Fruktansvärd upplevelse tyvärr
Fruktansvärd upplevelse tyvärr. Vi fick information om incheckning via whats app. Då det stod att om man checkade in sent skulle kan hämta nyckeln på kontoret, annars på boendet frågade jag för säkerhets skull. Fick ett ganska otrevligt svar att som det stod i informationen skulle nyckeln hämtas på boendet. Tänkte inte mer på det och det fick lite bilder och filmer med info om incheckning.
När vi kom fram sent på kvällen fungerade inte nyckelboxen. Vi ringde, skrev och ringde igen. Ingen svarade. Det fanns inga lediga hotell någonstans så vi fick sova med våra tre barn utomhus.
8.30 på morgonen fick vi tag på Happy rentals så vi kunde få rätt kod. Ingen ursäkt.
Jag kontaktade kontoret som svarade att vi fått koden. Jag fick lägga en dag på att bevisa att vi inte fått det. Det lokala kontoret svarade inte på meddelanden utan ändrade bara inställningarna i whats app så meddelandena skulle raderas efter 24 timmar istället för 90 dagar.
Efter två dagar fick vi besked om att vi skulle få tillbaka pengarna för den natt vi inte hade möjlighet att utnyttja boendet. Ingen ersättning för kränkning, sveda och värk trots att vi har rätt till det enligt fransk lag. De tycker inte det är något problem att vi fick sova ute, utan tillgång till badrum, vatten eller trygghet, med tre barn.
Naturligtvis blev hela dagen efter förstörd då vi dels var helt slut och dels fick lägga den på att överbevisa Happy rentals som hävdade att vi gjort fel.