Sammanfattning av omdömen

Baserat på omdömen, skapat med AI

Recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med de snabba leveranserna och den höga kvaliteten på produkterna. Många uppskattar att varorna är väl förpackade och att företaget erbjuder bra produktinformation. En del kunder önskar dock större förpackningar, och några har inte hittat de specifika produkter de sökt på sistone.

Ämnen som oftast nämns

Delivery service

Recensenter belyser positiva aspekter av leveranstjänsten. Kunder är mycket nöjda med de snabba leveranserna,... Se mer

Product

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med produkterna. Många berömmer den snabba leveransen, där... Se mer

Quality

Människor rapporterar positiva upplevelser med kvalitet. Konsumenter uppskattar den höga kvaliteten på... Se mer

Baserat på följande omdömen

Alltid lika nöjd när jag beställer från Aromexperten, snabb leverans och mycket bra produkter. Snabba på att svara om man har frågor också!

Har enbart positiva upplevelser av detta företag. Säkra och snabba leveranser. Bra kundsupport. Rekommenderar!

Jag fick leverans inom 24h efter jag beställt, varorna var väldigt bra förpackad i smidiga påsar som är återförslutningsbara. Allting har fungerat felfritt, kan inte mer än rekommendera företaget.

Snabba svar och ännu snabbare leveranser 👌

Snabb leverans, inte hittat någon produkt som varit vad jag sökt på sistone 🤔

Snabb leverans och högklassig produkt. Mycket nöjd med upplevelsen. Kan rekommendera Aromexperten!

Som vanligt var det snabb leverans och tyckte kvalitén var bra.

Snabb leverans och toppen kommunikation som alltid!

Snabb leverans, bra produkter och en fin hemsida

1. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Aromaterapiprodukter

På aromexperten.se har vi noggrant utformat ett sortiment av naturliga och lagliga växtbaserade alternativ. Dessa växter har länge använts i traditionella sammanhang för sina unika naturliga egenskaper. Därför har vi fokuserat på att erbjuda de bästa alternativen för dig som söker växtbaserade produkter av hög kvalitet. Alla våra produkter är noggrant utvalda, kvalitetstestade och framställda under hållbara och etiska förhållanden. Utöver våra växtbaserade alternativ hittar du även ett brett utbud av aromatiska oljor, torkade blommor och aroma diffusers – perfekta för dig som vill skapa en avslappnande och naturlig atmosfär i din vardag. Upptäck vårt sortiment och låt naturens kraft bli en del av din rutin!

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Väldigt bra kundservice och snabba…

Väldigt bra kundservice och snabba leveranser samt stabila produkter

2 mars 2026

Svar från Aromexperten

Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐
Vad roligt att höra att du är nöjd med både kundservicen, leveranserna och våra produkter. Det betyder mycket för oss att få sådan feedback.

Varmt välkommen tillbaka! 😊

MVH Aromexperten

Snabb leverans och bra kundservice

Snabb leverans, bra kundservice.

27 februari 2026

Svar från Aromexperten

Tack så mycket för din fina recension!

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka
Team Aromexperten

Hög kvalitet och mycket snabb leverans

Hög kvalitet och mycket snabb leverans. Produkten är även mycket väl förpackat utan att överdriva med pack material.

26 februari 2026

Tack så mycket för din fina recension 🙏
Vi blir alltid glada av att höra att leveransen varit snabb och att du är nöjd med kvaliteten!

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka 🌿
Team Aromexperten

Som vanligt var det snabb leverans och…

Som vanligt var det snabb leverans och tyckte kvalitén var bra.

29 januari 2026

Tack så mycket för din fina recension 🙏

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka 🌿

Paket snygga

Paket snygga, kommer i tid och kvalitet på produkten är som väntat

28 november 2025

Svar från Aromexperten

Stort tack för ditt fina omdöme, Alexander!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen, förpackningen och kvaliteten på produkten.
Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss!

Snabba leveranser

Snabba leveranser! Bra produkter! Har inte behövt ha kontakt med kundtjänst än så kan inte säga så mycket om de, men det är väl positivt!

Hej Mary,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att du är nöjd med både leveranser och produkter😊

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka!

Aromexperten 🌿

Tack vare ett dynamiskt och intressant…

Tack vare ett dynamiskt och intressant sortiment har jag återkommit som kund. Rekommenderar alla som har ett intresse för vad naturen kan innehålla och erbjuda att ta en titt på Aromexpertens utbud för inspiration. Har fått snabb service varje gång.

Hej Alexander,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du återkommer som kund – det betyder verkligen mycket för oss.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Aromexperten 🌿

tyckte blå lotus var lite svagt

tyckte blå lotus var lite svagt , hade förväntat mej lite mer

Hej Marie,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och dela din upplevelse.

Upplevelsen av botaniska råvaror som Blå Lotus kan variera mycket från person till person, särskilt när det gäller doft, karaktär och intensitet. Vi beklagar att produkten inte levde upp till dina förväntningar den här gången.

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du vill att vi tittar närmare på ditt köp eller om du har frågor kring produkten.

Aromexperten 🌿

Det kan inte bli bättre än så här

Det kan inte bli bättre än så här! En fantastisk upplevelse och känsla!

28 november 2025

Hej Edvin,
Stort tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten och servicen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Levernas inom 24h!

19 november 2025

Svar från Aromexperten

Tack så mycket för din fina recension. Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt och att du är nöjd med förpackningen och helheten. Det betyder mycket för oss. Hör gärna av dig om det är något vi kan hjälpa till med framöver.

Mvh Aromexperten

Snabb leverans och högklassig produkt

4 november 2025

Svar från Aromexperten

Stort tack för din fina recension Mats, det betyder verkligen mycket för oss!
Vi lägger mycket tid på att hålla hög kvalitet och snabba leveranser, så det är fantastiskt kul att höra att du är nöjd med upplevelsen.
Tack för att du valde Aromexperten och varmt välkommen tillbaka!

Priset är högt

Priset är högt, i övrigt allt bra

3 november 2025

Svar från Aromexperten

Tack för att du delade din upplevelse, Brian! Vi uppskattar din feedback och är glada att du är nöjd i övrigt. Dina synpunkter om priset tar vi med oss i vårt fortsatta arbete.

Med vänliga hälsningar, Aromexperten

Snabb leverans!

Snabb leverans!

17 september 2025

Svar från Aromexperten

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att leveransen gick snabbt – det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av. 🙏

Varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar, Aromexperten

Mycket snabb leverans

8 september 2025

Svar från Aromexperten

Hej, tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att du är nöjd med leveransen och ser fram emot att hjälpa dig igen.

Service är fenumenal!

Service är fenumenal!

11 september 2025

Svar från Aromexperten

Stort tack Daniel för din fina recension! 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd med vår service. Varmt välkommen tillbaka!

MVH Aromexperten

Snabba svar och ännu snabbare…

Snabba svar och ännu snabbare leveranser 👌

1 september 2025

Hej Justyna,

Stort tack för ditt fina omdöme 🙏🌿
Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar både våra snabba svar och snabba leveranser – precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss.

Snabb leverans, inte hittat någon produkt som varit vad jag sökt på sistone 🤔

29 juli 2025

Hej Fredrik!

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse 🙏 Kul att höra att leveransen fungerade smidigt, även om vi såklart önskar att du hade hittat precis det du sökte hos oss.

Vi arbetar ständigt med att utöka sortimentet – särskilt med nya botaniska alternativ – och tar gärna emot tips på vad du saknar. Om du vill får du gärna kontakta oss direkt via mail, så ser vi om det är något vi kan ta in.

Team Aromexperten 🌿