Fantastisk kundeservice. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg købte min pc tilbage i slutningen af april, og Johnny har været en kæmpe hjælp til at svare på mine spørgsmål og hjælpe med probleme... Se mer
Det här tycker kunderna
Anmeldelse af Greenoff som Førstegangskøber ( bestemt ikke sidste gang) Jeg vil gerne dele min oplevelse som førstegangskøber hos Greenoff, hvor jeg købte et motorlærred. Desværre opleved... Se mer
God service, Johnny ringede for at meddele en pakke blev forsinket, og der var ingen problemer ved en Retur levering jeg senere foretog. Super service, det er en mangelvare i dag!
Gode priser og fin udvalg. Havde købt 10 ark karton. Eneste minus, kunne godt have ønsket en lidt mere robust indpakning. PostNord syltede pakken i et par dage og ved levering var pakken bøjet.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Din kontorforsyning, med produkter og producenter der har stor fokus på miljøet. Vi her hos Greenoff vil forsøge at gøre det så nemt som muligt at hjælpe vores kunder til at tage hensyn til miljøet og dermed give en hånd til vores alle sammens fremtidige planet. Det kan være sådan noget som hvor meget genbrugs plast er der brugt og kan det genbruges igen, eller hvor meget strøm og affald genererer din printer/kopimaskine. Det kan også sagtnes være i forbindelse med fragt at producenten komprimere deres produkter således at der udledes mindre Co2 ved transporten. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til produkter og producenter. Mvh Johnny Frederiksen
Kontaktuppgifter
Fyrkatvej 1, 3650, Ølstykke, Danmark
- info@greenoff.dk
- greenoff.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Perfekt handel og hurtig forsendelse
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering, fin og pålidelig leverandør
Problemfrit
Hurtigt og stabilt
Jeg handler hos Greenoff, fordi det er nemt, altid til tiden og prisvenligt.
Super venlig og imødekommende svar på…
Super venlig og imødekommende svar på min telefoniske henvendelse fem minutter før lukketid onsdag før påske. Varen lå i min postkasse første hverdag derefter. TAK
Rigtig god service
Havde et mindre problem som blev klaret hurtigt og elegant over telefonen. Kan kun anbefales.
God samtale og hurtig expedition
God samtale og hurtig expedition, havde det jeg skulle bruge dagen efter.
det kan jeg først når det er sat op set…
det kan jeg først når det er sat op set om det viker
Hurtig dag-til-dag levering
Hurtig dag-til-dag levering. Forsvarlig indpakning
Selve købsoplevelsen var til UG og fem…
Selve købsoplevelsen var til UG og fem stjerner, og vi modtog printeren hjemme om mandagen efter bestillingen fredag. Jeg var i tlf.kontakt med Greenoff før bestillingen og fik god vejledning og en fair pris.
Vi havde en del udfordringer med blækpåfyldning og opkobling til net og computer, men det har jo ikke noget med købsoplevelsen at gøre.
Gode priser samt hurtige og venlige…
Gode priser samt hurtige og venlige svar på mailhenvendelser - kan anbefales.
Alt fungerede som jeg forventede
Alt fungerede som jeg forventede. Alt foregik hurtigt og korrekt 😀
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.