de werkzaamheden verliepen volgens de…
de werkzaamheden verliepen volgens de veiligheidsvoorschriften
Bij Leeuwarden Vloerisolatie zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige vloerisolatie voor woningen en bedrijfspanden in Leeuwarden en omgeving. Met jarenlange ervaring in de isolatiebranche bieden wij duurzame en energiezuinige oplossingen die zorgen voor een warmere woning, lagere energiekosten en meer wooncomfort. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom nemen we de tijd om uw situatie te beoordelen en geven we eerlijk en deskundig advies op maat. Of het nu gaat om kruipruimte-isolatie, bodemisolatie of vloerisolatie met isolatieplaten, wij werken uitsluitend met gecertificeerde materialen en vakmensen. Kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid staan bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Onze klanten waarderen vooral onze heldere communicatie, snelle service en het verschil dat direct merkbaar is na de isolatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via onze website. Samen zorgen we voor een duurzamere toekomst en een comfortabeler huis! Bezoek ons op leeuwardenvloerisolatie.com en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Sixmastraat 15, 8932 PA, Leeuwarden, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
de werkzaamheden verliepen volgens de veiligheidsvoorschriften
comfort in huis duidelijk beter na isolatie, geen spijt, communicatie soms kort
De vakmensen zorgden ervoor dat de ventilatieopeningen volledig vrij bleven na het werk.
Mijn voeten blijven warmer tijdens het lopen.
Dankzij de uitleg voelde ik me zeker over de keuze voor vloerisolatie
mijn moeder stond in de gang en zei joh er zit geen kiertje meer tussen die traptreden echt strak gezet
hij liet voelen hoe foam zachter indrukt dan panelen beetje krom uitgelegd maar ik snapte t verschil wel
hij ruimde alles netjes op en legde daarna nog even uit wat hij had gebruikt, kruipruimte schoon en uitleg duidelijk
zelfs na de installatie legden ze nog uit hoe het onderhoud werkt
Zelfs op ratten werd vooraf gelet, dat stelde mij gerust.
ze namen hun werk serieus en lieten zien dat elk detail telt, ook wat je niet meteen ziet
zelfs m'n partner die altijd kou had aan de voeten zit nu zonder sloffen op de bank
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.