GoXplore Denmark Omdömen 23

Det här tycker kunderna

Företagsinformation

1. Rundturer

Skrivet av företaget

GoXplore er specialister i at sende unge mennesker ud i verdenen på Wokring Holiday ophold, som frivillig eller i praktik også i forbindelse med uddannelse. Vi skræddersyer hver enkelt rejsendes tur og er med fra start til slut. Vi yder en super personlig service med fast koordinator tilknyttet og har eksisteret siden 2001, dog skiftede firmaet navn og ejer i 2022 grundet C-19's nedlukning af rejsebranchen. Vi hed tidligere ALOTT og selvom navnet er nyt så er servicen som altid helt i top.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling her fra!

Kæmpe anbefaling her fra!! Jeg ramte ind i en hel del flere problemer end jeg havde frygtet på min rejse med GoXplore (intet der havde noget med goexplore og gøre, det var grundet vejr m.m.) Men hele vejen igennem greb den skønne person fra goxplore ind og hjalp mig på alle leder og kanter. Der var større og bedre støtte end jeg har oplevet eller havde turde håbe på!
Det er helt klart et sted jeg vil kigge igen i fremtiden hvis jeg skal ud og rejse igen!!!

17 april 2025

Svar från GoXplore Denmark

1000 tak for din dejlige tilbage melding Joan og du er altid velkommen tilbage hvis et nyt eventyr kalder. mvh Linda fra GoXplore

Best experience ever!!!

Hiii, I traveled with GoExplore the fall of 2024. I did Antelope Park (Lions, rhinos and elephants in Zimbabwe), and combined it with Naan ku se (wildlife rescue center in Namibia). It’s been a lifetime experience, that I will forever be grateful for, and that I still mention to people randomly here and there.
I found out about the webside buy honestly googling “volunteer with animals in Africa”, but the true reason behind I choose this specific organisation, was my one on one talk with the most inspiring owner and coordinator “Linda”. She truly ent lighted my childhood dream of working with animals in Africa, by purely talking from her experiences and passion. She’s such an amazing and inspiring human being, so I was swept away just after one call.

The two projects were truely amazing, and I recommend for both to stay there between 1-2 months. Cause the projects are so much more than described in the webside. And the longer you stay, the closer you get with the locals, the more weekend trips you and you new best friends can go on, and the more side projects you can participate in.
Africa will have my heart forever, and so will GoExplore.

With love, Elle from Denmark

15 september 2025

Hej Elle.
1000 tak for den fine anmeldelse - jeg gør hver dag mit bedste for at finde netop det helt rigtige program til dem der vil med GoXplore. Du ved hvor du finder mig hvis rejsefeberen melder sig igen.
Kh Linda

Fantastisk mulighed for rejselystne

Har ikke andet end gode ord om GoXplore. Bookede selv Work and Travel All Set Australia med GoXplore, og det har været en fantastisk oplevelse. Processen med både visumansøgning og arbejde gik lynhurtigt og 10x gange nemmere, end hvis jeg havde stået på egen hånd med det. Fik arbejde på Nomads i skønneste Airlie Beach, hvor jeg brugte 3 måneder. Goxplore var endda så venlige at give mig kontaktinformationerne på en anden norsk pige, som ville være der samme tid som mig, og som jeg er blevet tæt veninde med. Nu hvor vores tid i Airlie Beach nærmer sin ende, skal mig og hende rejse videre gennem Australia sammen. Det har været en utrolig oplevelse for mig, og jeg kan klart anbefale GoXplore til andre rejselystne. De hjælper med alt fra visum og forsikring til generelle rejsetips og spørgsmål. Derudover har det været rart for både mig såvel som for mine forældre at vide, at jeg, som solorejsende i Australien, har haft et bureau såsom GoXplore bag mig, der har kunne hjælpe med hvad end, som jeg har haft brug for. Specielt tak til Linda for al hendes hjælp og vejledning.

1 september 2025

Det var så lidt Selma.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tryghed på den anden side af jorden!

GoXplore er en mega god måde at starte sit working/holiday eventyr til Australien på! Jeg stod i den situation hvor jeg mega gerne ville arbejde i Australien, men havde ingen ide om hvordan man gjorde og alt det der. Der er GoXplore og især Linda SÅ fantastisk til at hjælpe. Hun klarede alt for mig og vejledede mig i alt. Selvom mit GoXplore eventyr er forbi nu, så kan jeg stadig skrive til hende med spørgsmål og hun svarer altid hurtigt og omsorgsfuldt. Da jeg kom til Australien var der styr på alt til mig, 100 procent pengene værd! Hvis du er i tvivl om du “tør” tage til Australien alene ligesom jeg var, så GoXplore ihvertfald en virkelig god vej fra mig. Jeg følte mig aldrig alene, med et godt program, andre søde unge på rejsen, som blev mine gode venner og folk der havde mig under vingen både Linda og folk nede i Australien! Så ja 5 stjerner herfra -tag afsted du vil ikke fortryde det❤️

22 november 2025

Tak Ida :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The Aussie Trip of a Lifetime!!

Da jeg besluttede mig for at rejse til Australien i september 2024 for et sabbatår med work and travel, virkede hele visumsituationen helt ærligt uoverskuelig og ret besværlig.
Jeg valgte derfor at få hjælp fra nogle professionelle, og heldigvis endte jeg hos GoXplore. De fik styr på både mit visum og min rejseforsikring på ingen tid og helt uden problemer. Jeg havde en masse spørgsmål undervejs, men Linda var utrolig nem at få fat på. Svartiden var nærmest uden sammenligning. Super godt arbejde!

De fik mig altså helt klar til Australien, og derefter tog deres samarbejdspartnere hos ULTIMATE Travel over. Også en fantastisk virksomhed med super gode mennesker.
Jeg var i Australien i et helt år og havde den bedste tid i mit liv, og jeg er virkelig taknemmelig for Linda og resten af teamet… Jeg er faktisk ikke sikker på, at det havde kunnet lade sig gøre uden dem. 10/10 — kan varmt anbefales!

21 november 2024

Svar från GoXplore Denmark

Tak Frederik - så dejlig ros at få.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg rejste med GoXplore til Namibia i 3…

Jeg rejste med GoXplore til Namibia i 3 måneder i starten af 2025. Det er den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft og jeg tager tilbage igen i starten af 2026. Linda står altid klar til at hjælpe og har man det mindste spørgsmål står hun klar med det samme. Prisen er fair ift den service man får og hvad der er inkluderet. Jeg kan på det varmeste anbefale GoXplore. Billigere og bedre end andre bureauer når man tænker på hvad man får

7 januari 2025

Svar från GoXplore Denmark

Så dejligt at du rejser med mig flere gange - større ros kan man jo ikke få. God tur Alberte!

Fantastisk support!

Jeg rejste med GoXplore i efteråret 2024. Lige fra start til slut har jeg fået god støtte, vejledning og hjælp til alt hvad der var behov for. Jeg kunne stille alle spørgsmål og fik gode svar der gav mig ro og endnu mere mod når jeg skulle ud på eventyr! Jeg kan helt klart anbefale at rejse med GoXplore!:)))

30 november 2024

Svar från GoXplore Denmark

Altid - stil alle de spørgsmål der er brug for at kunne rejse trygt ud.

Jeg har rejst med GoXplore 2 gange nu

Jeg har rejst med GoXplore 2 gange nu. Første gang til Zimbabwe i 2024 og nu anden gang til Namibia i 2025. Begge rejser har været så gode, jeg kan varmt anbefale GoXplore. Man bliver virkelig taget hånd om og Linda svarer altid drøn hurtigt, hvis jeg selv skulle sige det! GoXplore er også billigere forhold til andre rejseselskaber, men de er stadig kanon gode og tager sig tid af hver enkel person der vælger dem◡̈

16 oktober 2025

1000 tak Mette.

Taknemmelig☺️

Jeg er nu ved at nå enden på min 3,5 måneds rejse til Afrika og jeg er så taknemmelig!
Før jeg rakte ud til Goxplore, havde jeg bestil en rejse gennem et andet bureau, som endte med at være et stort scam… Jeg lagde derfor stor vægt på sikkerheden i min næste bookning og nøj hvor er jeg taknemmelig for den omsorg og interesse, der er blevet vist fra Goxplores side af☺️
Jeg har igennem de sidste 3,5 måned været på to frivillige projekter😋 Linda, min kontaktperson fra Goxplore, har været der hele vejen igennem og altid været klar til at hjælpe så godt hun kunne! Hun har tjekket op på mig et par gange i løbet af min rejse og gjordt meget ud af at lade mig vide, at hun er til rådighed 24/7☺️
Alt i alt har dette været en mega sikker rejseproces, hvilket jeg kun kan takke Goxplore for - så tak!

24 augusti 2025

Svar från GoXplore Denmark

1000 tak og ja jeg forsøger at være der 24/7 for alle rejsende:)

FANTASTISK

Det var FANTASTISK hjælp og vejledning før, under og efter min (og min mors) rejse til Namibia, tilbage i marts/april 2024🫶🏻🙌🏻
Spørgsmål, feedback og gode råd, var i top, og hurtig og kompetent hjælp👍🏻🫶🏻

Jeg havde været på samme destination/projekt, alene tilbage i 2017, og kendte lidt til stedet, men de opdateringer, der nu sker på 7 år, var GoXplore (særligt Linda i mit tilfælde) FANTASTISK, til enten at kunne svare, eller hurtigt finde et svar👍🏻

GoXplore får på ALLE tænkelige måder, mine varmeste anbefalinger - ta at kom afsted, hvis du har/får muligheden, jeg har ikke hvert fald tænkt mig, at skulle afsted igen, og er ikke I tvivl om at det bliver med GoXplore i ryggen☀️🫶🏻👍🏻

21 november 2024

Svar från GoXplore Denmark

1000 Tak Julie - håber at du skal af sted igen men at du denne gang kan lade regnjakken blive hjemme :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

kan kun anbefale GoXplore!

Jeg havde den bedste tur og fik oplevet alt det, jeg havde drømt om – og mere til.
I juni 2024 rejste jeg til Namibia, hvor jeg arbejdede med Wildlife-projekter og samtidig hjalp børnene på stedet. Hverdagen var fyldt med fantastiske og meningsfulde oplevelser: Jeg gik med aber, fodrede løver og deltog i alle de aktiviteter, som stod beskrevet på hjemmesiden. Det hele levede fuldt ud op til forventningerne.

Linda var utrolig god og hjælpsom allerede inden afrejse. Vi talte om de forskellige muligheder, jeg kunne vælge imellem, hun guidede mig til flybilletterne og hjalp mig godt og trygt i gang med rejsen.

Under hele mit ophold skrev jeg løbende med Linda, og hun svarede altid så hurtigt som muligt. Hun var igen super hjælpsom, uanset hvad jeg havde brug for.
Linda er meget professionel, og man kan trygt booke en rejse gennem hende.

Min rejse blev præcis som ønsket, og skal jeg afsted på sådan en tur igen, vil jeg uden tvivl vælge GoXplore.
5 stjerner herfra!
Man kan tjekke min rejse på Instagram under: Pernpaatur

30 maj 2025

Svar från GoXplore Denmark

Mange tak Pernille - du ringer bare hvis rejsefeberen melder sig så finder vi på noget nyt spændende til dig

Jeg rejste 3 måneder til Afrika

Jeg rejste 3 måneder til Afrika på 3 forskellige frivillige ophold. Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse, og følte mig enorm tryg med GoXplore som en støtte. GoXplore fungerer ligesom en mellemmand, så de finder frivillige til programmerne, og de finder programmer der passer til de frivillige. Det gør det også til en langt mere tryg oplevelse, da der både sidder nogen herhjemme i DK, men også i diverse lande, og kommunikerer frem og tilbage. Jeg blev connected til Linda fra DK, fordi hun vidste meget om Afrika, og hun fulgte mig hele vejen. Jeg oplevede heldigvis ingen problemer, men det sørgede Linda også for, at tjekke ind på løbende.

Det eneste negative, var den dårlige attitude jeg oplevede fra personalet på mit største projekt i Namibien. De var sure, og ikke særlig behjælpelige. Det var dog småting. Men jeg tænker at de dealer med 40+ frivillige dagligt, og nok bare er blevet trætte af en massse uhøflige mennesker, selvom det ikke er en undskyld. Derfor anbefaler jeg at tage de mindre projekter, hvor det også er lidt mere intimt. Måske mellem 10-25 frivillige af gangen.

Det skal dog lige siges, at personales attitude på projektet, har jo intet at gøre med GoXplore, og deres service. Det var bare et lille tip.

11 maj 2025

Tak for feedback Nanna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enormt godt samarbejde og vejledning…

Enormt godt samarbejde og vejledning til min rejse til Afrika.
Min kontaktperson var super sød, og gjorde rejsen til en rigtig god oplevelse.

Mulighed for kontakt hele vejen igennem <3

Kan varmt anbefale GoXplore

1 januari 2025

Tak :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og god support under hele processen

Vi havde en virkelig god rejse til Afrika med Goxplores “Rhino, Elephant and lions”. Vi fik masser af support og hjælp fra Linda under hele processen samt hele turen dernede. Hvis der var blot det mindste, som vi var i tvivl om, så var det blot en mail og så var der hurtigt svar og hjælp at hente.

7 december 2024

Tak :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En oplevelse du aldrig glemmer

Jeg var I Namibia foråret 2024 som frivillig i 1 mdr. med dyr. Det var en helt fantastisk oplevelse, som jeg stadig næsten tænker på dagligt. Jeg booked igennem goxplore da jeg følte det var mere trygt da jeg skulle rejse alene, og det var det virkeligt. Snakkede flere gange i telefon med Linda inden jeg skulle afsted og kunne også skrive med hende dernede. Hun gjorde det meget trygt for mig at tage afsted - og jeg mødte hende endda dernede på farmen og der havde hun købt snacks til mig. Vil anbefale alle at tage afsted igennem goxplore! Det er en virkelig god oplevelse du får i trygge hænder, og det er vigtigt især hvis man rejser alene første gang. Tag afsted, du vil ikke fortryde det! ✈️🐘🦓🐆🦏

21 november 2025

Svar från GoXplore Denmark

Tak Sofie og ja du var en af de heldige der var på projektet da jeg var på partner besøg.

Nemt og hurtigt

Jeg bookede en rejse gennem GoXplore til Zimbabwe i november 2025. Jeg var på det program som hedder “pre-vet” Zimbabwe og det skuffede ikke. Jeg har under hele opholdet haft hands on på en masse forskellige ting.
Selve booking af rejsen har været det nemmeste. Alt det praktiske har Linda stået for og jeg følte næsten bare jeg skulle finde flybilletter og så køre kortet igennem. Kan 100% anbefale at kigge på hendes rejser og booke gennem hende ☺️

8 november 2025

1000 tak :)

Takket være Linda

Der er 11 dage til, at jeg tager til Australien med GoXplore, og det er takket være Linda og hendes tjekkethed. Jeg tog beslutningen om at ville programmet noget tættere på opstartsdatoen end man normalt anbefaler, men fordi Linda bare har exceptionel erfaring, lynende reaktionshastighed og et enormt servicegen, så fik jeg min vilje.
Det er meget tydeligt hvilken passion der driver GoXplore Danmark, og jeg føler mig enormt tryg ved at have firmaet i ryggen, når jeg om lidt skal ud på den vildeste rejse.
Tusind tak for hjælpen, Linda.

14 oktober 2025

Svar från GoXplore Denmark

Det var så lidt Laura - sammen fik vi det hele på plads :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Der er bedre alternativer derude...

Min veninde og jeg bookede en rejsepakke gennem ALOTT (nu GoXplore) for vores allerførste Working Holiday oplevelse. Vi bookede igennem ALOTT i og med, de virkede til at have mange års erfaring med at sende folk afsted samt de gode anmeldelser herinde på Trustpilot. Vi tænkte også selv, at det ville være lidt betryggende at have et professionelt firma bag én, når man nu selv skulle afsted for første gang. Vi kan dog efter 7 måneder i Japan (og en overordnet god tur til Japan) ikke nikke genkendende til den yderst gode service mange andre deltagere har fået på vej til og under deres ophold i diverse lande. Vi kan efter vores rejse konkludere, at Japan nok er en af de destinationer, de ikke sender de fleste deltagere til grundet frembrusende konkurrenter i industrien, og det kan I DEN GRAD mærkes. Japan virkede lidt som en glemt destination, hvor koordinering og information var glemt, uvist eller manglende. ALOTT reklamerede med informationsmøder på Skype, som vi ikke så skyggen af under vores forløb, og vi oplevede faktisk, at det var os selv, der skulle igangsætte informationsmøder, for at få afklaret de nogen gange ret kryptiske og forældet informationer, vi fik os tilsendt eller som stod på deres hjemmeside (mange af disse informationer blev rettet efter vores bemærkninger). Da vi ankom til Japan var vi forbløffet over, hvor lidt GoXplore egentlig havde med forløbet i Japan at gøre. Vi var gjort opmærksomme på, at stedet vi ville bo, og de som primært ville hjælpe os var deres partner selskab, men vi så vitterligt ikke et øje til GoXplore, efter vi var landet i Japan. Vi ringede dog selv til GoXplore efter ankomst til sharehouset, da min veninde og jeg var i chock over, hvordan vi blev taget imod. Vi var blevet gjort opmærksomme på, at vi kunne få "pick up" service, hvis vi bookede flybilletter, så vi kunne ankomme en fredag, der passede inden for WorldUnite's (partner selskabet) tidspunkter. Denne "pick up" service kunne vi sagtens være foruden, og det var derfor ærgerligt, vi havde gjort os den ulejlighed at booke så præcist, som vi gjorde - for det kostede en del ekstra. Sharehouset i sig selv var ikke noget at råbe hurra for. Vores kufferter blev på første dagen spærret inde i et opbevaringsrum, fordi de ikke måtte bæres op på værelserne - selv når man bare skulle pakke ud. Vi blev lovet at låsen til deres opbevaringsrum ville stå åben, indtil vi var færdige med at pakke ud, men den blev låst, mens vi fik rundtur, og vi slappede lidt af. Vi skulle altså selv stå for at kunne få låst rummet op uden nogen som helst at kontakte, da personalet var smuttet, og det var en fredag (de har fri i weekenden).
Udover dette var sharehouset beskidt, lugtede og var præget af kakerlakker og mus/rotter; skadedyr som åd af beboernes mad i de udpeget skabe, og kakerlakker der også kunne overleve og kravlede rundt i køleskabene. Vi ringede straks til GoXplore for at få nogen som helst respons på omstændighederne, men vi fik dog bare at vide, at det ikke var gældende, da de var på besøg for flere år siden, og at vi skulle falde til ro, men også at vi som danskere nok havde en forkælet opfattelse af, hvordan et bo skulle se ud, og at vi derved bare skulle affinde os med det og vænne os til det. Personalet fra WorldUnite virkede heller ikke til at gøre noget ved skadedyrsproblemet, da de mente det var selvforskyldt. I forhold til job, så stod man også meget på alene hånd. WorldUnite tilbyder at hjælpe dig med at finde job hvis du har betalt et beløb på 300 euro i forvejen. GoXplore skriver også på deres hjemmeside: "I løbet af de første dage efter ankomst vil vores partner tage med dig hen til et jobcenter - det vil sige et midlertidigt agentur, der fokuserer specifikt på at få udenlandske statsborgere i arbejde. På dette møde vil du finde ud af, hvilket job der passer bedst til dig med hensyn til ønsker og tidligere erfaring."Dette er KUN gældende hvis dit japansk niveau er tilstrækkelig nok til at kunne føre samtale med personalet på jobcentret selv. WorldUnite guider dig hen til jobcentret på din første tur, hvis du anmoder om det, men "dumper" du den ene gang, så står du på egne ben. Vi lærte også dernede at der er en kæmpe difference på prisen GoXplore angiver på deres hjemmeside for dorm rooms og twin rooms, og hvad der faktisk gør sig gældende. F.eks står der på deres hjemme side, at WorldUnites twinrooms ca koster 4500 kr. om måneden. Prisen for 2023 var 56000 yen hvilket er tilsvarende ca. 2400 kr. og den nye pris grundet inflation for 2024 er 63000 yen tilsvarede ca. 2700 kr. Denne fejlinformation gjorde, at vi i starten fravalgte GoXplores pakke med twin room inkluderet, hvilket var ærgerligt. Alt i alt er vi ret skuffet. Vi fik i princippet det vi betalte for, men man kan ikke lade vær med at tænke, man har betalt alt for meget for, hvad der egentligt gjorde sig gældende.

23 november 2023

Kære Angelina,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din Working Holiday-oplevelse ikke levede op til forventningerne, og vi beklager dybt, at du har haft denne oplevelse.

Vi ville ønske, du havde kontaktet os under dit ophold, så vi kunne have rettet op på problemerne med det samme. Vi stræber altid efter at give den bedste service og beklager, at Japan’s mere analoge processer og de konstante ændringer efter Corona har ført til forvirring.

Vi forstår din frustration over den ændrede procedure for kufferter ved ankomst. Vores partner reagerede hurtigt og fjernoplåste låsen indenfor 30 minutter, så du fik adgang igen.

Det er også ærgerligt, at du ikke var tilfreds med indkvarteringen og kommunikationen fra vores partner. Det ville have været nyttigt at få besked om problemerne tidligere, så vi kunne have håndteret dem direkte. Vi sender altid en opfølgningsmail efter din første uge for at sikre, at alt er i orden, og vi ville have værdsat at høre fra dig der.

Besøget på jobcenteret sker hurtigt efter ankomst, og der er jobmuligheder, selv uden japansk. Du kan besøge jobcenteret igen senere i forløbet eller kontakte teamet i Tokyo for at deltage i en ledsaget tur.

Vi forstår, at der har været misforståelser om GoXplore’s rolle efter ankomsten. Vi står til rådighed via mail eller telefon, og vores partner har sendt en invitation til et obligatorisk Skype-møde som forberedelse. Vi har gennemgået al kommunikation og kan bekræfte, at alle henvendelser er blevet besvaret.

Vi sender altid en velkommen-hjem mail for at høre om dit ophold og modtager gerne feedback, så vi kan forbedre os. Vi havde ikke hørt fra dig før denne anmeldelse, og vi ville have ønsket, at du havde delt dine oplevelser tidligere.

Vi lever for vores kunder og tager al feedback seriøst. Vi ønsker dig alt det bedste fremover, og hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Med venlig hilsen,
Linda Markwort
GoXplore Danmark

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Blev holdt i hånden hele vejen med GoXplore

Har haft én rigtig god oplevelse med GoXplore. Det var første gang jeg skulle rejse ud i verdenen selv, og var super nervøs. Men blev holdt i hånden hele vejen. Hver gang jeg havde spørgsmål skrev jeg til Linda, og der gik ikke længe før hun ringede mig op. Desuden hjalp hun også med at kigge på flybilletter, hvilket var én kæmpe hjælp og satte et møde op med én der havde været på den rejse jeg skulle ud på. Kæmpe anbefaling herfra.

3 april 2024

Svar från GoXplore Denmark

1000 tak for den fine anmeldelse Sofie :) Det har været en fornøjelse at sende dig afsted og fedt at vi nåede at mødes ude på projektet i real life.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.