
- en dan komt het dingetje; we zullen je bij aankomst vermelden of je laat kan uitboeken; dat is dus té laat hé. Jullie weten dus best dat dit een groot probleempunt is voor de gasten en dus voor julie.

Svar från Hello Zeeland

Bedankt voor je review en je feedback!
Fijn om te horen dat het huisje naar wens was en overeenkwam met de verwachtingen. Dank ook voor de tips zoals haakjes en een plankje – die nemen we graag mee.

We begrijpen je opmerking over de uitchecktijd, dat kan inderdaad als kort worden ervaren bij een weekendverblijf. Graag lichten we dit toe: onze housekeepers maken het hele jaar door, 7 dagen per week schoon, zodat gasten ook op zondag kunnen in- en uitchecken. Zij verzorgen vaak meerdere woningen per dag en hebben hun eigen planning, waardoor de tijd tussen 10:00 en 15:00 nodig is om alles in orde te maken voor nieuwe gasten.

Wanneer er geen nieuwe check-in gepland staat, bieden we vaak de mogelijkheid tot later uitchecken – soms zelfs tot in de middag – en tot 11:00 is dit in ieder geval altijd kosteloos. We proberen dit zo snel mogelijk te communiceren, maar dit is afhankelijk van de planning van die dag.

Jammer dat we dit tijdens jullie verblijf niet samen hebben kunnen afstemmen, want als er ruimte was geweest, hadden we jullie zeker meer tijd gegund.

Hopelijk mogen we jullie nog eens verwelkomen in Zeeland! 🌊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beautiful and peaceful timeout with family

Beautiful, peaceful location, superb view. Well-equipped facility - nothing more needed. Great for a relaxing family stay. Communication much appreciated - always pro-active, clear descriptions and all was exactly as described.

Svar från Hello Zeeland

Thank you so much for your wonderful review!
We’re delighted to hear that you enjoyed the peaceful location, the beautiful view, and the well-equipped accommodation. It’s great to know that everything met your expectations and that our communication was helpful and clear.

We would love to welcome you and your family back for another relaxing stay in Zeeland! 🌊

Fijn verblijf

Fijn verblijf gehad!
De vaatwasser en waterkoker werkte niet en koffiezet apparaat ontbrak. Voor ons geen probleem, dus ik heb hiervoor naar het genoemde service whatsapp nummer een berichtje gestuurd en niets gehoord. Dat is jammer qua klantenservice.
Verder heel fijn gehad.

Svar från Hello Zeeland

Bedankt voor je review en feedback!
Fijn om te horen dat jullie een prettig verblijf hebben gehad.

Jammer dat je geen reactie hebt ontvangen via WhatsApp. Wanneer er wordt geappt met een nummer dat niet gekoppeld is aan een reservering in ons systeem, kan het bericht helaas soms niet goed bij ons binnenkomen. Daarom hebben we ook een algemeen WhatsApp-nummer, chat en telefoon – we zijn dagelijks van 09:00 tot 21:00 bereikbaar.

Goed om te weten voor een volgende keer: bellen, chatten of appen via de website leidt vaak sneller tot direct contact. Dank voor je feedback, we nemen dit mee om onze communicatiekanalen verder te verbeteren.

Hopelijk tot een volgende keer in Zeeland! 🌊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte sevice

Helaas is er voor ons niet zoveel positiefs te melden.
We kwamen op het besproken adres maar niemand was op de hoogte, en de accommodatie was koud.
De eigenaar gaf aan dat dit regelmatig voorkomt. Hello Zeeland gaf aan niet schuldig te zijn al beheren zij de volledige huur en schoonmaak. Excuses hebben we nooit gekregen.
Schoonmaak was heel matig. Veel stof en de badkamer was alleen even grofweg met een doekje gedaan.
Het is een bedrijf dat zich beter voordoen als dat ze zijn.
Voor ons geen Hello zeeland meer

13 mars 2026

Beste Lida

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij hebben geprobeerd uw review te verifiëren en hebben via Trustpilot aanvullende informatie opgevraagd, maar hier hebben wij helaas geen reactie op ontvangen. Op uw naam konden we niks vinden. Daardoor kunnen wij de door u beschreven situatie jammer genoeg niet volledig controleren.

Bij sommige accommodaties verzorg wij uitsluitend de reservering en communicatie vooraf. De ontvangst, het gereedmaken van de woning en het beheer ter plaatse worden dan uitgevoerd door de eigenaar van de accommodatie zelf.

Wat betreft de temperatuur van de woning: wij proberen accommodaties uiteraard zoveel mogelijk op temperatuur te houden. In de winterperiode kan het echter voorkomen dat een woning na langere leegstand bij aankomst nog niet volledig is opgewarmd.

Daarnaast herkennen wij ons niet volledig in de omschrijving van de schoonmaak en communicatie, maar nemen wij iedere melding hierover uiteraard serieus. Wij vinden het jammer dat u uw verblijf op deze manier heeft ervaren.

Met vriendelijke groet,

Wunderschönes und sauberes Apartment

Wunderschönes und sauberes Apartment.
Leider wurden wir jeden Morgen schon früh von Kindergeschrei und Türen knallen wach. Man bekommt sehr viel mit von den Hauseigentümern. Deswegen 2 Sterne Abzug.

23 april 2026

Svar från Hello Zeeland

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Es freut uns sehr, dass Ihnen das Apartment so gut gefallen hat und Sie die Sauberkeit positiv hervorheben.

Schade, dass Sie sich durch Geräusche gestört gefühlt haben. Da es sich hierbei eher um eine Erfahrung vor Ort handelt, empfehlen wir, diese Art von Feedback direkt bei der Unterkunft zu platzieren. Wir gehen davon aus, dass es sich um eine einmalige Situation gehandelt hat, haben Ihre Rückmeldung aber selbstverständlich mit dem Eigentümer geteilt.

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns zu schreiben.

Herzliche Grüße aus Zeeland 🌊
Ihr Team von Hello Zeeland

Nice modern house

Nice modern house. Clean and well equipped. 5 min drive to beaches. As the whole site was relatively new, gardens didn’t offer a lot of privacy

Svar från Hello Zeeland

Thank you for your nice review!
We’re glad to hear you enjoyed the modern house, the cleanliness, and the facilities, as well as the proximity to the beach.

Thank you also for your feedback regarding the garden privacy. As the site is indeed relatively new, the greenery is still developing, which will improve privacy over time.

We hope to welcome you back again in Zeeland! 🌊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wir haben unseren Osterurlaub in dem…

Man hat viel Platz und Bewegungsfreiheit im Haus und auch draußen im Garten und auf der Terrasse. Im Haus gibt es alles, was man braucht, vor allem die Küche ist gut ausgestattet mit genügend großen Töpfen, Pfannen und Geschirr für 10 Personen.
Wir haben uns rundum wohlgefühlt und kommen gerne wieder.

13 april 2026

Svar från Hello Zeeland

Vielen herzlichen Dank für Ihre wunderbare Bewertung!
Wie schön zu hören, dass Sie Ihren Osterurlaub in dem Bauernhaus so genießen konnten und sich rundum wohlgefühlt haben. Besonders freut es uns, dass Sie die Natur, den Platz im und ums Haus sowie die gut ausgestattete Küche so positiv erlebt haben.

Wir freuen uns schon jetzt auf ein Wiedersehen in Zeeland! 🌿

Herzliche Grüße aus Zeeland 🌊
Ihr Team von Hello Zeeland

Really nice apartment

Really nice apartment, super close to the city with all restaurants, supermarket, shops and also to the sea. Well equipped and kind, helpful owners. Thank you!

Svar från Hello Zeeland

Thank you so much for your lovely review!
We’re happy to hear that you enjoyed the apartment, its central location, and the proximity to the sea. Great to know everything was well equipped and that you felt well supported during your stay.
We hope to welcome you back again soon in Zeeland! 🌊

Fijn huisje, rustige omgeving

Het huisje was fijn en schoon met veel ruimte eromheen. Veel faciliteiten in het huisje. Contact met de verhuurder verliep heel prettig. Als je wilt wandelen, is het wel handig om een auto of fiets te hebben, want de echte wandelpaden starten in Westkapelle of Domburg. Hou er ook rekening mee dat je in landbouwgebied slaapt. Wij werden om 7 am al wakker van de machines die het land bewerken. Maar de zonsondergang die je vanuit het huisje kunt zien en de sterrenhemel in de avond maken dat allemaal goed. Wat een supermooi plekje dit!

21 april 2026

Svar från Hello Zeeland

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review!
Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van het huisje, de rust en de ruimte eromheen. Ook leuk dat het contact met ons zo prettig is verlopen.

Dank voor het delen van jullie ervaring met de omgeving – inderdaad hoort het landelijke karakter met bijbehorende geluiden daar ook bij. Gelukkig maken de zonsondergang en de sterrenhemel dat weer helemaal goed 🌅✨

Hopelijk mogen we jullie nog eens verwelkomen in Zeeland!

Hartelijke groet 🌊

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.