Hans van Wijk Motoren Omdömen 31

TrustScore 4 av 5

3,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na een lockdown periode kon ik eindelijk het jack gaan bekijken en passen wat volgens de site op voorraad was. In mijn pauze naar Zoetermeer gereden. Ter plaatse aangekomen kon men het jack niet vinde... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na wat jaren minder te hebben gereden wegens het gezin en een motor die niet meer bij me paste, het gesprek opgezocht met de verkopers bij Hans van Wijk. Eerlijk, duidelijk en behulpzame er... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Nieuwe Suzuki V-Strom

Op 19 april 2024 kocht ik een mooie nieuwe Suzuki V-Strom bij Hans van Wijk. Destijds koos ik voor Hans van Wijk omdat andere dealers stugger en moeilijker over kwamen. Bij Hans van Wijk had ik direct een goede klik, en een goed verkoop/aankoop gesprek. De motor is inmiddels een jaar oud en heeft inmiddels zijn tweede officiële beurt gehad. De service van de beurten verliepen prima. Duidelijke uitleg vooraf met een duidelijke offerte van de te verwachten kosten.

Hans van Wijk: Helder, eerlijk en professioneel!

19 april 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Heb daar twee banden gekocht en laten…

Heb daar twee banden gekocht en laten monteren voor een leuk prijsje . Maar tot mijn verbazing konden ze deze niet balanceren omdat deze wielen conische lagers hebben en dat was te oud voor hun balanceer apparaat . Wel raar dat een motorzaak banden verkoopt en ook voor je monteert maar deze niet kan balanceren . Jammer maar deze zaak rij ik voortaan maar voorbij .
M.v.g. Jos de gier

27 mars 2025

10/10

Al snel was duidelijk dat zij mij niet konden helpen met mijn probleem maar alsnog legde hij precies uit waarom niet, wat de gang van zaken was en hielp mij het juiste adres te vinden voor hulp. 10/10!

19 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Had een nagenoeg nieuwe S-1000GT op het…

Had een nagenoeg nieuwe S-1000GT op het oog, voornamelijk mail contact gehad met Johan, keurig te woord gestaan. Ben op bezoek geweest om de motor in het echt even te bekijken echter Johan was er niet maar netjes geholpen door een andere collega. Helaas zijn we er niet uitgekomen met de inruil van de oude Suz maar toch bedankt voor alle moeite mannen, wellicht een andere keer!

20 juli 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Gemiste kans!

Toen we voor ruim 1000 euro kwamen kopen was niets een probleem, persoonlijk geholpen door mevrouw van Wijk zelf en met een fijn gevoel naar huis. Na een aantal dagen toch besloten het motorpak terug te brengen en iets anders uit te zoeken, was al iets lastiger maar uiteindelijk kon ik iets anders uitzoeken.(ik was 2 dagen later dan de gestelde termijn, zelfs nog even gebeld en een notitie laten maken).
Nieuw pak uitgezocht maar jas was lelijk gestikt dus andere jas besteld, een Held Cosmo 3.0 in de maat 50. Kreeg 2 weken later een belletje dat deze binnen was. Nu kost deze jas bij van Wijk € 500 euro en nu zie ik tot mijn verbazing dezelfde jas bij Anbergen Motoren op de website voor € 285. Heb dit aangegeven bij van Wijk maar men deed hier niets mee, ik kon 20% korting krijgen, Ik bood nog aan om € 350 te betalen maar men ging hier niet in mee. De jas dus nu maar bij Anbergen besteld.
Jammer Hans van Wijk het begon zo goed en nu loopt het zo af. Wat ook vervelend is dat men het teveel betaalde niet gewoon terugbetaald maar op je 'account' zet....het is toch mijn geld of niet?
Kortom een gemiste kans om een klant te behouden.

15 juni 2024

Koop een shark helm van 400,00

Koop een shark helm van 400,00
Vliegt ineens mijn vizier eraf, terug gegaan naar hans van wijk waar ik al 35 jaar kom
Jammer joh, eigen schuld
Krijg niet eens een behoorlijke korting
Was laatste keer daar
Ben doorgereden naar goedhart motoren, zeer goed geholpen met een fikse korting, super

11 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben heel erg goed geholpen door…

Ik ben heel erg goed geholpen door Maarten. Ik was op zoek naar een onderdeel van een Kawasaki koffer. Waar een andere kawa dealer mij heeft verteld dat het onderdeel niet los verkrijgbaar was bleek dit wel te verkrijgen te zijn bij Kawasaki Nederland. Ik ben hier hee blij mee.
Bedankt Maarten!

25 april 2024

Goede prijs/kwaliteit

Alle personeel denkt goed met je mee en geeft eerlijk hun mening. Allemaal echte motor-liefhebbers. En als er een jonge medewerker rondloopt, is diegene eerlijk als hij of zij iets niet weet. Goede tarieven voor top-kwaliteit.

13 december 2023

Echte aanrader!

Online een communicatieset gekocht. Contact opgenomen over het model en verzien van alle informatie en verder erg vriendelijk geholpen. Pakket kwam snel binnen met bedank kaartje. Ook via de mail perfect op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader!

6 mars 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Motor jas tijdje terug gekocht bleek de…

Motor jas tijdje terug gekocht bleek de rits niet goed. Terug gegaan en netjes een andere uitgekozen en erg goed geholpen door Sanne, veel beter advies en helpende hand dan met me jas die ik terug kwam brengen. En door Ben ook super goed geholpen en presentje gehad.

25 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geen idee waar de slechte recensies…

Geen idee waar de slechte recensies vandaan komen wij ervaren alleen maar top service en vriendelijkheid.
Vandaag langs geweest voor een afspraak te maken voor een beurtje en vraag over mijn banden.
Helaas op te terugweg lek gereden dus om 16.00 uur weer terug.
2 nieuwe bandjes aan het einde van de dag was geen probleem allemaal top hoor wij blijven komen.

30 december 2023

Artikel niet aanwezig

Op de site staat een artikel aanwezig is maar op het filiaal "uitverkocht" onder het mom van ze vliegen de deur uit.
Rij je dus voor niets hern en weer, waarvoor bedankt

8 december 2023

Zeer ontevreden

Ik ben zeer ontevreden over Hans van Wijk. Wanneer er aan hun kant wat fout gaat maken ze dat het probleem van de klant en denken ze niet mee met een passende oplossing. Zijn niet klantvriendelijk en zijn niet gericht op het opbouwen van een klantrelatie en het behoud hiervan.
De manier waarop er aan de telefoon wordt gesproken tegenover de klant vind ik ook geen normale gang van zaken, onbeschoft.
Daarnaast maken ze beloftes die ze niet na komen.
Ik kom hier nooit meer terug en raad deze zaak ook iedereen af.

5 maj 2023

Leuk geholpen in kledingshop 👍

Van te voren even een berichtje gestuurd om er zeker van te zijn dat er iemand beschikbaar zou zijn voor hulp en advies. Vandaag geweldig geholpen door Marlou. Ze nam alle tijd om de diverse items naar mijn zin te vinden. Heel tevreden met mijn aankopen en haar hulp en advies. Een dikke pluim en als je op zoek bent naar een helm of kleding…..zeker een bezoekje plannen bij Hans van Wijk. Ik kom zeker nog een keer terug.

28 oktober 2022

service met een grote S

Vandaag bij Hans van Wijk geweest met een defect aan mijn helm. Toen ik had uitgelegd dat ik van verder kwam liet de medewerker zijn werk voor wat het was en werd ik direct geholpen! Het defect kon ter plekke gerepareerd worden. Dat noem ik service met een grote S! Hier kom ik graag terug!

24 maj 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Niet aanraden

Als webwinkel verwacht ik dat als een product niet voldoet van mij verwachting of andere reden kan ik als consument kostenloos terugsturen maar helaas bij Hans van wijk niet dat vind ik onacceptabel daarom 3 sterretjes en koop in toekomst bij andere webwinkels dus niet aanraden

3 februari 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.