Vi brugte Grill-festen til en konfirmation med 60 gæster. Vi var meget tilfredse og gæsterne roste maden meget. Vi fik favorite menuen med små ændringer og laks til forret.
Det här tycker kunderna
Helt igennem forrygende lækker mad. Råvarer i høj kvalitet tilberedt med holdning, empati og en stemning der passede perfekt til vores Garden Party. Helt nede på jorden afstemte vi med Dennis men... Se mer
Trods et blæsende efterårs vejr, hvor det var svært at finde læ nogen steder, formåede Mike og hans kollega at grille en super lækker pattegris til en familie fest. Det var service og mad på højt nive... Se mer
Grill-festen.dk leverede mad til vores konfirmation i haven. Maden var i sig selv aldeles lækker og veltillavet - og der var rigeligt af den. Hele forløbet fra første kontakt til servering af maden... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Bjørnholt 18, 8520, Lystrup, Danmark
- Info@bbqgroupdenmark.dk
- grill-festen.dk
virkelig ringe mad
Lunken cola, de glemte dippen, alt for søde og overvejende smagløse ribs, våd burgerbolle, billige og tørre fritter og kronen på værket: Den suverænt værste coleslaw jeg i mit liv har oplevet. Den smagte decideret klamt. Jeg har ingen idé om, hvordan man laver en coleslaw, der rent faktisk er uspiselig. Ville have givet to stjerner, hvis ikke det var fordi maden også var lidt dyr.

Svar från Bbq group denmark
Har prøvet deres takeaway burgere.
Har prøvet deres takeaway burgere.
Hvor er det godt at man kan få burgere i den klasse, og ikke bare en MC eller alm. grillbars burger med slatten bøf og for meget dressing. Kødet er i top og forberedt rigtigt, frisk grønt og generelt god og afbalanceret smag.
Jeg kan kun anbefale.
Hold da op en nytårs menu vi fik
Hold da op en nytårs menu vi fik . Det var super lækkert det hele , mørt kød som i mørt og kanon smag. kartofler svampe og rødvins sauce himmelsk smags oplevelse 👍Virkelig velsmagende . Laks med salat og citronsauce super velsmagende , desserten mums 👍 5,5 stjerner til jer ud af 5 mulige 👍😉👍😉 Hilsen Finn Evy Hanne og Henning 🇩🇰🇩🇰
HOLD da ferie noget lækkert kød og…
HOLD da ferie noget lækkert kød og mørben! Tak for mad! her får man virkelig noget for pengene, kød der bare er lavet til perfektion, og smelter i munden. ikke sidste gang jeg bestiller her til fester :D
Lækkert kød og godt humør om grillen
Vi brugte grill-festen til min søns konfirmation og var ovenud tilfredse. Super lækkert kød og rigeligt af det. Dejligt tilbehør og frisk brød. Godt humør rundt om grillen - Dennis var god til at tale med alle gæster. Vi bruger gerne Grill-festen til vores næste fest!
God mad
God mad. Kunne mærke at grillmestrene vidste hvad de lavede.
Fortjener topkarakterer
Vi havde bestilt mad til vores sølvbryllup. 40 mennesker. Helt enkelt: Vi har aldrig fået bedre mad. Hygiejne helt i top.
De har så meget styr på deres ting, at der var overskud til en sludder. Fantastiske mennesker og rigeligt mad.
Bestil laksen, det fortryder du ikke!
Lækker mad og god service
Grill-Festen leverede og servede maden til min havefest med 25 voksne og 14 børn (10 år og nedefter). Jeg havde bestilt mad til 30 voksne og det passede med mængden. Det var meget lækker mad, og Dennis tilberedte og anrettede efter alle kunstens regler. Jeg kan varmt anbefale Grill-Festen.
Det hele var professionelt
Det hele var professionelt. God service, fantastisk dejlig mad, og måske var det derfor, vi måske lige synes det var lige snært nok med mængden af mad.
Vi er meget tilfredse. God oplevelse
Lækkert mad og god service
D. 21. juni skulle vi holde vores søns konfirmation. Vi havde en fantastisk dag. Vi var spændte på at få grillfesten.dk ud og grille, da vi synes at 30 mennesker er mange at grille til, men maden sad lige i skabet. Kødet var grillet mørt og saftigt og tilbehøret var også lækkert.
Mange af vores gæster taler stadig om det og vi nyder stadig resterne🙂
Det er ihvertfald ikke sidste gang at vi bestiller hos grillfesten.dk
Vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling.
En sand Mester
Dennis præsterede det umulige - han mestrede grillen med de mest saftige og velsagende stege i ly af et lille 3x3 meters telt under skybrudslignende forhold til mine 60 gæsters store fryd og fornøjelse. Smil og højt humør. Bravo Dennis - bravo Grill-Festen - jeg glæder mig til næste gang.
Stor succes!
Fantastisk grill-fest med Dennis og grill-festen.dk. Alt forløb lige efter bogen, og vi og vores gæster var meget begejstrede for maden. Der er sågar nogle af gæsterne, som nu overvejer, om de skal bruge grill-festen til en fest senere på året, så kort sagt: stor succes!
Firmafest
Professionel og behagelig betjening samt super lækker mad. Stor anbefaling herfra!
Perfekt!
Meget proffesionel grill mester som har styr på sin ting. Maden smagt virkelig lækkert og var klar til tiden (uanset dårlig vejr på dagen). Kan helt klart anbefales! Vi har valgt “Favourite” menu.
Sande grill mestre !
Jeg havde inviteret Dennis og hans bror Mike til at levere mad til min 60 års fødselsdag.
Det blev en dejlig kulinarisk oplevelse, gæsterne roste maden til skyerne, med rette.
Laksen, svinemørbrad og oksemørbrad var lige nøjagtig som det skulle være, det samme var tilbehøret, især flødekartoflerne kan varmt anbefales.
Tusinde tak for nogle hyggelige timer i jeres selskab.
Vi brugte dem til vores fødselsdags…
Vi brugte dem til vores fødselsdags havefest. Mega lækker mad - i rigelige mængder og sødt kompetent personale.
De kom i god tid og havde fra start styr på det hele.
De bedste anbefalinger herfra
Grill-fest Odense, August 2019
Vi var rigtigt tilfredse med arrangementet.
Super lækker mad og rigeligt.
Meget professionel og behagelig betjening.
Trods det lidt kedelig vejr, var det en bragende succes
Claus, Odense
Helt i top.
Helt i top.
Maden var rigelig, varieret og meget, meget lækker. Jeg har fået ustyrligt mange tilkendegivelser på, at det var det bedste mad mine gæster har fået i meget lang tid.
Grillmestrene kom til tiden, havde maden klar til aftalt tid. Var derudover ualmindeligt fleksible og samarbejdsvillige.
De bliver helt sikker mit første valg, næste gang jeg skal holde fest!
God kontakt på email
God kontakt på email. De mødte til tiden og lavede en supergod pattegris samt pølser og salat. Ville absolut vælge dem igen
En klar anbefaling herfra.
En klar anbefaling herfra. Super service både før og under festen. Fantastisk mad i rigelige mængder. Dejligt dejligt dejligt 😊
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.