Alles goed geregeld, zijn naar Liverpool - Spurs geweest. Toen we geboekt hadden heeft de bond besloten de wedstrijd een dag te verplaatsen. Vlucht en hotel is toen netjes omgeboekt voor ons zonder ex... Se mer
Det här tycker kunderna
We waren naar Fc Augsburg-Schalke 04. Prima geregeld altijd direct antwoord bij vragen. We hadden staanplaatsen achter het doel bij de fanatieke aanhang van Augsburg. Prijs ook prima, mensen die zeu... Se mer
Wij hebben een geweldig mooi voetbal weekend beleefd in Engeland 🏴. Vrijdags heen met vliegtuig en zaterdag Liverpool-Fulham, mooie wedstrijd en geweldige plaatsen en heerlijk eten geh... Se mer
5 daagse reis geboekt nr Milaan en Bergamo met een bezoek van 3 wedstrijden. Alles was perfect geregeld. Direct na de boeking al netjes een mail. Vliegtuig Al online ingecheckt met prioriteit. Hotels... Se mer
Företagsinformation
- Resebyrå
- också i
- Biljettförsäljning
Skrivet av företaget
Wij van Groundhopticket.nl helpen voetbalfans aan tickets die lastig te krijgen zijn. Door ons grote netwerk vooral binnen Europa is bijna elke voetbalwedstrijd te bezoeken via ons. Groundhopticket.nl
Kontaktuppgifter
Bosscheweg 46, 5056 KC, Berkel Enschot, Nederländerna
- Info@groundhopticket.nl
- groundhopticket.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kaarten kwamen optijd binnen
Kaarten kwamen optijd binnen. Het hele proces qua klantenservice liep ook erg fijn. Kaarten naast elkaar was ook erg fijn.
Immer wieder gerne!
Alles bestens! Ticket kam rechtzeitig an und der Eintritt hat tadellos funktioniert. Preis-Leistungsverhältnis vollkommen in Ordnung.
Uitstekende service
Snelle reactie, alles goed geregeld en duidelijk uitgelegd. Enig minpuntje, de prijzen voor de tickets vind ik persoonlijk wel aan de hoge kant.
zeer goede plaatsen met heel goed…
zeer goede plaatsen met heel goed zicht.
klein kritiekpunt is dat we mail met tickets pas 1 dag voor de wedstrijd ontvingen, wellicht iets om bij t bestellen van de tickets te vermelden.
verder ging alles prima.
Goede prijzen en hele fijne service!
Mooi aanbod, goede prijzen en hele fijne service!
Super service
Fout gemaakt met boeken. Super snelle reactie en het werd meteen opgelost.
Super goede service!
Super goede service! Er was iets mis met onze tickets bij Manchester united - Arsenal (de fout lag bij Manchester united), meteen contact opgenomen met groundhop via whatsapp, en nog geen 5 minuten later nieuwe tickets gekregen op een misschien wel betere plek.
Voor mijn vaders verjaardag naar Milaan…
Voor mijn vaders verjaardag naar Milaan gegaan voor de wedstrijd AC Milan - Lazio Roma. Alles helemaal top geregeld. Vlucht inchecken, hotel en wedstrijdtickets allemaal op tijd in orde. Bij vragen waren zijn ze makkelijk bereikbaar en erg behulpzaam. Zeer zeker aan te raden en voor mij persoonlijk niet de laatste keer
Wij zijn via groundhopticket naar de wedstrijd Aston Villa -Chelsea geweest
Wij zijn via groundhopticket naar de wedstrijd Aston Villa - Chelsea geweest.
Het contact met groundhopticket was super. Bij het reserveren snel en correct geholpen. Keurig op tijd de kaarten ontvangen. Goede plaatsen in het stadion.
Zeker aan te raden wanneer je een voetbalwedstrijd in het buitenland wil bezoeken!!
Manchester City - Liverpool
Wij hebben de wedstrijd Manchester City - Liverpool bezocht. Reisgezelschap was 2 vaders met hun zonen. Alles was goed geregeld. Zelf zijn we nog naar FC United of Manchester geweest, mocht je ook naar Manchester reizen en deze ploeg speelt thuis dan is dit zeker een aanrader.
Ticket op tijd ontvangen, leuke wedstrijd gehad
Bedrijf gedaan wat moest doen, ticket ruim op tijd ontvangen voor de wedstrijd. Verder niks meer of minder. Stoel in stadion kon misschien iets beter. Verder een prima website.
Toppers
De eternal derby bezocht. Tickets perfect geregeld via Groundhopticket. Snelle antwoorden zorgen voor een 6 van 5 sterren
Makkelijk te regelen
Makkelijk te regelen, goeie prijs/kwaliteit.
Makkelijk te bereiken. Echt top bedrijf
RW Essen, wat een topervaring!
Ik bestelde op vrijdag tickets voor een wedstrijd op zaterdag. Mailcontact verliep snel en soepel en was duidelijk en vriendelijk!
Topweekend!
Wat een topweekend! Enorm genoten van Manchester City - Liverpool. Alles was perfect geregeld, en bij vragen kregen we meteen antwoord. Super snelle service en een geweldige ervaring. Absoluut een aanrader!
Super trip: Rode Ster - Partizan!
Een super gezellige trip gemaakt naar Belgrado voor DE wedstrijd: Rode Ster - Partizan. Alles was top geregeld, hele goeie begeleiding gehad op locatie van Jord en 2 lokale toppers! De reis was het zeker weten waard en is zeker voor herhaling vatbaar!
Topaanbod en goede service
Topaanbod, kaarten op tijd binnen gekregen en zeer responsief op Whatsapp in mijn geval. Voor andere wedstrijden informatie opvragen via Whatsapp is echt top en je hebt binnen een uur alle nodige informatie. Ik zou het zeker aanraden.
Weekend Belgrado
Top weekend in Belgrado gehad met een gezellige groep, goede begeleider (Jord) en een top wedstrijd! Zeker voor herhaling vatbaar
Review BVB - SHAKHTAR
Afgelopen maand naar BVB - Shakhtar geweest. Goede en snelle services, zeker aan te raden.
Betrouwbare partner met vlotte respons
Contact met de organisatie gaat zeer vlot. Zou wel iets meer keuze van hotels en misschien iets met kinder prijzen kunnen doen maar dat heeft niks onder gedaan aan de fantastische ervaring. Prijs kwaliteit prima. En betrouwbare partner waar wij zeker vaker gebruik van gaan maken.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.