Bbq group denmark  Omdömen 72

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi brugte Grill-festen til en konfirmation med 60 gæster. Vi var meget tilfredse og gæsterne roste maden meget. Vi fik favorite menuen med små ændringer og laks til forret.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem forrygende lækker mad. Råvarer i høj kvalitet tilberedt med holdning, empati og en stemning der passede perfekt til vores Garden Party. Helt nede på jorden afstemte vi med Dennis men... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grill-festen.dk leverede mad til vores konfirmation i haven. Maden var i sig selv aldeles lækker og veltillavet - og der var rigeligt af den. Hele forløbet fra første kontakt til servering af maden... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Mad til havebryllupsfest

Vi fik en sublim menu til vores bryllups fest. Der var ikke en finger at sætte på kødets kvalitet og mørhed.
Perfekt stegeskorpe toppet med en lækker hjemmelavet rødvinssovs og div. tilbehør. hyggeligt at komme ud til grillen og tale med grillmesteren.
Tak for mad

21 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde en god oplevelse med grill festen…

Havde en god oplevelse med grill festen til
Min 50 års fødselsdag der blev holdt d 28/5 2022 grill mesteren havde fuldstændig styr på det og servicen var i top og maden var lækker
Man kan godt mærke at der er travlt
I forretningen det går måske lidt ud over
Kommunikation
Men jeg giver aligevel 5 stjerner da
Når alt kommer til alt
Var der fuldstændig styr på tingene

1 juni 2022

PAS PÅ - useriøst firma

PAS PÅ med at købe mad og ydelse fra Grill-Festen ! Vi har mange penge tilgode vedr. arrangement afholdt september 2021. I starten sagde Grill-Festen at de nok skulle kigge på det efter deres ferie. Der skete ikke noget ! Så ville de kigge på det sammen med deres bogholder/revisor. Der skete heller ikke noget ! Så gav de corona skylden. Der er stadig ikke sket noget !! Nu svarer de ikke mere på telefonopringninger eller på mail. Har prøvet at tilbyde Grill-festen en afdragsordning - de reagerer stadig ikke ! De lyver når de her på Trust-pilot skriver at de har prøvet at ringe og at de har sendt mails til os. Total usæriøst og uprofessionelt firma ! Kan bestemt IKKE anbefales !

20 maj 2022

Svar från Bbq group denmark

Denne anmeldelse er meldt til trustpilot for at være imod reglerne. Da en anmeldelse allerede er lavet tidligere på samme fest.
Hvor en dialog er igang.
Dette er dårlig stil og kun til formål at skade virksomheden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super lækker mad, og professionel service

Vi havde Grill-festen ude og servere lækker mad ved min søns konfirmation. Maden var mega lækker, meget af den, og med et twist af friskhed i de lækre salater, med sød melon og vindruer i.
Dennis har været professionel hele vejen, god til at rådgive med valg af maden. Alle vores gæster var tilfredse, og jeg er sikker på der er fremtidige kunder der. Vi vil klart anbefale Grill-festen. Så hvis man vil have Top lækker mad, venligt personale og en god stemning til festen, så er det grill-festen du skal vælge. Vi er faste kunder.😊
Mvh Anna Bruun Ullman.

16 maj 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Useriøs virksomhed når man har penge tilgode

I forbindelse med et arrangement afholdt den 10 september 2021 har vi penge tilgode. Vi er flere personer der i de sidste 8 måneder forsøgt at komme i en seriøs dialog med Grill-Festen med henblik på at få vores penge tilbage. Og vi har jævnligt kontaktet Grill-Festen via telefon, e-mails, Facebook og nu Trustpilot.
Når Grill-Festen endelig har kontaktet os, har vi ikke fået noget konkret svar på hvornår vi kan få vores penge.
Følgende blot et udpluk af deres svar:
- 08.11.2021: Vi har været lukket næsten helt ned grundet corona. Vores bogholder er tilbage igen den 28.11.2021 (Vi hører aldrig fra bogholderen)
- 09.02.2022: Beklager det sene svar. Vi er lagt ned af corona og er først tilbage på tlf igen engang i næste uge. Du kan sende en e-mail til Dennis. (Vi har skrevet til Dennis flere gange)
- 24.02.2022: Jeg har sat et møde op på onsdag (02.03.2022) sammen med vores revisor
- 30.03.2022: Vi arbejder på højtryk på at finde en løsning på problemet. Jeg vender tilbage asap. (Vi har ikke hørt fra Dennis efterfølgende, så vi ved ikke hvad der sker)
Vi har været ekstremt tålmodige overfor Grill-Festen og er uforstående overfor at Grill-Festen ikke vil indgå i en dialog, så vi kan få vores tilgodehavende retur. Det begynder at virke useriøst.
Vi undrer os over at Grill-Festen svarer her på Trustpilot at vi skal starte med at svare på deres e-mails. For vi skrev tilbage den 30.03.2022 for få mere at vide om de løsningsforslag du arbejder på. Derudover spurgte vi ind til tidshorisonten. Men du har aldrig svaret tilbage.
Hvis du mener at der e-mails vi ikke har svaret på, må du meget gerne fortælle mig hvilken e-mail adresse du har skrevet til og hvornår. For den sidste mail fra dig er den ovenstående fra den 30.03.2022. Du er også velkommen at sende de mails igen, som du mener vi ikke har svaret på.

Status pr. 13.06.2022
Vi har forsøgt at komme i dialog med firma via telefon og emails, men der er ingen respons.
Så jeg er meget uforstående overfor at firmaet besvarer vores anmeldelse her på Trustpilot med at vi skal besvare deres email. Dertil kan jeg blot sige - Det HAR vi gjort !!!! Men I reagerer jo IKKE !!!
Vi synes ikke at vi er urimelige - vi vil blot have vores penge.

Status pr. 28.06.2022
Stadig ingen reaktion fra Grill-Festen !!!
Totalt useriøst. Underligt når man gerne vil betragtes som et seriøst firma.
Jeg kan se at der har været kunder siden vores oplevelse, så der har været rig lejlighed til at sende nogle af de penge videre til os.
Jeg håber ikke at det, at vi ikke får vores penge, skyldes at I ikke vil betale os.
Jeg synes at I skal komme ud af busken og starte en rigtig dialog med os.

12 maj 2022

Hej Frank

Vi har skrevet flere mails retur inden for de sidste måneder.
VI har været lukket ned i den periode grundet corona. Det viste i også godt.
Der er sket en fejl og den skal selvfølgelig rettes.

I kan starte med at svare retur på vores mail.

Ha en dejlig weekend

Dennis

Bedste anbefaling

Super god oplevelse til vores konfirmation 1. maj, alle aftaler overholdt. Maden var lækker og der var nok af den. Super dygtig grillmester, glade gæster og en meget tilfreds konfirmand. Kan varmt anbefales

2 maj 2022

Helt igennen fantastisk - Varmeste anbefaling

Grill-festen.dk får vores varmeste anbefalinger. Super lækker velsmagende mad, professionelt setup, afslappet og personlig tilgang samt en super behagelig betjening fra Dennis.

Vi takker for en super helhedsoplevelse fra start til slut hvor børnene blev inddraget i tilberedning af pattegrisen og fik svar på alle deres spørgsmål.
Du kan med ro i sindet overdrage madlavningen til grill-festen.dk og koncentrere dig om andet.

Som sagt får de vores varmeste anbefalinger!

2 maj 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Useriøs virksomhed beklædt med undskyldninger

d. 17/12-2021 deltager min kæreste og jeg i en konkurrence på grill-festen - facebookside.
d. 6/1-2022 Bliver det offentliggjort at Heidi Pedersen har vundet konkurrence og at vi skal kontakte dem inden 5 dage, hvilket naturligvis bliver gjort.

Efterfølgende får vi en bekræftelse fra grill-festen at hun har vundet, og at de vil kontakte hende direkte efterfølgende.

Vi har igennem de sidste 4 måneder forsøgt at få kontakt til dem uden held desværre med alverdens undskyldninger.

Vi sidder nu her uforstående for hvordan man kan drive en seriøs forretning på det grundlag.

1 april 2022

Hej Rasmus.

Vi beklager meget at det har taget så langtid.
Vi vil selvfølgelig meget gerne have det afviklet.
Alle vores konkurrencer drives af et ekstern firma der er hyret til det. Men uanset hvad skal i selv have jeres Fine præmie.
Vil i ikke skrive til info@grill-festen.dk
Så skal jeg tage mig af det og så den afsted i denne uge.

MVH.

Mike Brauer
Ejer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækker mad og fremragende service

Trods et blæsende efterårs vejr, hvor det var svært at finde læ nogen steder, formåede Mike og hans kollega at grille en super lækker pattegris til en familie fest. Det var service og mad på højt niveau hele vejen fra vi bestilte menuen til de var færdige. Vi vil helt klart anbefale Grill-Festen.dk hvis du skal holde et arrangement.

26 oktober 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super de Luxe menu og god service

Vi havde bestilt Grill-festen.dk til at stå for maden til vores (sen)sommerfest. Vi regnede i starten med, at op til 300 ville deltage, og fik en aftale på dette antal. Da vi nærmede os dagen var vi kun knap 150 deltagere. Deltagerantallet blev helt problemfrit ændret i aftalen. Dennis og Mike kom til aftalt tid, og leverede en super de luxe menu. Vi kan varmt anbefale Grill-festen.dk.

20 september 2021

BBQ er altid en fest

BBQ er altid en fest.
Dennis & Mike gjorde også en stor indsats for at gøre vores BBQ til en fest. Konfirmanden havde ønsket sig en havefest med lækker mad, og det fik han. Med udgangspunkt i Grill-Festen.dk's menu blev der tilføjet et par ting og der kom belgiske vafler i stedet for italienske vafler. Ønsket om karamelis klaret deres ismager også.

Lækker saftig kylling, friske salater, flødekartofler, og gode spareribs tilberedt og præsenteret af veloplagte BBQ mester Mike.

Grill-Festen.dk får vores bedste anbefalinger. Vi holdt konfirmation på den varmeste lørdag i august for et selskab på 51 personer i alderen 5-81 år.

17 september 2021

Rigtig god mad!

Grill-festen.dk leverede mad til konfirmation. Maden var virkelig lækker og blev rost af gæsterne. Vi fik grillet laks til forret og hovedretten bød på oksemørbrad, svinefilet, tigerrejer, kyllingespyd og lækkert tilbehør... rødvinssaucen kan anbefales🤩
Alt har forløbet gnidningsfrit med grill-festen, og det er absolut ikke sidste gang, at vi får leveret maden derfra. Kun ros herfra og iøvrigt også til Dennis måde at "blende" ind i forbindelse med arrangementet.

30 augusti 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega lækker mad…. dette vil du elske!

Hvis du vil være sikker på en lækker barbeque, så er det her du bestiller fra! Mega mega lækkert! Og, sørg for at bestil nok! Folk går mere end 1 gang😋 Vi fik laks, Waguu og spareribs til et studentergilde og ALLE, unge som gamle roste maden! Kæmpe succes🥳
Dialogen gik nemt og smertefri. God respons 😊
Tak Dennis 🙏🏻

12 juli 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse - igen!

Hele forløbet fra første kontakt til servering af maden og til "farvel og tak for i dag" har været helt gnidningsløst - hurtig respons, god rådgivning og generelt stor imødekommenhed.
Første gang vi fik hjælp fra Grill-festen.dk var for fire år siden, og da var oplevelsen præcis den samme.

21 juni 2021

Danmarks bedste grillfest med Grill-Festen

Vi havde Grill-Festen til at lave helstegt pattegris og slagter pølser til åbent hus i forbindelse med vores sølvbryllup. Det blev en helt forrygende dag, og både maden, grillmesteren og arrangementet fik stor ros af alle vores gæster. Vi kunne ikke være mere tilfredse og vil til hver en tid anbefale Grill-Festen for andre.

20 juni 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En meget positiv oplevelse med Grill…

En meget positiv oplevelse med Grill Festen.

Maden var super lækker, passede præcist på beskrivelsen og Mike (vores grillmester!) gik fint i spænd med alle gæster og delte erfaringer ud undervejs.

En meget fin oplevelse, jeg gerne vil anbefale.

17 maj 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.