Beställde två par träningsskor, ett par svarta och ett par vita. De svarta var ok med bra stöd i tå o häl. De vita kan inte kallas träningsskor. Skrynkliga i tån( inget stöd)och storleken var märk... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Hälsoshoppen.se grundades utifrån vårt genuina intresse och passionen för träning, hälsa och välbefinnande. Vi talar inte om den extrema sorten som tränar på elitnivå, utan den vardagliga och balanserade sorten som för att du orkar mer och trivs i din egen kropp. Grundarna av Hälsoshoppen har egen erfarenhet inom området genom att ha testat otaliga hjälpmedel och träningsformer för att lindra olika sorters tillstånd men även uppnå uppsatta mål. Nu är vi oerhört glada och stolta över att ha skapat det vi själva saknade: en samlingsplats för det som verkligen fungerar.
Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Det svenska namnet får en att tro att företaget är svenskt, bryr sig om vår hälsa och därmed välbefinnande.
Men varan tog mycket lång tid att komma och var för liten.
Att sända tillbaka kostar närmare 50% av vad varan kostade. Blev erbjuden 30% återbetalning.
Mycket, mycket besviken.
Efter att ha betalt och fått ordererkännande meddelar Hälsoshoppen att min beställning levererats till postlåda i annan kommun. De ber mig leta runt efter försändelsen. Där jag inte bor. Efter min protest säger plötsligt Hälsoshoppen att de hade levererat till min adress - vilket dom inte gjort. Jag har nu reklamerat köpet hos mittnkortföretag.
3 veckors leveranstid och dålig kvalitet på "hälso"sandaler. Kändes instabila och plastiga. Mailade om retur. Fick svar att jag kunde behålla dem med 30% avdrag (för planetens skull). Valde att returnera även om returfrakten är dyr. Får ta det som läropeng att ALDRIG handla därifrån igen.
Tog mycket lång tid till leverans, fick helt fel vara(fem nr för stora sandaler än jag beställt) de säger jag måste betala för returen, varning för detta oseriösa företag
Jag tycker att kvaliteten på sandalerna var urusel.....skräp var vad jag fick.
Min order tog orimligt lång tid på sig att komma fram, det var inte helt klart för mig att det handlar om dropshipping, så när mina sandaler till sist kom fram så har jag inte längre något behov av dem. Dessutom så höll företaget sig inte till utsatt tidsram, som mest angav de 11 dagar vilket innebär att de skulle ha kommit hit i slutet av juli, Idag är det 12 augusti och först nu låg de i brevådan.
Fruktansvärt dåligt service, akta er för att handla hos Hälsoshopen! Fruktansvärt!
Kinagrejor till dyra svenska priser ! Exakt samma grejor som Temu har men nackdelen är att hälsoshoppens pris är ca 200-300 % dyrare . Leveransen är dessutom i mitt fall längre eftersom det skickas från Kina och mellanlandar i Sverige för att sedan skickas ut till kund !! Nästan 1 månad leveranstid !! Skrämmande dyrt och seg leveranstid!!
Beställde ”sportsandaler” 22 juli. Fick varan 11 augusti. Även mycket besviken på sandalerna som inte alls är speciellt stötdämpande.
Första och sista gången jag beställer från er. Jag ville ge er en chans och se hur ni behandlar era kunder. Jag råkade beställa fel storlek och meddelade er innan ordern skickades, men fick ingen hjälp. När paketet kom fick jag bara alternativ som innebar extra kostnader för mig.
Jag är väldigt besviken, särskilt eftersom jag hade tänkt beställa mycket mer från er. Efter den här upplevelsen kan jag tyvärr inte rekommendera er till någon. Väldigt tråkigt att behandla kunder på det här sättet.
Sämsta leveranstiden. Väntat 2v nu och varan inte ens i närheten av leverans. Online shopping 2026. Bara lägga ner det företaget. Mage också att ha i varukorgen leverans 5-9 dagar. UNVIK ATT HANDLA FÄR GOTT FOLK
40 dagars leveranstid för en vara som enl hemsidan m ska levereras inom 6-11 dagar.
När den väl kom fram fanns inte mycket likhet med bilden. Stötdämpande promenadskor. Plastigt material och stenhårda sulor.
Vid kontakt med kundtjänst fick jag ett (troligtvis) AI-genererat svar som inte stämde överens med det verkliga svaret.
Handla inte här! Beställde ett par skor som inte passade, var för breda.
Direkt dagen efter kontakta de jag företaget för att få en returadress....men istället får jag istället erbjudande om rabatt på skorna(för att behålla dem)
en gång /24 timmar. Efter en vecka av skrivandet, fram och tillbaka orkade jag inte och sa jag till 70...sedan slutade företaget svarar och den hände ingenting med klarna faktura. Vill BARA returnera skorna och avsluta all kontakt med er, någonsin.
Det står på hemsidan att de är från Sverige, men det är en ren lögn! Fick veta efteråt att allt skickas från Kina. Jag har försökt nå dem på mejl flera gånger för att avbeställa min order direkt innan den ens hade lämnats till fraktbolaget, men de svarar inte överhuvudtaget. De ignorerar sina kunder helt och hållet och struntar i sitt löfte om svar inom 24 timmar. Känner mig så otroligt lurad. Handla absolut inte här!
Vilket blufföretag! Till synes svenskt, fin hemsida, erbjuder fri frakt inom Sverige och betalning via Klarna.
Min beställning ska ha skickats dagen efter den gjordes, ändå tog det 25 dagar att få hem den! Skickades förmodligen från Kina så produkterna var billigt skräp med kinesisk text på, trots det var det ju inte superbilligt...
Låt er inte luras!
* Kinesisk shop, skickar från Kina.
* Ger bilden av en seriös svensk e-handelsbutik. Scam.
* Står inget om leveranstid osv. Drop-shipping, kostar ingenting för dem och säljer för tiodubbla priset i Sverige.
* Kommer berätta sanningen för personer som tänker beställa. Rent av skamligt. Skyll på vad ni vill men sanningen kommer alltid komma fram.
* Ignorerar att jag vill avbeställa varan, skickar ändå (för pengarna är viktigare än något annat).
6-11 dagars leveranstid stämde verkligen inte. Väntat 15 arbetsdagar, totalt 21 dagar och det är inte framme än. Det är någon form av dropshipping företag, borde inte få ha en .se adress

Svar från Hälsoshoppen.se
Jag är oerhört missnöjd med min beställning från Hälsoshoppen. De ger sken av att vara ett svenskt företag, men i själva verket skickas varorna från utlandet (Kina) med extremt långa leveranstider.
Det finns ingen transparens eller ärlighet gällande varifrån produkterna skickas, vilket gör att man känner sig lurad. Hela upplevelsen har varit under all kritik – från den obefintliga spårningen och de långa väntetiderna till själva produkterna och deras resultat.
Det känns inte alls tryggt att handla härifrån. Jag är extremt missnöjd och kommer absolut inte att handla från detta företag igen, samt avråder andra från att göra det.

Svar från Hälsoshoppen.se
Köpte ett så kallat kyltäcke. Jag hade lika bra och med mindre pengar köp en filt.
Kina varor
Ni vill att jag ska skicka tillbaka en vara som inte är provad av hygien skäl. Hur skulle jag då kunna ge ett rätt och riktigt omdömme