Purchased my ex demo cla electric 250+ from Mercedes Dartford England Sept 2026 Sale executive Billy Epps was exceptional from start to finish with sale. He was very professional, friendly and went ov... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb laatst een review geschreven en een reactie op de review gelezen dat mijn klacht intern besproken zou gaan worden. Zinloos natuurlijk immers mijn klacht is al diverse keren intern besproken ech... Se mer
Företaget har svarat
Panoramadak E450 All Terrain 2025 werkte niet meer. Onaangekondigd in vakantietijd op vrijdagmiddag naar Hedin Veenendaal gereden. Daar door Ben Elbertsen geholpen. Geen gedoe over u heeft geen afsp... Se mer
Företagsinformation
Om Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Skrivet av företaget
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kontaktuppgifter
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bij Hedin
Bij Hedin, voorheen Stern, staat service voorop. Bij binnenkomst word ik altijd vriendelijk ontvangen en wil men weten of er nog bijzonderheden zijn. Als er speciale dingen zijn word ik gebeld en geïnformeerd met wat er gedaan moet worden. Reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Ben blij met deze dealer.

Svar från Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Sinds 23-10-2025 ingeruild bij Hedin…
Sinds 23-10-2025 ingeruild bij Hedin met 'n MB 250e.
Klacht duidelijk aangegeven en niet…
Klacht duidelijk aangegeven en niet verholpen. Niet het idee dat er serieus is geluisterd en doorgegeven. Gewoon beurt uitgevoerd maar niet even naar de andere klacht gekeken.

Tevreden…
De dienstverlening,het contact en het vakmanschap is naar volle tevredenheid de klant staat centraal.

Heldere communicatie
Heldere communicatie, denken mee in mogelijkheden. Erg tevreden over service.

Svar från Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
wat er mis ging een auto met slechts 7000 km op de teller daarvan zijn de bougies verwisseld. Wonderbaarlijk. Heb reeds deze klacht gemeld maar verder geen reactie
wat er mis ging een auto met slechts 7000 km op de tellen daarvan zijn de bougies verwisseld. Heb reeds een klacht ingediend maar verder niets meer vernomen

Svar från Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Het onderhoud is uitgevoerd zoals…
Het onderhoud is uitgevoerd zoals afgesproken. Alles werkte weer naar behoren. Dank voor de goede service.

Svar från Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Zoals meestal wordt je netjes ontvangen…
Zoals meestal wordt je netjes ontvangen en te woord gestaan
En wordt je auto netjes opgeleid

Svar från Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Ik was er om olie te kopen
Ik was er om olie te kopen, enndie kreeg ik zeer snel mee. De faktuur zou opgestuurd worden. Ik kreeg alleen een aanmaning😥

Een mysterieus lampje brandde
Een mysterieus lampje brandde. Het zag eruit als een kannetje. Ik dacht: er moet olie bij. Er was geen melding dat ik naar de werkplaats moest. Maar ik ging even langs. Ik waardeer het dat ik dan meteen even geholpen word. De baliemedewerker zei: 'Het is niet de olie, maar we meten het even door.' Na een halfuur zei hij: 'Hoogstwaarschijnlijk is alles gewoon goed. Er is iets geweest met de benzinedoorvoer. Gaat het lampje weer branden, dan weer even terugkomen.' Ik vroeg wat ik moest betalen. De medewerker zei: 'Er is wel wat tijd mee gemoeid geweest. De rekening mailen we nog.' Er kwam vervolgens geen rekening. Dat heeft misschien te maken met het feit dat de auto twee maanden eerder een grote beurt had gehad en eigenlijk alles goed moest zijn. Het lampje is niet weer gaan branden. Als ik dit geheel van feiten op me laat inwerken, denk ik: ik ben goed geholpen!

Svar från Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Tot deze keer werdt mijn auto ook nog…
Tot deze keer werdt mijn auto ook nog even door de wasstraat gehaald. Helaas deze niet gebeurd.

Svar från Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Vanaf het moment dat ik binnenstapte
Vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde ik me alsof ik op mijn werk was of in mijn eigen hoekje; het personeel was erg gastvrij.

Svar från Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Erg goed geholpen en meegedacht ivm met…
Erg goed geholpen en meegedacht ivm met mijn al wat oudere auto en de kosten.

Gevoel van onvrede
Geen aanmerking mbt APK keuring en Onderhoud, wel het volgende toen wij de auto afhaalden zat er een barst in de voorruit. Wij zijn bij Carglass geweest. Zij stelden vast dat de breuk is ontstaan door onhandig omgaan met de ruitenwisser tijdens wisseling van het ruitenwisserblad. Uitdrukkelijk geen steenslag. De receptie ontkende dus de opgelopen breuk en verwees mij naar mijn eigen verzekering voor reparatie.

Svar från Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Prima (snel) geholpen en goed…
Prima (snel) geholpen en goed meegedacht over de noodzaak de auto op tijd klaar te hebben. Ondanks tegenslag tijdens de reparatie toch de prijsafspraak aangehouden.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.