Lurar folk med fel marknadsföring. Fick bara 400 sek per gram för 18k medans andra betalar 550 till 600sek per gram. Och betalning efter 5 dagar från nån finsk bolag. Skumt som bara det
GuldAdam
Jag va hos er i en av era husbilar som är på turne, och blev väldigt bra bemött och känslan va bra med kontroll, värdering & vägning av guldet. Prissättningen va helt okey vi möttes till bådas belå... Se mer
Min syster och systerdotter bor i Piteå talade om för mej att dom varit till Guldadam och sålt sitt guld, då fick jag en ide nu är det ju 20 mil enkel väg dit så jag beställde guldpåse, och vilken sn... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
GuldAdam är Skandinaviens största koncern inom uppköp av skrotguld och andra ädelmetaller. Allt guld och silver som köps går till återanvändning så du gör inte bara plånboken en god förtjänst utan även en stor tjänst för miljön. GuldAdam har 14 butiker i Sverige. GuldAdam köper guld via sina butiker, via guldpaket som beställts av kunderna på www.guldadam.se eller via telefon och via guldturnéer. GuldAdams motto är att finnas där för kunden i det ögonblick de vill sälja sina gamla guldföremål. Allt guld som GuldAdam köper rapporteras till polisen enligt Lag om handel med begagnade varor. Guldet hålls i säkerhet under 30 dagar innan det smälts ned och återanvänds.
Box 410, 101 28 , Stockholm
- 020 540 540
- kundtjanst@guldadam.se
- guldadam.se
Andra tittade också på
Smidigt
Vart dessutom nöjd med hur mycket pengar jag fick för guldet!
Bra men lite oklart
Lite förvirrande m kuvertet som produkterna skulle skickas i, men efter tfnkontakt m guldadam så löste sig allt :)
Snabbt och säkert, inget strul.
Det gick snabbt och utan problem att skicka in guldet och få in pengarna på kontot. Trevligt!
Mycket nöjd!
Professionellt,snabbt och tryggt. Mycket nöjd och återkommer gärna.
Bra köpare av guld!
Jag har just sålt diverse 18 karats guldsmycken till några olika guldköpare (GuldAdam, Guldbrev, SMSGuld) och GuldAdam gav mig högsta grampris och snabbaste insättningen av pengar (ca 5 dagar från det att jag sänt in mina ringar). En extra stjärna för hur jag kunde följa värderingen så bra via inloggning på GuldAdams hemsida.
Snabbt, korrekt, kunnigt!
Detta var första gången jag anlitade GuldAdam! Men det var sannolikt inte den sista. Instruktionerna om amvändning av kuvert, rek.brev etc. var utförliga och lättillgängliga. Snabbheten var perfekt liksom ett korrekt och kunnigt bemötande. Många stjärnor i boken blir detta! M.V.H. Kristina Magnusson, Eljaröd 420, 27356 BRÖSARP
Förtroendeingivande
Ett förtroendeingivande företag som jag vänder mig till med tillförsikt och trygghet. Allt dokumenteras i bild om man så önskar. Dessutom ger GuldAdam bra betalt jämfört med andra liknande företag.
mycket snabbt ock bra
mycket bra snabb hantering med enkel bruksanvisning hur man skickar med brev bra betalt gammalt guld
Mitt möte med GuldAdam en positiv upptäckt
Jag har handlat med "GuldAdam" som dom heter nu och tidigare var det Guld
till pengar. Jag sade sist för ca 2 veckor sedan att jag tyckte att det var ett mycket
seriöst företag för att när jag tidigare har skickat in med guldpåsen så kunde
jag sedan följa hur man lagt guldet på vågen och det som inte var guld hamnade
på sidan om. Samtidigt kunde jag precis läsa av vad vågen visade.
Jag har bara god erfarenhet av GuldAdam. Synd bara att guldet håller på att ta
slut.................
Håller vad dom lovar
Bra information, snabb med att betala, håller vad dom lovar rekommenderar varmt guld Adam till andra
Att hålla vad man lovar!!
Vid samtal med kundtjänst var mitt guld värt ca. 38.000:-. När mailet kom dagen efter hade man satt in ca. 32.000:- fast guldpriset inte sjunkit. Valde att betala tillbaka pengarna och få guldet tillbaka. Vissa delar var nersmälta och andra smycken helt
förstörda! Jag trodde att man inte förstörde kundens smycken innan affären var
slutförd. Mycket dåligt.

Svar från GuldAdam
Rekommenderas
Det känns mycket tryggt att lämna guldet till er. Aldrig någon oro för att blir lurad. Er utförliga beskrivning ger svar på allt. Det bästa är också att, om funderingar skulle finnas, går det att ringa. Sedan att ni kontaktar via sms när allt är klart. Pengarna betalas ut väldigt fort. Tack att ni finns.
Hade fått mer betalt på annat ställe
När jag beställde breven var priset enligt dem 420 kr /gr
Jag beställde 3 brev ,fick 2 och sen bara 380kr /gr
Besviken ! !!!
Speciellt när man ser att guldpriset bara går upp hela tiden.
Dessutom ringde de inte som de lovat när mina brev hade kommit fram.
De satte bara in pengar direkt utan att höra av sig.
Det är jättebra att Ni finns.
Snabbt, utmärkt fixat och bra resultat
GuldAdam är Guld
Först kändes det lite osäkert att skicka iväg sitt guld men det gick otroligt smidigt och pengarna hade jag på mitt konto inom 1 vecka. Jag är nöjd!
guld adam är bäst
har använt flera guld sidor på nätet men alldrig blivet så trevligt och proffsigt bemöt snabb leverans var det också de är bäst
framförallt
färjestad tog guld,ingen annan-finns inte,jämt bara guldadam.
Guld värt
Den person jag hade att göra med var trevlig och kunnig (om än lite långsam i sitt förfarande). det pris jag fick för mina silvermynt var det väntade..
Kan rekommenderas!