Wij vinden de service keer op keer Top! Worden altijd netjes geholpen. Hebben al 5 jaar onderhoud contract . Zeer tevreden. Probleempjes altijd opgelost!
Det här tycker kunderna
We hebben 2 airco’s van Greeuw. We hebben een servicecontract met ieder jaar een grondige reinigingsbeurt. Yannick van Greeuw heeft onze airco’s opnieuw perfect gereinigd. Zeer kundig en professioneel... Se mer
1e afspraak thuis zitten wachten en niemand gekomen. Na zelf gebeld te hebben krijg je te horen dat ze niet meer komen omdat er een klus uit was gelopen. 2e kans gegeven wel gekomen maar de offert... Se mer
N.a.v. Wat klachten over een minder goed werkende airco beneden heeft Remco Woensdag 31 januari beide airco’s onder handen genomen. Beneden de airco totaal schoon gemaakt en alle handelingen verri... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kijk ook bij onze scherpe aanbiedingen inclusief montage! Klik op de opties in de menubalk om een berekening te maken voor het juiste systeem.
Kontaktuppgifter
Egelskoog, 8, 1822BM, Alkmaar, Nederländerna
- 072 210 0330
- info@greeuw.nl
- greeuw.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Plaatsing airco's door Boike en Daniel
Vanmorgen Boike en Daniel gehad om airco's te plaatsen. Zeer vriendelijke, geduldige en sympathieke en kundige mannen.
Werken rustig en netjes, leggen alles goed uit en weten waar ze het over hebben.
Wij zijn super tevreden met deze mensen én met de airco uiteraard.
De elektricien, Rodger, die later kwam voor de meterkast was ook een fijne man.
Eerlijk en niet opdringerig in zijn advies.
Een pluspunt dat Rodger vaak ingehuurd wordt. Weet je wat je aan elkaar hebt.
Mijn complimenten
Had probleem met mijn airco dit heeft Greeuw gelijk en zeer goed opgelost . De monteurs zijn zeer accuraat en werken netjes en waren er op de afgesproken tijd.
mijn complimenten .
Voor een airco moet je bij Greeuw zijn
Greeuw kwam met twee monteurs om de unit te plaatsen. De monteurs werken secuur en netjes. De betonboring is keurig uitgevoerd. Nadat alles was aangesloten en opgeruimd werd de bediening netjes uitgelegd.
Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.
Greeuw is zeker een aanrader.
Mooi kerstcadeau...
Lobke, dank voor het goede sparren bij de koop van de airco's. Vóór het inmeten meteen al een installatiedatum laten vastzetten (20 oktober). Helaas waren er bij de importeur wat leveringsproblemen voor de Mitsubishi Electric. Dus installatiedatum noodgedwongen moeten verzetten naar 22 december. Jammer, maar dat kan gebeuren. Ik kreeg de optie om te switchen naar een ander merk, maar dat wilde ik niet. Snelle vergeling bij mij in huis deed me besluiten om voor Ruby Red binnenunits van de Diamond serie te gaan. Daar heb ik werkelijk geen seconde spijt van, zo mooi!!!
Op 22 december kwamen maar liefst 3 monteurs aan om de split airco en de triple multisplit airco te plaatsen. Een oude airco is verwijderd. Ze hebben werkelijk vakwerk afgeleverd. Alle kabels/leidingen zijn daarnaast weggewerkt in keurige kabelgoten. Kortom: heel tevreden.
Afspraak wordt niet nagekomen
Afspraak wordt niet nagekomen
Daarna nonchalante reactie
Waarschijnlijk voor mij 10 anderen
Ik doe wel zaken met een bedrijf die afspraken netjes nakomen of tenminste op tijd waarschuwen
EEN TIEN MET EEN GRIFFEL Zeer prettige samenwerking met Niels en…
Zeer prettige samenwerking met Niels en Danny van Greeuw Airconditioning.Ondanks de files op weg naar Ingen Gelderland toch keurig op de afgesproken tijd om mijn nieuwe airco te plaatsen de oude hebben ze ook meegenomen en snel en perfect werk afgeleverd.
Zeer tevreden over Greeuw Airco en zijn personeel.Klasse mannen.
Wat een top bedrijf.
Wat een top bedrijf.
Vanaf het advies tot aan het plaatsen.
En wat werken Don en Pascal netjes top gasten.
Ik zou Greeuw zeer zeker aanraden om een airco aan te schaffen.
Zéér tevreden
Zéér tevreden, Greeuw stuurde twee installateurs voor twee buiten units en twee binnen units. Alles geplaatst en in werking binnen een dag. Dit kwam door de twee professionele installateurs Jur & Steyn. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen en ben zeer tevreden.
Gemiste kans
Naar aanleiding van vele positieve reviews gekozen om met dit bedrijf in zee te gaan, echter na drie keer dat de monteurs niet op afgesproken tijd zijn aangekomen en zelfs niet even de moeite te nemen om te bellen dat ze wat vertraging hebben, heb ik er geen vertrouwen meer in. Ik zoek verder naar een bedrijf dat je wel serieus neemt
Niet komen opdagen
Afspraak gemaakt voor een offerte op te laten maken. Er zou iemand komen tussen 09:00 en 10:00 uur. Om 10:05 kreeg ik de persoon aan de lijn dat het nog een uurtje ging duren eer hij er zou zijn. Om 11:45 zelf nog gebeld wanneer hij dacht te komen, om 13:00 uur maar afgebeld want er was nog steeds niemand. Niet eens een excuses voor het ongemak.
1e afspraak thuis zitten wachten en…
2e kans gegeven wel gekomen maar de offerte klopte niet. Was niks opgemeten.
Afspraak in " showroom" gemaakt word je daar ontvangen door een medewerker die geen antwoorden wist op vragen over installatie.
Slechte indruk van dit bedrijf!!
Nooit meet wat gehoord
Kwalitatief zeer goed bedrijf
Bij ons is op uiterst nette wijze een Daikin airco geplaatst. Na een goed bezoek aan de showroom waar de modellen staan opgesteld en je gelijk kan luisteren en voelen wat de airco’s doen. Greeuw is een betrouwbaar bedrijf, de medewerkers willen gewoon net werk afleveren. Dat zie je direct terug. De installatie wordt zorgvuldig afgeleverd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Greeuw airconditioning
In november 2020 is een Mitsubishi airco bij mij geplaatst door Greuw airconditioning Vanaf begin was af en toe een vreemd tikkend geluid in de binnen unit. Niets te vinden. Dat getik was te horen zelfs als de airco uit de stroom was afgesloten.
Complimenten voor het bedrijf, voor Thomas altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kreeg een nieuwe binnen unit. Ook compliment voor de monteur Sur Dekker.
Ik zal iedereen Greeuw airconditioning aanraden. Geweldige service!
Professionele offerte en…
Professionele offerte en installatie...(en follow up).
Eindelijk weer eens ouderwets goede service
In mei onze airco's laten installeren en de mannen van Greeuw stonden met een ploeg van 6 man voor de deur om de 3 units te installeren.
Alles draaide prima maar voor een natte plek op de buitenmuur en een "rammeltje in de een unit contact opgenomen op een vrijdagmiddag (was wel even lastig contact te krijgen). Maandag kwam er al een monteur om alles op te lossen. Top!!!
Goede voorlichting, goede prijs en goede service, kortom, aan te bevelen als je een goede airco wil
Compliment aan Thomas.
Wij waren even ontstemd maar er werd meteen actie op ondernomen door Thomas om het nare gevoel weg te nemen. Nu in de tweede woning airco van hen en dik tevreden. Ook meedenken qua oplossing i.p.v. problemen. Top! Dank Thomas. Inmiddels 3e airco in 3e huis via hen.
Gisteren is onze airco geplaatst 28-4-2021
Gisteren is onze airco geplaatst! We zijn zo tevreden over de service en het plaatsen van de airco!
Ik vond het super hoe de monteurs de unit hebben aangesloten en meedenken met evt. oplossing voor dingen die ze tegen kwamen. We hadden van te voren al een dik vertrouwen in dit bedrijf! SUPER!!!
Vakmanschap en top klantenservice
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Kernwoorden:
vakmanschap, hoog level van klantenservice, vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers. Deskundig zodat je een weloverwogen keuze kunt maken uit het aanbod en de wijze van installatie. De installatie leek op een actie van het A-team, 9 man sterk "bestormen" je huis voor de installatie en electriciteit. Alles tip & top geregeld op één dag. Om 16.00 uur bleef er een stofwolk over en goed functionerende units :)
Zeer tevreden over de montage van onze…
Zeer tevreden over de montage van onze multisplit airco door de Greeuw. Samen met het bedrijf van Langen heel netjes gemonteerd. Drie binnenunits en één buitenunit op de schuurwand. Niets op de woning gevels, Onder de grond/vloer via de ventilatie gangen naar verdiepingen. Met drie man. Klasse!!!
Goede airco-installateur!
Recent een airco aangeschaft wat door de steeds warmere zomers een onmisbaar item gaat worden.
Sterk, gedegen en betrouwbaar bedrijf met een kundig team van installateurs en bijbehorende electricien. Beste merken uit Japan verkrijgbaar dus geen rommel uit China.
Komen afspraken keurig na.
Koop hier een airco dan ben je zeker tevreden!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.