Företagsinformation
Skrivet av företaget
Groningen Elektricien – Uw betrouwbare elektricien in Groningen Zoekt u een deskundige en betrouwbare elektricien in Groningen? Groningen Elektricien is dé specialist in professionele en veilige elektrotechnische oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij bieden een breed scala aan diensten, van installatie en onderhoud tot spoedreparaties en storingsdiensten. Onze ervaren en gecertificeerde elektriciens zorgen voor vakkundige en veilige installaties, zoals groepenkasten, verlichting, laadpalen en domotica-oplossingen. Heeft u een stroomstoring of kortsluiting? Wij staan 24/7 voor u klaar om problemen snel en efficiënt op te lossen. Daarnaast adviseren wij u graag over energiebesparende en duurzame oplossingen die uw woning of bedrijfspand toekomstbestendig maken. Klanttevredenheid en veiligheid staan bij ons centraal. Wij werken transparant, hanteren eerlijke tarieven en leveren hoogwaardige service. Dankzij onze snelle responstijd en vakmanschap zijn wij de eerste keuze voor elektrawerkzaamheden in Groningen. Neem contact op met Groningen Elektricien via +31 50 569 0658 of bezoek ons op Leonard Springerlaan 1, 9727 KB, Groningen, Groningen. Meer weten? Ga naar groningenelektricien.com en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Kontaktuppgifter
Leonard Springerlaan 1, 9727 KB, Groningen, Nederländerna
- +31505690658
- klantenservice@groningenelektricien.com
- groningenelektricien.com
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ze testte alles goed voordat ze…
Ze testte alles goed voordat ze vertrokken dat merkte je wel.
ze hebben alles veilig aangepakt bij…
ze hebben alles veilig aangepakt bij vervangen van kabels dus goed
De installatie buiten werd zorgvuldig…
De installatie buiten werd zorgvuldig afgewerkt zodat er geen water kan binnendringen
alles netjes afgedicht
Zus Zag Bij Trap
zus zag bij trap dat hij vergelijking gaf tussen warmwit en koel wit
Hij Hielp Nog Oude
hij hielp nog oude werkkamer tafel verplaatsen zonder m'n spullen te laten vallen beetje krom maar veilig
Ze repareerden bedrading zonder iets te…
Ze repareerden bedrading zonder iets te laten smelten
ze komen terug als er nog meer werk is
ze komen terug als er nog meer werk is, zonder twijfel
Ze hielpen met suggesties voor een…
Ze hielpen met suggesties voor een goede dimmer indeling, mijn tante vond dat waardevol.
partner vond dat de rapportage goed…
partner vond dat de rapportage goed liet zien dat alles veilig was
alles werd keurig afgewerkt en ook…
alles werd keurig afgewerkt en ook opgeruimd, zelfs de stukjes kabel en verpakkingen namen ze mee
Geduldige Precisie, Zonder Schade Afgeleverd
met veel geduld hele bedrading vernieuwd zonder breekwerk, top service
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.