Het contact met dit bedrijf is meer dan plezierig en geeft ook ons vertrouwen dat er goed en zorgvuldig wordt omgegaan met ons edelmetaal. Iedereen die ik spreek is uiterst vriendelijk en behulpzaam.... Se mer
Företaget har svarat
Allereerst geweldige service. Email worden beantwoord. Ook zijn ze bereidwillig en flexibel wb majen van afspraken. Ook het ophalen van edelmetaal verloopt vlekkeloos. Veilige plek. Ze zetten het i... Se mer
Företaget har svarat
Als nieuwe klant contact gezocht met de support omdat de documenten pending waren. Dit hebben ze ondanks de grote drukte direct opgepakt en derhalve een uitstekende eerste ervaring met live support.... Se mer
Företaget har svarat
Prijzen voor verkoop zijn veel lager dan bij de concurrentie! Als je iets verkoopt, gaat men intussen uw goud taxeren. Als intussen de prijs oploopt (ze volgen de prijs continu) en ze komen jij je ter... Se mer
Företaget har svarat
De makkelijkste en veiligste manier om fysiek edelmetaal te kopen, verkopen én op te slaan Iedere gram edelmetaal 100% gealloceerd en op uw naam opgeslagen in Zwitserland.
H. Van Veldekesingel, 3500, Hasselt, Belgien
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Begeleiden je keurig door het proces heen indien nodigde app werkt zonder al teveel poespas en de helpdesk geeft snel en duidelijk antwoord.
Kortom doet wat het moet doen!

Svar från goud999
Prima service en ook vriendelijke medewerkers. Makkelijk telefonisch bereikbaar voor vragen. Tevens zijn de prijzen scherp. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Svar från goud999
We hebben inmiddels al meerdere keren contact gehad met de medewerkers van goud 999
We worden altijd ontzettend netjes, correct en respectvol te woord gestaan.
Daardoor voelt het heel prettig en laagdrempelig om vragen te stellen.
Hartelijk dank – een welverdiende pluim!

Svar från goud999
Betrouwbaar, uitstekende online service en snelle levering! De app is intuïtief, gebruiksvriendelijk en geeft real time mijn porftfolio weer, bijbestellen via de app is ook heel gemakkelijk

Svar från goud999
Ik ben bijzonder tevreden over mijn aankoop. Vanaf het eerste contact, werd alles helder en duidelijk uitgelegd, en dat op een professionele en rustige manier. Fijn dat er tijd genomen werd voor mij als klant, ook voor de opvolging achteraf.
Een aanrader!
LV

Svar från goud999
Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Eindelijk nog eens direct contact met echte mensen, die je graag verder helpen. Heb hier het volste vertrouwen in!

Svar från goud999
Vanaf het eerste contact voelde ik me meteen op mijn gemak bij Goud999Safe. Geen opdringerige verkoop, maar echte mensen die luisteren en meedenken. Alles werd stap voor stap uitgelegd en ik kreeg ruim de tijd om vragen te stellen. Heel fijn om met zo’n betrouwbaar team te werken!

Svar från goud999
Zeer vriendelijke medewerkers die echt hun best doen voor hun klanten. Goede service.

Svar från goud999
Heel erg tevreden en dankbaar! In het begin vond ik het nogal ongemakkelijk om edelmetaal te bezitten en veilig op te slaan. Intussen is alles voor mij volledig duidelijk en transparant. Een knappe en professionele aanpak , waarvoor dank!

Svar från goud999
Niet geleverd gekregen vooralsnog na ruim twee weken (!). Het bedrijf zit op een kleine locatie in België, een woonhuis. Telefonisch is mij op 1 oktober 2025 meegedeeld dat ze niet meer in Hasselt zitten. en mogelijk in een appartement op de Keizersgracht in Amsterdam.
Ik heb Goud999 in overweging gegeven om het geldbedrag vandaag vóór 12.00 uur terug te storten. Dat is niet gebeurd.
Dit lijkt niet in de haak en ik vraag mij af of de positieve reviews betrouwbaar zijn.
Telefonisch en per e-mail bericht Goud999 over dat ze bezig is met een video onderzoek naar de bezorger. Raar verhaal. Ik houd jullie op de hoogte. Over de afgesloten “verzekering” kon niets worden gezegd. De medewerkster kende haar collega’s niet en zou er maar kort werken.
Ik houd jullie op de hoogte!!! (Ook als het geld alsnog teruggestort wordt of indien de munten deze week alsnog bezorgd worden zonder smoesjes over onderzoeken etc.)

Svar från goud999
Dank voor de vriendelijke en snelle service aan de telefoon. Ik heb eenvoudig goud kunnen aankopen met opslag in Zwitserland. Fijn dat het zo vlot geregeld was!
Op 14 juli j.l een mail ontvangen.
Tot dat moment had ik alleen zilver aangekocht bij Holland Gold en het account bij Gold999safe even gelaten voor wat het was.
De mail beloofde bij een aankoop van > 1000 Euro 25 gram zilver.
Direct een kilo zilver aangekocht voor een waarde boven de 1000 Euro.
Op 23 juli na een 2e verzoek antwoord gekregen dat de 25 gram in de loop van die week zou worden bijgeschreven.
Op 2 augustus nog geen bijschrijving dus zilver weer verkocht en aangekocht bij Holland Gold.
Natuurlijk kost dit maar geen zin om later een nog groter deksel op mijn neus te krijgen als afspraken weer niet worden nagekomen.
Snelle levering en controle van de ID kaart bij de levering.
De prijs was goed maar niet de goedkoopste, maar de goedkopere Duitse sites leverden niet naar België dus was Goud999 mijn beste keuze.
Niets op aan te merken dus.
Zeer tevreden over de dienstverlening van Goud999. Daarnaast zijn de nieuwsbrieven die ze versturen enorm waardevol.
Ik heb al verschillende keren fysieke edelmetalen gekocht bij Goud999.
De edelmetalen worden meestal snel verzonden en bij een eventuele vertraging word je ook gecontacteerd met de reden waarom en wanneer verwacht wordt dat de edelmetalen verzonden gaan worden.
Heel tevreden van deze handelaar!
great company, fair prices, professional and very friendly staff, pleasure to do business with
Het wordt tijd dat goud999 ook op de aankoopfakturen de unieke nummers vermeldt van de baren die ze fysiek uitleveren. Aan een votje papier heb je niks. Maar goed als goud EUR 95k raakt leveren wij de ontvangen baren weer in. Eens kijken wat er dan gebeurt.
Als ex-bankier weet ik als geen ander dat bij dit soort transacties vertrouwen de basis is van alles.
Wij hebben weken geleden een email gestuurd naar goud999 waarin wij ons ongenoegen uitspreken en daar tot heden geen reaktie op gehad

Svar från goud999
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.