Het contact met dit bedrijf is meer dan plezierig en geeft ook ons vertrouwen dat er goed en zorgvuldig wordt omgegaan met ons edelmetaal. Iedereen die ik spreek is uiterst vriendelijk en behulpzaam.... Se mer
Företaget har svarat
Allereerst geweldige service. Email worden beantwoord. Ook zijn ze bereidwillig en flexibel wb majen van afspraken. Ook het ophalen van edelmetaal verloopt vlekkeloos. Veilige plek. Ze zetten het i... Se mer
Företaget har svarat
Als nieuwe klant contact gezocht met de support omdat de documenten pending waren. Dit hebben ze ondanks de grote drukte direct opgepakt en derhalve een uitstekende eerste ervaring met live support.... Se mer
Företaget har svarat
Prijzen voor verkoop zijn veel lager dan bij de concurrentie! Als je iets verkoopt, gaat men intussen uw goud taxeren. Als intussen de prijs oploopt (ze volgen de prijs continu) en ze komen jij je ter... Se mer
Företaget har svarat
De makkelijkste en veiligste manier om fysiek edelmetaal te kopen, verkopen én op te slaan Iedere gram edelmetaal 100% gealloceerd en op uw naam opgeslagen in Zwitserland.
H. Van Veldekesingel, 3500, Hasselt, Belgien
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Er zijn van die momenten in het leven dat je even iets kwijt wilt op papier. Zelfs als de boodschap minder prettig is. Maar goed, dat was weer ruim een maand geleden en dat is zojuist uitgesproken met Karen. Het was tijd voor een nieuwe bestelling en alles is soepel telefonisch geregeld. Karen heeft ons prima geholpen.
Vandaag op Woensdag 06/03/2024 heb ik mijn bestelling toe gekregen, ben content van de aankoop. In de toekomst zullen er nog aankopen gebeuren.
Superfijn en altijd goud-eerlijk bedrijf en mensen eromheen. Al vele jaren koop ik er mijn edelmetalen, sinds kort ook daar in de opslag, heb ik geld nodig is een simpele muisklik voldoende om binnen 2 a 3 dagen het geld op mijn rekening erbij te hebben. Ook de website is glas helder ! Je ziet exact wat je moet betalen bij inkoop en wat je krijgt bij verkoop, geen fratsen glashelder eerlijk en gebruikersvriendelijk
Snelle levering , product mooi verpakt . Goede communicatie , Topklasse
Ik bestel regelmatig bij Goud999. Strakke mail-informatie m.b.t. de bestelling, de betaling en de verzending. Alles goed verpakt, nooit een klacht gehad. Ook bij het afhalen in Lanaken gewoon strakke no-nonsense procedures, daar hou ik van. Zowel telefonisch, bij het afhalen of per mail altijd vriendelijke en service-gerichte medewerkers. 2 keer (in het verleden) gehad dat er een munt achteraf out of stock was, uiteraard hoort het niet maar hiervan heb ik toen netjes een melding van gekregen met de reden waardoor, excuses en met de keuze voor een no-nonsense alternatief of geld retour. Wel jammer dat je de laatste tijd soms (maar steeds vaker) meteen 5, 10 of meteen een tube van een (verzamel-)munt moet bestellen, maar dat weegt voor mij niet op tegen de betrouwbaarheid en service van het geheel.
Super goed op alle vlakken en heel vriendelijk.
En ze verkopen super lekkere honing, het vloeibare goud, jammie!

Svar från goud999
Ik bestel al 4 jaar op regelmatige basis goud en zilver. Nooit problemen gehad. Men is er vriendelijk en behulpzaam. Ik heb tot nu toe enkel gekocht, nooit verkocht, maar ook hier zie ik geen problemen.
Hun online platform om te kopen en te verkopen gebruik ik sinds een half jaar. Dit werkt ook vlot.
Ik heb goud999 al aan verschillende mensen aangeraden en ook van hun heb ik nooit iets negatiefs gehoord.

Svar från goud999
Ik zou geen reden kunnen verzinnen om naar de concurrent te gaan , ik wordt hier altijd super geholpen door vriendelijk personeel en ben zeer tevreden over de zakelijke afhandeling , voor mij een reden om anderen aan te bevelen .

Svar från goud999
Duidelijke communicatie, handig platform dat aan- en verkoop van edelmetalen mogelijk maakt op een zeer toegankelijke en veilige manier.

Svar från goud999
Uitstekende producten met een persoonlijke en uitmuntende service. Vriendelijk, betrouwbaar en uiterst behulpzaam. Van harte aanbevolen.

Svar från goud999
Goeie ervaring gehad toch stel ik mij de vraag zou ik het online kopen op goud999safe.Com of online kopen op goud999.com en het dan bij een opslag plaatsen of bij me thuis ik zoek echt de voordeligste oplossing ik zou graag hiervan een feedback krijgen m.
Vanuit Nederland maandag bestelling geplaatst bij Goud999.com, op het moment van zoeken de voordeligste die ik kon vinden.
Maandag besteld, dinsdag is er contact opgenomen of ik woensdag thuis was om de bestelling in ontvangst te nemen. Woensdag is mijn bestelde Zilver geleverd, perfecte service!
I have ordered a number of times from these guys. So far very fair prices and good customer service. Would recommend.
Dit bedrijf is qua service, prijzen en telefonisch contact op een niveau dat hoog uitsteekt boven de anderen.
Snelle afhandeling en superdames op kantoor !!!!
Een aanrader voor de serieuze verzamelaars
Fijn om bij Goud999 te kunnen kopen. Zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd. Dank voor jullie goede zorgen (zeker Julie die ik heb gesproken 🍀)
Goede service, helpen je steeds verder via telefoon. Bestellingen worden altijd correct geleverd.
Ik wilde een baartje verkopen, kreeg instructies voor het inpakken e.d.
Het pakket zou opgehaald worden op donderdag tussen 2 en half 4, dus wachten op de transporteur. Kwam niet dus een email gestuurd, de chauffeur kwam eraan dus nog een half uur gewacht. Niemand gekomen, en de volgende dag stond er iemand van de pakketdienst bij mijn deur dus ik er naartoe. Hij moest bij mij zijn om het pakket op te halen. Hij boos op mij en goud999.com door een verkeerde afspraak, en ik vond het een merkwaardige gang van zaken (oppassen in deze tijd) dus het pakket niet meegegeven voor een vooraf afgesproken prijs. De dame die dit heeft behandeld moet zeer nauwkeurig te werk gaan, planning is niet haar sterkste punt. Deze "grap" heeft me €420 gekost. Pas op met deze "inkoper".
Reactie van goud999.com, eigen schuld. Nou nee als ik donderdag 3.5 uur zit te wachten en ook bel waar hij blijft zegt u dat hij onderweg is. Dat onderweg was dus de volgende dag toen ik een busje zag staan en ik een gesprek had met de bestuurder. Goud999 had mij dus een verkeerde datum doorgegeven. En geen excuses voor 4 uur voor niets zitten wachten, alleen dat ze de kosten van het transport voor hun rekening namen.

Svar från goud999
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.