De pods hebben geen kurkje zoals in de handleiding maar de zaadjes komen erbij in een plastic zakje Daarnaast krijgen we 4 een doosje met sla en zelfs 2 keer dezelde sla. Leuker om kruiden en groen... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb al enkele keren van mijn eikenbladsla kunnen eten en ook mijn jongs sla-mix begint te groeien. Het is alleen jammer dat vooral de slasoorten en de cherrytomaatjes bijna altijd uitverkocht zijn... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Bestelling klopte niet, verschillende keren gemaild ( ook met foto's ) totaal geen reactie terwijl ze aangeven om 24/7 Support te hebben. Na review hier geplaatst te hebben ineens wel een reactie.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vers eten zonder gedoe. Bij Growbox Company maken we het vanzelfsprekend om thuis je eigen kruiden en groenten te kweken. Geen moestuin, geen groene vingers nodig, alleen een slimme oplossing die past in jouw keuken en dagelijkse routine. Zo heb je altijd iets vers bij de hand, wanneer jij het nodig hebt. Ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Onze Growbox is ontworpen om eenvoudig en betrouwbaar te werken. Je plaatst de pods, stelt het licht in en de rest gaat vanzelf. De zaden zijn biologisch en zorgvuldig samengesteld, zodat jij met vertrouwen kunt oogsten. Transparant, snel en persoonlijk. Vandaag besteld, volgende dag in huis. We bieden 30 dagen bedenktijd en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om oogsten, pods of gebruik, we helpen je graag verder.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@growboxcompany.nl
- growboxcompany.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 13 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De vorige keer dat ik de growbox…
De vorige keer dat ik de growbox bestelde was hij er binnen 3 dagen.. Nu heb ik wat losse pods en wat voeding bestels en na 2 weken nog niets.. Ik heb klarna erover geïnformeerd en warempel binnen 2 dagen krijg ik te horen dat t opgestuurd is.. wel vreemd.. Maar goed ik heb betaald Het is binnen..
Het is gewoon niet fijn dat er geen update wordt gegeven..

Svar från Growboxcompany
Reclame is goed geregeld
Reclame is goed geregeld, tot de deur. Het begon met een verkeerde levering, dat is uiteindelijk redelijk snel opgelost. Nu ik vragen heb over de kwaliteit is er geen contact mogelijk. Heb gemaild en gechat. Na drie weken nog geen antwoord, terwijl de tekst is dat Lars alle mails persoonlijk antwoord.
Sommige pods groeien absoluut niet en sommige langzaam. Qua verzorging van licht en afstand geeft dat een probleem. Jammer dat ik nu toch niet onderdeel blijk te zijn van de community, om ervaringen uit te wisselen.

Svar från Growboxcompany
Slechte communicatie
Na review hier geplaatst te hebben ineens wel een reactie.
Ze hadden mijn mail niet gezien, alle 5 dan niet kennelijk en zouden de artikelen na sturen.
Inmiddels 2 weken verder weer en geen reactie en ook geen spullen.
Waardeloos bedrijf
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.