Heckettlane Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al meermaals katoen/satijn dekbedovertrekken gekocht. Helaas was na 1x wassen conform de wasvoorschriften het dekbed vaal en er waren overal strepen te zien. Contact gezocht met de klantenservice, fo... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Als aanvulling op onze aankoop van een dekbed overtrek extra set slopen besteld. Waren snel binnen maar helaas 1 was beschadigd. Na veel moeite ( telefonisch een via mail niet bereikbaar) 1 nieuwe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Das Bettuch ist von hervorragender Qualität. Der glatte Satin aus reiner Baumwolle ist ein wunderbares Sommerlaken. Die Sendung nach Deutschland kam schnell an. Besten Dank.

Företaget har svarat

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

23 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtig beddengoed van een erg goede kwaliteit.

Prachtig beddengoed van een erg goede kwaliteit.
De bestelling werd super snel verstuurd.

4 november 2025

Svar från Heckettlane

Bedankt voor je positieve review, Marianne! We wensen je veel plezier met je nieuwe beddengoed. Groetjes van Meike, Team Heckettlane

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waanzinnig goed bedrijf super…

Waanzinnig goed bedrijf super vriendelijke mensen. Ik had een probleem met DHL en ze waren heel gemakkelijk. Hielp me daar waar ze konden en waren supersnel met het verzenden.

12 september 2025

Svar från Heckettlane

Bedankt voor deze fijne review, Peter!

Top klantenservice

Top klantenservice. Ik had een vraag over beddengoed. Daarin ben ik super goed geadviseerd en snel te woord gestaan. Daarnaast kreeg ik zelfs een gratis verzenden, terwijl ik zelf een foutje had gemaakt. Dat noem ik nou service met een grote S! Het beddengoed zelf is van zeer fijne kwaliteir. Ik bestel hier zeker opnieuw.

3 juli 2025

Svar från Heckettlane

Hey Rian! Bedankt voor deze mooie woorden. Heel veel plezier van je Heckettlane beddengoed :)

Kuschelige Badematten

Schnelle Lieferung, gut verpackt, stets über den Versandstatus informiert, schöne Ware. Alles Bestens. Gerne wieder.

26 juni 2025

Svar från Heckettlane

Vielen Dank für diese positive Bewertung! Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Webshop begrüßen zu dürfen. Viele Grüße von Meike, Team Heckettlane

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tevreden klant

Bestelling heel soepel verlopen en netjes afgeleverd.

17 juni 2025

Fijn om te horen, Patty!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet thuisbezorgd.

Online besteld zodat het thuisbezorgd wordt. De reden is omdat ik geen vervoer heb en slecht ter been.
Krijg ik bericht dat het geleverd wordt bij een PostNL punt, 5 km van waar ik woon. Moet ik weer anderen inschakelen en regelen om mijn pakket op te halen.

7 juni 2025
Omdöme utan inbjudan

Hi Truus,

Bedankt voor je review. We vinden het erg vervelend om te horen dat jouw pakket bij een pakketpunt is bezorgd, zeker gezien je gezondheid. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

We zien dat er is gekozen voor de PostNL verzendmethode 'Pak je gemak', waardoor de bestelling automatisch naar een pakketpunt wordt verzonden. We zullen kijken hoe we dit duidelijker op onze website kunnen vermelden om teleurstelling te voorkomen.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan horen we die graag.

Groetjes van Sam, Team Heckettlane

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het bestelde dekbed was er binnen 2…

Het bestelde dekbed was er binnen 2 dagen.
Keurig verpakt en de kwaliteit past zeker bij de prijs.

14 maj 2025

Svar från Heckettlane

Hi Jacob, bedankt voor je positieve review! We wensen je veel plezier met je nieuwe dekbedovertrek. Groetjes van Sam, Team Heckettlane

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.