Alles goed geregeld, zijn naar Liverpool - Spurs geweest. Toen we geboekt hadden heeft de bond besloten de wedstrijd een dag te verplaatsen. Vlucht en hotel is toen netjes omgeboekt voor ons zonder ex... Se mer
Det här tycker kunderna
We waren naar Fc Augsburg-Schalke 04. Prima geregeld altijd direct antwoord bij vragen. We hadden staanplaatsen achter het doel bij de fanatieke aanhang van Augsburg. Prijs ook prima, mensen die zeu... Se mer
Wij hebben een geweldig mooi voetbal weekend beleefd in Engeland 🏴. Vrijdags heen met vliegtuig en zaterdag Liverpool-Fulham, mooie wedstrijd en geweldige plaatsen en heerlijk eten geh... Se mer
5 daagse reis geboekt nr Milaan en Bergamo met een bezoek van 3 wedstrijden. Alles was perfect geregeld. Direct na de boeking al netjes een mail. Vliegtuig Al online ingecheckt met prioriteit. Hotels... Se mer
Företagsinformation
- Resebyrå
- också i
- Biljettförsäljning
Skrivet av företaget
Wij van Groundhopticket.nl helpen voetbalfans aan tickets die lastig te krijgen zijn. Door ons grote netwerk vooral binnen Europa is bijna elke voetbalwedstrijd te bezoeken via ons. Groundhopticket.nl
Kontaktuppgifter
Bosscheweg 46, 5056 KC, Berkel Enschot, Nederländerna
- Info@groundhopticket.nl
- groundhopticket.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle goede communicatie maar duur!
Snelle goede communicatie maar duur!
We hadden tickets voor Schalke, orginele prijs 29 EUR doorverkocht voor 60 EUR, dat is een flinke marge. Daarnaast waren de plekken niet helemaal de 60 EUR waard.
Snelle en goede service!
Super snelle reactie op de e-mail, binnen 10 minuten had ik kaarten voor een voetbalwedstrijd in Londen.
Supertrip
Fantastische trip met mijn zoon gemaakt! Wedstrijd verloop was zeer spectaculair van 2-0 naar 2-4 in de laatste minuten. Maar ook de stadiontour was helemaal top, wat een club en wat een beleving. Fantastic
Aanrader
Snel contact over de voetbaltickets, heldere informatie en beloftes werden nagekomen. Goede plaatsen in het stadion en ook nog een geweldige wedstrijd + sfeer!
Snelle en duidelijke communicatie
Snelle en duidelijke communicatie. Meedenken met de klant. Prima plekken in het stadion. Top geregeld.
Prima tickets en heldere input voor…
Prima tickets en heldere input voor waar de auto het best te parkeren. Aanrader!
Alles goed geregeld
Alles goed geregeld. Alles vlot verlopen.
Gemakkelijk te contacteren en heel snel antwoord op u vragen
Goede prijs voor de reis! Top geregeld!
Goede prijs voor de reis (dat is elders wel heel anders...), prima hotel, een extra nacht was zo geregeld, mooie plekken in het stadion... wat wil je nog meer!?
Top service
Top service! Snel persoonlijk contact en geweldige kaarten op een super plek in het stadion
Een droom die werkelijkheid werd
We hebben een fantastische ervaring gehad. Mijn zoon heeft al jaren deze droom en dit jaar maakte we hem werkelijk. De informatie was duidelijk en klopte op detail. Hetzelfde geldt voor de communicatie vooraf en tijdens de trip. Ik kan niet anders zeggen dan tien met een griffel en voor herhaling vatbaar en dan is groundhopticket onze leverancier; for sure!
Top geregeld!
Top geregeld!
Ik zou alleen van te voren aangeven dat hospitality niet is dat je vip zit.
Tickets Ipswich-Nottingham op tijd…
Tickets Ipswich-Nottingham op tijd ontvangen, zoveel mogelijk samen. Prima verlopen.
Crystal palace vs ipswich
J'ai acheté 2 billets pour aller voir crystal palace contre ipswich. J'ai reçu les billets 3 jours avant le match et ils ont parfaitement fonctionnés. Nous étions très bien placés, très proche du terrain. Prix à 120€ par place, un peu cher mais cela reste correct. Je recommande
Boeken zonder zorgen
Tickets netjes op tijd. Goede plaatsen, degelijke prijs.
Reageren snel en zijn duidelijk in de…
Reageren snel en zijn duidelijk in de communicatie. Daardoor last minute nog een extra kaart kunnen boeken voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt tegen Union Berlin voor een vriend die eerder aangaf niet mee te kunnen. Inmiddels de derde keer dat ik geboekt heb bij Groundhop en ook deze keer werkten de tickets. Dankjewel voor de top service!
Leuke wedstrijd mogen aanschouwen de…
Leuke wedstrijd mogen aanschouwen de derby van Vlaanderen Gent -Brugge!
Kaarten snel geleverd en top zitplaatsen in het stadion!
kaartjes Liverpool top, proces eromheen matig tot slecht.
De kaartjes voor Liverpool konden op relatief korte termijn door Groundhopticket worden geregeld, dus dat was goed. Veel app/mail verkeer mogelijk en relatief snelle antwoorden, voornamelijk voorafgaand aan het boeken. Ik kreeg de wedstrijdtickets pas op de dag van de wedstrijd dus wel stress ervaren. Verder is Groundhop niet transparant in waar je zit in het stadion, welk hotel je zit (krijg je pas na boeking te horen) en hoe de prijsvorming is. Gezien de hoge prijzen, wil je toch weten waar je voor betaald. Hotel en vliegreis was erg slecht, dus geen goede prijs/kwaliteit verhouding helaas.
Billetterie très fiable.
Billetterie très fiable.
Les informations sont très claires et précises.
Expérience très positive, je recommande.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.