Gronemann Ure Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har efterhånden været hos Gronemann mange gange og hver gang bliver jeg imponeret over det høje niveau af professionalisme og service. Man bliver altid budt varmt velkommen, urerne repeteret hurti... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skulle bare have et nyt batteri i mit omega megaquartz (min sædvanlige urmager Krognos) var lukket. Ung mand tager høfligt imod uret og skifter batteri men kan ikke stille tiden. Spørg urmageren ba... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtige urmagere og flot service Jeg var inde med et ur som jeg havde arvet og det trængte tydeligvis til service efter mange års brug. Jeg fik en god forklaring omkring service og vedligeholdelse... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har brugt Gronemann som min faste urmager igennem 4 år nu og det har altid været en fornøjelse at komme i butikken. Super hjælpsomme og helt igennem professionelle urmagere. Kan varmt anbefale d... Se mer

Utmärkt

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

18 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Dygtige urmagere og flot service

Dygtige urmagere og flot service
Jeg fik en god forklaring omkring service og vedligeholdelse af et automatisk urværk, hvilket var utrolig rart.
Jeg kan kun varmt anbefale Gronemann og vil til enhver tid komme igen. :)

16 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gronemann Ure leverer en enestående…

Gronemann Ure leverer en enestående service og skaber en oplevelse ud over det sædvanlige. Personalet er utrolig imødekommende, professionelt og hjælpsomt, og de tager sig tid til at vejlede og finde det helt rigtige ur til dig.

Jeg havde fornøjelsen af at prøve flere elegante og stilfulde ure, hvor kvaliteten virkelig skinner igennem. Udvalget er imponerende, og der er noget for enhver smag og stil.

En butik, der både prioriterer kundens behov og går op i detaljerne – jeg kan varmt anbefale dem!

12 december 2024

Gronemann ure 5 STJERNET SERVICE

Gronemann ure kan ABSOLUT anbefales. Jeg fik serviceret et Tudor ur, som smed en del sekunder. Nu kører det snorlige🙌 Fik det også poleret da det havde en del ridser, det fik de fixet, så uret igen står mega skarpt. Høflig betjening og fair priser, jeg kommer helt sikkert igen🙌

13 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Arrogance ud over det sædvanlige

Ung mand tager høfligt imod uret og skifter batteri men kan ikke stille tiden. Spørg urmageren bagved - hvortil han svarer henvendt til mig at trykknappen til at stille minutter sidder fast. Jeg viser ham hvordan man stiller det og forklarer at de to push knapper er til at stille dato og dag. Tydeligt irriteret at han bliver irettesat vil han nu ikke kommunikere med mig ej heller sige farvel.
Her kommer jeg ikke mere.

1 november 2024

Arrogant og ubehagelig betjening

Var inde for at få reparer en Omega urkæde. Blev mødt med en meget arrogant og belærende facon om anvendelse af et dyrt Omega ur. For at skulle repareres skulle uret på værksted i længere tid.
Gik til anden urmager der reparerede kæden for 100kr på 10 minutter

19 augusti 2024

Super oplevelse hos Gronemann ure

Super oplevelse hos Gronemann ure, med salg af Rolex Submariner. Jeg havde desværre brug for penge, så jeg havde først en helt uformel snak, uden jeg havde uret med, om et eventuelt kommissionssalg. Efter jeg havde tænkt over sagerne, var jeg nede med uret, boks og papirer. Og efter et par dage, var jeg igen derinde og fik et fornuftigt bud på hvad det skulle prissættes til – så vi kunne skyde det af sted lidt hurtigt. Der gik også kun ganske kort tid, så var uret solgt. Vil ikke tøve med at anbefale Gronemann ure, og jeg vil helt sikkert holde øje med deres udvalg – hvis jeg på et senere tidspunkt igen får råd til et luksusur.

16 maj 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.