Lurar folk med fel marknadsföring. Fick bara 400 sek per gram för 18k medans andra betalar 550 till 600sek per gram. Och betalning efter 5 dagar från nån finsk bolag. Skumt som bara det
GuldAdam
Jag va hos er i en av era husbilar som är på turne, och blev väldigt bra bemött och känslan va bra med kontroll, värdering & vägning av guldet. Prissättningen va helt okey vi möttes till bådas belå... Se mer
Jag har just sålt diverse 18 karats guldsmycken till några olika guldköpare (GuldAdam, Guldbrev, SMSGuld) och GuldAdam gav mig högsta grampris och snabbaste insättningen av pengar (ca 5 dagar från de... Se mer
Min syster och systerdotter bor i Piteå talade om för mej att dom varit till Guldadam och sålt sitt guld, då fick jag en ide nu är det ju 20 mil enkel väg dit så jag beställde guldpåse, och vilken sn... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
GuldAdam är Skandinaviens största koncern inom uppköp av skrotguld och andra ädelmetaller. Allt guld och silver som köps går till återanvändning så du gör inte bara plånboken en god förtjänst utan även en stor tjänst för miljön. GuldAdam har 14 butiker i Sverige. GuldAdam köper guld via sina butiker, via guldpaket som beställts av kunderna på www.guldadam.se eller via telefon och via guldturnéer. GuldAdams motto är att finnas där för kunden i det ögonblick de vill sälja sina gamla guldföremål. Allt guld som GuldAdam köper rapporteras till polisen enligt Lag om handel med begagnade varor. Guldet hålls i säkerhet under 30 dagar innan det smälts ned och återanvänds.
Box 410, 101 28 , Stockholm
- 020 540 540
- kundtjanst@guldadam.se
- guldadam.se
Andra tittade också på
Välorganiserad
Bra systematik - vänlig atmosfär - väldokumenterad
Högsta betyg till företagets representant (Borlänge)
Trevlig dialog även om mitt specialämne - Norges 18 turistvägar.
Perfekt
5 stjärnor: Perfekt - inga förbehåll, jag skulle rekommendera detta företag till alla
Snabbt och effektivt.
Kan bara säga att allt sköttes perfekt.Tack för det.
Super
Jag är super nöjd med min kontakt med guldadam. Fick hem brevet fort, skickade iväg och fick snabbt en bra värdering och pengarna snabbt in på kontot! Det bästa är ju att de återvinner guldet så det är bra för miljön!
Förstår varför de gör så att man gör fel.
När man behöver pengar akut så vänder man sig till någon som snabbt kan omsätta prylar till pengar. GuldAdam är ett sådant företag. Är de bråttom så kostar det. Man tjänar på att ta guldbrev.
Men vem har tid att vänta?
Snabbt och Smidigt
Vi var in till butiken och värderade, pengarna kom in på kontot mindre än en vecka senare.
Mycket bra och affär
Snabb service, snabb betalning, smidigt sätt att följa hela processen tills säljandet!
Kanon
Hur bra som helst, pengarna var på kontot innan den garanterade tiden.
Mycket proffsigt bemötande.
Snabb och seriös bedömning, snabb inbetalning på mitt konto.
ENKELT, BEHÄNDIGT SÄTT ATT OMVANDLA GULD TILL KONTANTER
Bra och sakkunnigt bemötande utan krusiduller. Helt okey pris. Snabb insättning på kontot. Rekommenderas.
Supertrevliga
Kunde inte vara mer nöjd.
Deras kundservice var trevliga hela tiden och väldigt hjälpsamma.
Allt gick snabbt och smidigt.
Fin service!
Jag sålde guld i Upplands Väsby på Guld Adam och fick enormt trevligt bemötande av Bella som jobbar där. Jag kan varmt rekommendera dem!
// Petra
Nöjd!
Från det jag beställde guldpåsen och fick den hem och sedan skickade iväg den med det guld jag ville ha värderat och en slant för till det slanten kom in på mitt konto var toppenbra. Är nöjd!
Smidigt och snabbt!
Isabella på chatten hjälpte mig väldigt bra och gjorde försäljningen väldigt smidig för mig! Jättenöjd!!
Serviceminded
GuldAdam Upplandsväsby, Isabella väldigt hjälpsam och serviceminded.
Rekommenderar ett besök om ni som jag hade byrålåde guld.
Otroligt bra!
Rekommenderar starkt GuldAdam. Inga krångel, mycket snabb värdering och snabb utbetalning till bra pris som de lovar. Kundtjänsten suveränt bra, de svarar snabbt och ringer även upp personligt. Klart bästa stället att sälja sitt guld.
Mycket bra, snabbt och smidigt.
Snabba med värdering och betalning. Känns pålitliga.