Miravonn Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Företagsinformation

1. Skofabrik

Skrivet av företaget

Wij geloven dat comfort niet zichtbaar hoeft te zijn om voelbaar te zijn, en dat stijl niet hoeft te verdwijnen wanneer het lichaam verandert. Miravonn is er voor vrouwen die midden in het leven staan. Die keuzes maken, vooruitkijken en tegelijk luisteren naar wat hun lichaam nodig heeft. Geen snelle trends Geen tijdelijke oplossingen Maar aandacht, vorm en rust in elke stap

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Wat een geweldige schoenen

Wat een geweldige schoenen! Ik loop op wolkjes. Ze zitten heerlijk, heel makkelijk aan te trekken 'zonder hande' en zijn niet zweterig ofzo. Gewoon precies goed. Makkelijk schoon te houden ook. Gewoon wat water en een doek of zachte borstel en je schoenen zijn weer als nieuw. Ben er echt heel erg blij mee.

13 juli 2026

Miravonn Cloudstep

Het zijn top schoenen. Je kan er best lang mee wandelen zonder pijn te hebben aan het einde van de dag. Op aanraden een maat kleiner gekocht en die zit echt als gegoten :)))

7 juli 2026
Omdöme utan inbjudan

Top!

Snel verzonden en hele fijne schoenen! Stappen echt zo makkelijk in als dat ze zeggen en lopen heerlijk.

23 juni 2026

Top sneakers!

Zo blij met mijn mooie, witte sneakers! Inmiddels ben ik 27 weken zwanger en het is zo fijn dat ik niet meer hoef te bukken om mijn schoenen aan en uit te doen. Ze zitten super comfortabel en stretchen ook nog eens fijn mee met mijn gezwollen vocht voeten. Dikke aanrader!

24 juni 2026
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben erg tevreden over de Miravonn…

Ik ben erg tevreden over de Miravonn CloudStep schoenen. Wat mij meteen opviel, is hoe gemakkelijk je erin stapt en hoe licht ze aanvoelen. Als mama van twee kindjes ben ik vaak onderweg en dan zijn comfortabele schoenen echt een must.

Ze zitten aangenaam en zijn ideaal voor dagelijkse activiteiten zoals wandelen, boodschappen doen of een uitstapje naar het park met de kinderen.

Daarnaast verliep de communicatie met Miravonn ook heel vlot en professioneel. Een fijne ervaring en een product dat goed past bij een drukke, actieve levensstijl.

15 juni 2026

In een woord top!

Gister besteld en vandaag had ik de schoenen al in huis. De schoenen waren makkelijk aan te trekken en gaven veel demping bij het lopen.
Aanrader voor iedereen die comfort en stijlvol wilt mixen

5 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze schoenen zitten de hele dag…

Deze schoenen zitten de hele dag comfortabel en vooral het instappen gaat zeer eenvoudig. Er zaten ook nog eens handige inlegzooltjes bij!

26 april 2026
Logotyp för Miravonn

Svar från Miravonn

Bedankt voor de mooie review!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.