Trevligt bemötande , samt sade ni till varuplockarna att jag Robert ville få min order ivägskickad direkt efter jag valt. Och tack för allt och gällande oljan smakade den bra , 4 dagar fick det ta... Se mer
Leveransen gick fort, ja somnade lättare och det dämpade min diskbråcks smärta en del som jag hoppades den skulle göra. Fick även en schysst rabatt som kom med i paketet för ja beställde som jag kan a... Se mer
Det hjälper lite till värken borde hjälpa mer tycker man ändå 40% 600kr så liten burk. Det är ju inte nåt fantastik Men lite hjälper den ibland tyvärr Jag önskar jag kunde lovorda bättre Men så... Se mer
Har haft jätteproblem med min nacke jobbat som rörmockare i 45år och opererat nacken tre gånger ,gott på starka mediciner jättelänge med lite hjälp sen fick jag se detta och är jätte nöjd
Hampaoljan, din pålitliga källa för högkvalitativ CBD Olja sedan 2022. Vi är passionerade för att erbjuda naturliga och effektiva hälsoprodukter som kan förbättra ditt välbefinnande på ett holistiskt sätt. Företaget grundades med en djup förståelse för kraften i hampa och dess förmåga att främja balans och harmoni i kroppen. Genom noggrann forskning och noggrant utvalda ingredienser strävar vi efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som möter våra kunders unika behov och förväntningar. Med fokus på transparens, hållbarhet och kundnöjdhet strävar vi efter att vara en pålitlig partner på din resa mot hälsa och välbefinnande. Välkommen till Hampaoljan - där naturen möter vetenskapen för att skapa en bättre balans i ditt liv.et!
Himmer, 715 95, Kilsmo, Örebro Län, Sverige
- info@hampaoljan.se
- hampaoljan.se
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Borde vara starkare till det priset
Det är ju inte nåt fantastik
Men lite hjälper den ibland tyvärr
Jag önskar jag kunde lovorda bättre
Men så ede
Hyfsat med 40% rabatt
Okej för de rabatterade priset för 20% olja(359kr då är 40% rabatt borträknat)
Snabb frakt
Funkar bra til mig
Sover bättre om natten
Sover bättre om natten, Mina artros gör inte heller så ont så jag är supernöjd
Nöjd
Mycket nöjd med produkten. Använder 40 % och behövs bara några droppar . Kunde gärna fått mängdrabatt 😉
Sover mycket bra med några droppar…
Sover mycket bra med några droppar innan sovtiden.
Har haft jätteproblem med min nacke…
Det är en bra olja
Det är en bra olja! Smakar gott och absorberas milt och ljuvt på tungan. Däremot är pipetten av alldeles för dålig kvalité. När halva oljan är kvar suger den knappt upp någonting. Det är bara väldigt irriterande och måste åtgärdas om jag ska fortsätta köpa denna produkt.
Bra grejer helt enkelt.
Trevligt bemötande
Och tack för allt och gällande oljan smakade den bra , 4 dagar fick det ta tills jag somnade gott Å det var hela natten tackar // Robert i Nybro

Svar från Hampaoljan
Snabb leverans däremot fanns det ingen…
Snabb leverans däremot fanns det ingen rekommendation på hur man skulle ta dropparna det saknade jag. Tur att Google finns
Jag ångrade mitt köp och dagen efter…
Jag ångrade mitt köp och dagen efter hade jag mina pengar tillbaka. Mycket bra service!
Snabb leverans och hyggligt pris även…
Snabb leverans och hyggligt pris även om jag tycker att alla som säljer detta preparat höjt priserna rejält! Använt oljan sedan 2018.