För din egen skull handla inte här!
Jag har köpt en hel del diskar från HDDPRICE genom åren. Visst de säljer använda diskar som blivit nollade och det är skälet till varför de har varit så billiga. De få gånger jag fått problem har skyndsamt skickat en ny. I början av året en disk strula och som vanligt skickade jag RMA-förfrågan (4 januari) och jag fick svar timmen efter på svenska. Till saken hör också att jag även hade beställt en ny och disken som strulade var en parity disk, så jag ville inte rycka ut den för att fota den förrän jag jag hade en ny att ersätta den med. Jag förklarade detta och det var inga problem. När den nya disken kom 18 januari)tog jag ut den gamla och skickade bilderna som vi kommit överens om. Den 19 januari fick jag ett mejl på engelska som bad mig verifiera min adress. Eftersom jag inte fick någon respons skickade en påminnelse den 27/1, jag fick svaret den 31/1, återigen på engelska där personen ursäkta sig med att han inte kollat mejlen, men lovade att skicka ersättningsdisken innan den 6/2. Efter det har jag inte fått någon som helst respons från dem, nada, ingenting. I lördags (22/3) skrev jag till dem igen, men inget svar såklart.
Om jag ska spekulera gissar jag att grundproblemet är många har köpt diskar från dem när de var billiga. Nu har priset gått upp rejält och sända motsvarande ersättningsdiskar skulle vara en ren förlustaffär. Men att fullständigt ghosta sina kunder är extremt dåligt. Jag har läst på flera länders Trustpilot där kunder beskriver detsamma som jag nu gjort. Så gör dig själv en tjänst och handla inte av HDDPRICE oavsett vilket land de har sin hemsida på. Danmarks HDDPRICE hemsida är redan nerstängd.