Hejdoktor Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik den bedste vejledning omkring et helbredsproblem. Havde bestilt en tid online og den holdt fuldstændig. Meget kompetent læge med god tid så man ikke bliver stresset i det. Meget bedre end at gå ti... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk god behandling hjælp til afklaring af akutte lægelige spørgsmål når egen læge ikke lige er mulig. God tryghed i hverdagen at vide at denne ydelse er til rådighed og mulig. Tak for det.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

På trods af internet og lyd problemer gennemførte psykologen en fornem plan, som hverken kostede mig penge eller stress. Det er en forstående personale og det skal særskilt bemærkes.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Empatisk og kompetent læge, der gav sig god tid til at vurdere symptomer og stille spørgsmål. Lægen havde et præcist bud på hvad der var tale om, men måtte ikke udskrive recept uden test af infektio... Se mer

Företaget har svarat

4. Psykolog
  5. Reumatolog
  6. Viktminskning

Skrivet av företaget

Hos Hejdoktor ønsker vi at du hurtigt og nemt kan få direkte adgang til læger, psykologer og fysioterapeuter. Du kan tale med vores behandlere ansigt til ansigt via videokonsultation eller skrive til dem - når det passer dig. Hejdoktor tilbyder chat og videokonsultationer samt receptfornyelser, uden at du behøver at bruge timer i venteværelset.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

111 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Rigtig gode

Rigtig gode - rigtig kort ventetid - altid tilgængelige og behjælpelige!

Elsker denne mulighed.

7 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Venter på 4. time

Venter på 4. time på svar på en tekstbesked - dårligere end lægevagten og slet ikke pengene værd. Vil skrive til PPlus også...

5 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super empatisk og kompetent læge

Super empatisk og kompetent læge. Hurtig booking og man får en konkret plan for hvad man skal

15 juni 2025

Svar från Hejdoktor

Vi er glade for, at du oplevede både empati, kompetence og en konkret plan✔️ Hurtig booking og tryghed er vigtigt for os — vi står klar, hvis du får brug for os igen 🙌

Fin samtale

Fin samtale. God information. Jeg blev sendt videre til vagtlægen.

8 juni 2025

Svar från Hejdoktor

Tusind tak for din tilbagemelding, Anders! 👍 Godt at høre, at du oplevede en fin samtale og fik god information 💬🩺 Vi håber, du fik den hjælp, du havde brug for hos vagtlægen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fin hjælp og enorm sød og…

Super fin hjælp og enorm sød og informerende læge! Kan kun anbefale

Svar från Hejdoktor

Hvor er det dejligt at høre, at du fik god hjælp og en sød, informativ læge 👩‍⚕️ Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk at få lægehjælp om aftenen

Fantastisk at kunne få lægehjælp udenfor eget lægehus’ åbningstid.

Svar från Hejdoktor

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du oplevede tryghed og hjælp — også udenfor almindelig åbningstid 🏥🌙

God og nem service

God og nem service.
Nem app og godt overblik 😊

Svar från Hejdoktor

Tusind tak for din fine anmeldelse, Jeppe! Vi er glade for at høre, at du synes det er nemt og overskueligt at bruge vores app 📲

Empatisk og kompetent læge

Lægen havde et præcist bud på hvad der var tale om, men måtte ikke udskrive recept uden test af infektionstal - det er helt fair og er også oplyst i informationsmaterialet.
Vi har tidligere brugt tjenesten, mens vi har været på ferie og også været godt tilfredse.

5 juni 2025

Svar från Hejdoktor

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Jette. Det betyder meget, at du oplevede både empati og grundighed hos lægen. Vi gør os umage for at sikre tryghed og korrekt behandling ✔️ Dejligt at høre, at I også tidligere har haft gode oplevelser — vi er altid klar til at hjælpe, også på ferien 🌍☀️

Hurtig

Hurtig, sød og venlig

4 juni 2025

Svar från Hejdoktor

Tusind tak for den søde anmeldelse, Carina! 🌟😊 Vi sætter stor pris på dine pæne ord.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

verdens største scam

jeg må nok sige at jeg virkelig fortryder at jeg ikke gik herind og læste inden jeg valgte at smide 600kr på en recept fornyelse fordi min læge har lukket i weekenden. jeg har aldrig følt mig så snydt før. jeg kigger igennem listen over medicin som de ikke kan forny da det kan være vanedannende osv. jeg har recept men den skal bare fornyes, jeg for at vide at de desværre ikke kan hjælpe hvilket jeg finder utroligt misvisende, jeg tænker ikke jeg er den første som har skrevet ind lige ift denne medicin og når man så ikke vælger at gøre opmærksom på det så er man jo enlig bare ude på at suge penge ud af folk. 1/10 behandling utroligt dårlig stil.

31 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.