Bbq group denmark  Omdömen 72

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi brugte Grill-festen til en konfirmation med 60 gæster. Vi var meget tilfredse og gæsterne roste maden meget. Vi fik favorite menuen med små ændringer og laks til forret.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem forrygende lækker mad. Råvarer i høj kvalitet tilberedt med holdning, empati og en stemning der passede perfekt til vores Garden Party. Helt nede på jorden afstemte vi med Dennis men... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Trods et blæsende efterårs vejr, hvor det var svært at finde læ nogen steder, formåede Mike og hans kollega at grille en super lækker pattegris til en familie fest. Det var service og mad på højt nive... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grill-festen.dk leverede mad til vores konfirmation i haven. Maden var i sig selv aldeles lækker og veltillavet - og der var rigeligt af den. Hele forløbet fra første kontakt til servering af maden... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

virkelig ringe mad

Lunken cola, de glemte dippen, alt for søde og overvejende smagløse ribs, våd burgerbolle, billige og tørre fritter og kronen på værket: Den suverænt værste coleslaw jeg i mit liv har oplevet. Den smagte decideret klamt. Jeg har ingen idé om, hvordan man laver en coleslaw, der rent faktisk er uspiselig. Ville have givet to stjerner, hvis ikke det var fordi maden også var lidt dyr.

30 april 2021
Logotyp för Bbq group denmark

Svar från Bbq group denmark

Hej Helskov

Jeg kan se du har lavet en anmeldelse af takeaway konceptet som kører under corona.
Vi er utrolig kede af at du har haft en dårlig oplevelse med din ordre.
Vi får stortest kun gode anmeldelser og lige præcis de ting du nævner plejer at være de ting folk elsker.
Vi har alle hver sin smag og vi kan sagtens have lavet fejl ved din bestilling.
Da du har købt over enten just eat eller hungry vil jeg bede dig lave din anmeldelse der inde da
Denne trustpilot er til www.grill-festen.dk
Catering og ikke take away.

Som nævnt før er take away noget der blev startet op unde corona da vi ikke måtte mødes til forsamlinger og holde fester som vi alle elsker og lever af.
Men huslejen skulle jo betales derfor gjorde vi det.
Jeg syntes du skal skrive til denne mail
Info@grill-festen.dk
Så kan vi helt sikkert prøve at finde en løsning på din oplevelse.
Da du ikke har kontaktes os direkte men kun har skrevet herinde har vi ingen chance for at hjælpe dig.

Mvh

Dennis brauer
Medejer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har prøvet deres takeaway burgere.

Har prøvet deres takeaway burgere.

Hvor er det godt at man kan få burgere i den klasse, og ikke bare en MC eller alm. grillbars burger med slatten bøf og for meget dressing. Kødet er i top og forberedt rigtigt, frisk grønt og generelt god og afbalanceret smag.

Jeg kan kun anbefale.

14 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hold da op en nytårs menu vi fik

Hold da op en nytårs menu vi fik . Det var super lækkert det hele , mørt kød som i mørt og kanon smag. kartofler svampe og rødvins sauce himmelsk smags oplevelse 👍Virkelig velsmagende . Laks med salat og citronsauce super velsmagende , desserten mums 👍 5,5 stjerner til jer ud af 5 mulige 👍😉👍😉 Hilsen Finn Evy Hanne og Henning 🇩🇰🇩🇰

2 januari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækkert kød og godt humør om grillen

Vi brugte grill-festen til min søns konfirmation og var ovenud tilfredse. Super lækkert kød og rigeligt af det. Dejligt tilbehør og frisk brød. Godt humør rundt om grillen - Dennis var god til at tale med alle gæster. Vi bruger gerne Grill-festen til vores næste fest!

3 september 2020

Fortjener topkarakterer

Vi havde bestilt mad til vores sølvbryllup. 40 mennesker. Helt enkelt: Vi har aldrig fået bedre mad. Hygiejne helt i top.
De har så meget styr på deres ting, at der var overskud til en sludder. Fantastiske mennesker og rigeligt mad.
Bestil laksen, det fortryder du ikke!

9 augusti 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækker mad og god service

Grill-Festen leverede og servede maden til min havefest med 25 voksne og 14 børn (10 år og nedefter). Jeg havde bestilt mad til 30 voksne og det passede med mængden. Det var meget lækker mad, og Dennis tilberedte og anrettede efter alle kunstens regler. Jeg kan varmt anbefale Grill-Festen.

4 augusti 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækkert mad og god service

D. 21. juni skulle vi holde vores søns konfirmation. Vi havde en fantastisk dag. Vi var spændte på at få grillfesten.dk ud og grille, da vi synes at 30 mennesker er mange at grille til, men maden sad lige i skabet. Kødet var grillet mørt og saftigt og tilbehøret var også lækkert.
Mange af vores gæster taler stadig om det og vi nyder stadig resterne🙂

Det er ihvertfald ikke sidste gang at vi bestiller hos grillfesten.dk

Vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling.

9 juli 2020

En sand Mester

Dennis præsterede det umulige - han mestrede grillen med de mest saftige og velsagende stege i ly af et lille 3x3 meters telt under skybrudslignende forhold til mine 60 gæsters store fryd og fornøjelse. Smil og højt humør. Bravo Dennis - bravo Grill-Festen - jeg glæder mig til næste gang.

8 juli 2020

Stor succes!

Fantastisk grill-fest med Dennis og grill-festen.dk. Alt forløb lige efter bogen, og vi og vores gæster var meget begejstrede for maden. Der er sågar nogle af gæsterne, som nu overvejer, om de skal bruge grill-festen til en fest senere på året, så kort sagt: stor succes!

28 juni 2020

Perfekt!

Meget proffesionel grill mester som har styr på sin ting. Maden smagt virkelig lækkert og var klar til tiden (uanset dårlig vejr på dagen). Kan helt klart anbefales! Vi har valgt “Favourite” menu.

24 juni 2020

Sande grill mestre !

Jeg havde inviteret Dennis og hans bror Mike til at levere mad til min 60 års fødselsdag.
Det blev en dejlig kulinarisk oplevelse, gæsterne roste maden til skyerne, med rette.
Laksen, svinemørbrad og oksemørbrad var lige nøjagtig som det skulle være, det samme var tilbehøret, især flødekartoflerne kan varmt anbefales.

Tusinde tak for nogle hyggelige timer i jeres selskab.

23 september 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi brugte dem til vores fødselsdags…

Vi brugte dem til vores fødselsdags havefest. Mega lækker mad - i rigelige mængder og sødt kompetent personale.
De kom i god tid og havde fra start styr på det hele.
De bedste anbefalinger herfra

26 augusti 2019

Grill-fest Odense, August 2019

Vi var rigtigt tilfredse med arrangementet.

Super lækker mad og rigeligt.

Meget professionel og behagelig betjening.

Trods det lidt kedelig vejr, var det en bragende succes

Claus, Odense

19 augusti 2019

Helt i top.

Helt i top.

Maden var rigelig, varieret og meget, meget lækker. Jeg har fået ustyrligt mange tilkendegivelser på, at det var det bedste mad mine gæster har fået i meget lang tid.

Grillmestrene kom til tiden, havde maden klar til aftalt tid. Var derudover ualmindeligt fleksible og samarbejdsvillige.

De bliver helt sikker mit første valg, næste gang jeg skal holde fest!

11 juni 2019

God kontakt på email

God kontakt på email. De mødte til tiden og lavede en supergod pattegris samt pølser og salat. Ville absolut vælge dem igen

9 maj 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.