FruktansvÀrd upplevelse tyvÀrr
FruktansvÀrd upplevelse tyvÀrr. Vi fick information om incheckning via whats app. DÄ det stod att om man checkade in sent skulle kan hÀmta nyckeln pÄ kontoret, annars pÄ boendet frÄgade jag för sÀkerhets skull. Fick ett ganska otrevligt svar att som det stod i informationen skulle nyckeln hÀmtas pÄ boendet. TÀnkte inte mer pÄ det och det fick lite bilder och filmer med info om incheckning.
NÀr vi kom fram sent pÄ kvÀllen fungerade inte nyckelboxen. Vi ringde, skrev och ringde igen. Ingen svarade. Det fanns inga lediga hotell nÄgonstans sÄ vi fick sova med vÄra tre barn utomhus.
8.30 pÄ morgonen fick vi tag pÄ Happy rentals sÄ vi kunde fÄ rÀtt kod. Ingen ursÀkt.
Jag kontaktade kontoret som svarade att vi fÄtt koden. Jag fick lÀgga en dag pÄ att bevisa att vi inte fÄtt det. Det lokala kontoret svarade inte pÄ meddelanden utan Àndrade bara instÀllningarna i whats app sÄ meddelandena skulle raderas efter 24 timmar istÀllet för 90 dagar.
Efter tvÄ dagar fick vi besked om att vi skulle fÄ tillbaka pengarna för den natt vi inte hade möjlighet att utnyttja boendet. Ingen ersÀttning för krÀnkning, sveda och vÀrk trots att vi har rÀtt till det enligt fransk lag. De tycker inte det Àr nÄgot problem att vi fick sova ute, utan tillgÄng till badrum, vatten eller trygghet, med tre barn.
Naturligtvis blev hela dagen efter förstörd dÄ vi dels var helt slut och dels fick lÀgga den pÄ att överbevisa Happy rentals som hÀvdade att vi gjort fel.

Svar frÄn Happy.Rentals