Handel Pro Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

2,5

Złe towarzystwo!! Nic nie działało jak oczekiwany. Złożyłem więc skargę do TʀᴀᴅᴇsRᴇᴄᴏᴠᴇʀʏ.ᴏʀɢ i dostałem zapłatę rozwiązanie i zwrot pieniędzy

Odkryłem, że manipulują akcją cenową i trwa to od pierwszego dnia. Nie poczujesz tego, dopóki nie przegrasz kilka razy z rzędu na tym samym towarze lub walucie. Wysłałem zdjęcia i dowody do specjalist... Se mer

Dobra okazja do zarabiania w Internecie przy niewielkiej inwestycji. Szybkie szkolenie w tradingu z zespołem profesjonalistów. Fajny interfejs platformy i projekt aplikacji. Bardzo szybkie wypłaty. Sz... Se mer

Pracuję na platformie od ponad miesiąca, jest bardzo wygodny, a co najważniejsze prosty interfejs, długo nie musiałem się do tego przyzwyczajać. Szybko zorientowałem się w poszukiwaniu różnych instrum... Se mer

1. Finansmäklare

Wiodąca platforma handlowa w Polsce Handluj na rynkach Forex, kryptowalut i akcji z Handel Pro

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Dobry broker

Dobry broker, korzystam od 3 miesięcy. Platforma uproszczona, dzięki czemu transakcje odbywają się momentalnie i bez opóźnień, co jest zwłaszcza ważne do skalpingu. Dla początkujących najlepiej rozpocząć z wersji próbnej nie każdy jest w stanie wpłacić $200 naraz (minimalna kwota do handlu na koncie rzeczywistym). Przydałyby się też dodatkowe materiały do nauki handlu, ale oczywiście znam strony gdzie można je znaleźć.

8/10

6 november 2020

Wpłaciłam na konto 300 dolarów i nie…

Wpłaciłam na konto 300 dolarów i nie mogę wypłacić! Zespół wsparcia powiedział że to jest standardowy warunek w umowie! Jak to jest możliwe??? Niewiele więcej mogę powiedzieć o Handel Pro. Z podpowiedziami Autochartyst można nawet nie wiedzieć, jakie kryptowaluty trzeba kupić ale zalecam rozpoczęcie handlu na koncie darmowym!

26 oktober 2020
Logotyp för Handel Pro

Svar från Handel Pro

Szanowny Kliencie,

Wypłata środków jest dokonywana zgodnie z naszą polityką wypłat.

Należy pamiętać, że wypłaty na portfel kryptowalutowy są najszybsze, podczas gdy przelewy bankowe mogą trwać do 5 dni roboczych, a wypłaty na kartę do 7 dni roboczych.

Prosimy o podanie adresu e-mail, który był użyty przy rejestracji na naszej platformie, abyśmy mogli Pana/i znaleźć i pomóc jak naiszybciej rozwiązać zaistniały problem.

Handelpro,

Wygodna i prosta w korzystaniu platforma

Bardzo dobra platforma, posiada prosty interfejs, nawigacja po platformie jest wygodna - w 1-2 kliknięcia można znaleźć wszystko, póki na etoro ciężko znaleźć potrzebne strony, a na plus 500 trzeba prewijać stronę i zmieniać rozmiar ekranu. Handel Pro jest oparty o uniwersalny system MT4, dlatego kiedy przełączyłem się z innego brokera nie musiałem ponownie czytać instrukcje. Niestety brakuje w ofercie polskich firm, jednak liczba amerykańskich i innych zagranicznych jest duża. Zwłaszcza polecam dla handlu kryptowalutami, dla Forexa też jest dobry dzięki niskim prowizjom. Dałbym tu 4,5 ale można wybrać tylko całe znaczenia, dlatego 5

10 oktober 2020