Naast dat je bij Grow goed begeleid wordt en je gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen vind ik bij Grow een hele fijne community waar je jezelf kan zijn! Ik heb nu twee keer meegedaan... Se mer
Det här tycker kunderna
I have been training here for 7 months, 3 times per week, and during this time I’ve noticed a drastic change in my body composition. I gained a lot of muscle and lost fat, my sleep improved, and... Se mer
It’s a great gym for results oriented people. You don’t have to be experienced to go there, the personal trainers will take care of everything. I have been going there personally for over two years... Se mer
Top gym in the heart of hilversum. Small group, dedicated training schedule to achieve the desired goals. They have 12 weeks grow camp for results. This is my personal favourite. Also trainer led trai... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Grow Studio is een kleinschalige personal training studio in Hilversum, gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding op het gebied van kracht, vitaliteit en een gezonde levensstijl. In een ontspannen en professionele omgeving helpen wij mensen fitter, sterker en zelfverzekerder te worden – met een aanpak die verder gaat dan alleen sporten. Persoonlijk, resultaatgericht en met aandacht voor de mens achter de beweging.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- grow-studio.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Een gym vol verrassingen
Grow studio is een kleinschalige gym met persoonlijke begeleiding en betrokken trainers. Zij hebben veel kennis over de juiste techniek voor de oefeningen in je persoonlijke schema. Er is voor iedereen wat wils; Personal training, Personal Small Group, Kracht circuit, Boksen en Heart & Hustle.
En als ik denk … het kan niet gekker, zwaarder of het is onmogelijk dan zijn de trainers om mij te stimuleren en enthousiasmeren dat het wel kan!
Het is de moeite waard om eens langs te komen!
Ook voor hulpeloze gevallen
Als eigenaar van een digitaal bureau zit ik praktisch de hele dag achter mijn bureau. Sport? Daar heb ik nooit iets mee gehad. Ik vond het zelfs een beetje treurig als mensen sport zo'n enorme prioriteit gaven. En langzaam werd ik dikker en ongezonder. Er moest iets veranderen; de jaren daarna was ik een enthousiaste sponsor van verschillende sportscholen, maar blijkbaar is dit niet genoeg, je moet er ook heen en wat doen. Ik denk dat ik in vijf jaar twee keer ben geweest. Mijn vrouw bleef aandringen om bij Grow te gaan kijken. Uiteindelijk gaf ik toe.
Wat een verschil met andere sportscholen! Vanaf het eerste gesprek klikte het met Michel. Tijdens de proeftraining liet hij me mijn grenzen ontdekken zonder me er direct overheen te duwen. Die respectvolle benadering was precies wat ik nodig had.
Nu, vijf jaar later, sport ik drie à vier keer per week, en loop nog één of twee keer hard. Het gekke is: ik haal nog steeds geen plezier uit het sporten zelf (dat blijft zwaar en shit), maar wel uit het resultaat, het traject en het groepsgevoel. Dat had ik nooit verwacht.
Ook heb ik meerdere keren Grow Camp (het pittige drie maanden traject van Grow), Mud Masters en de Hilversum City Run gedaan.
De trainers helpen me ook met mijn eetpatroon. Geen strenge diëten, maar handvatten om bewuster te eten. Het voelt als een structurele verandering in plaats van een tijdelijke aanpassing.
Mijn trainingen zijn heilig geworden. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar heb geen haast. Langzaam en gestaag. Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik eindelijk weer de persoon die ik in mijn gedachten altijd was.
Zonder Grow, Michel en de rest van de trainers was deze transformatie van levensstijl nooit gelukt. Daar ben ik oprecht dankbaar voor.
Een sportschool waar iedereen zich thuis zal voelen
Oprecht een geweldige sportschool! En eigenlijk veel meer dan dat. Kundige trainers met een luisterend oor en een motiverende schop onder de kont 😁 Een hele fijne sfeer tussen trainers en members. Het maakt niet uit of je net begint of al jaren traint, iedereen is welkom en voelt zich thuis.
Fijne personal training studio
Fijne personal training studio in Hilversum. Persoonlijke aandacht, kennis en kunde. Een divers team met ervaren trainers. Bieden naast PT fijne small group lessen aan. Altijd een relaxte sfeer, maar er moet wel gewerkt worden;)
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.