Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ondanks vertraging ivm het barre weer vandaag de elektrische kachel ontvangen. Met de app werkt het prima en makkelijk te installeren met oa wieltjes onder de "standaard"

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Positief: het besteld product komt volledig overeen met de beschrijving en de prijs / kwaliteit was ok. Ook het gratis thuisbezorgen (of: inclusief in de prijs) wordt gewaardeerd. Matig: hun be... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Bij Gosmart streven we ernaar om uw leven gemakkelijker, beter en leuker te maken door middel van hoogwaardige producten die waarde toevoegen aan uw dagelijkse bezigheden. We bieden een breed scala aan eigen merkartikelen van uitstekende kwaliteit, verdeeld over vier hoofdcategorieën: 1. Gologi: Hier vindt u al uw slimme producten die uw leven moeiteloos kunnen verbeteren. Van technologische gadgets tot slimme apparaten, Gologi staat voor innovatie en functionaliteit in één app. 2. Goliving: Voor producten die uw huis tot een thuis maken, uw kookervaringen verbeteren en uw levensstijl aanvullen. Of het nu gaat om interieuraccessoires, keukenapparatuur of lifestyleproducten, Goliving heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en stijlvol leven. 3. Gopets: Wij begrijpen de liefde die u heeft voor uw huisdieren. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment producten aan voor uw harige vrienden, variërend van voeding tot speelgoed en alles daartussenin. Gopets zorgt ervoor dat uw huisdieren niets tekortkomen. 4. Gofun: Hier draait alles om plezier en ontspanning. Van speelgoed tot kinderartikelen en vrijetijdsproducten, Gofun heeft alles om uw vrije tijd te verrijken en ervoor te zorgen dat zowel kinderen als volwassenen zich kunnen vermaken. Bij Gosmart geloven we in het leveren van hoogwaardige producten zonder dat dit ten koste gaat van uw portemonnee. Kwaliteit, duurzaamheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze betaalbare prijzen en ongeëvenaarde producten streven we ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Oplaadbare lamp met kuren

2 oplaadbare lampen besteld. 1 van de lampen vertoont kuren door zonder aanraking aan te gaan. Gevolg een lamp die dag en en nacht blijft branden. Klacht ingestuurd. Verzoek is om een video in te sturen waarin de klacht zichtbaar is. Dus video met een brandende lamp insturen? 🤨

8 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koop nooit iets bij gosmart…

Via leen bakker een plafondlamp besteld. Wilde m kunnen dimmen met app. Stond ook in handleiding. Via klantenservice werd een nalevering van de afstandsbediening toegezegd. 2 maanden 6 mailtjes en minimaal 15 telefoongesprekken word het probleem bij een extern door gosmart ingehuurd marketing bedrijf neergelegd. En is het mijn probleem dat ik het niet begrijp en geen inlevingsvermogen heb🤯🤬

31 mars 2026

Bar en bar slecht

Bar en bar slecht. Via Praxis een tapijtteiniger besteld, maar helaas bleek het apparaat niet wat het moest zijn. Ik wilde het retour sturen via Praxis. Daarbij bleek dat het via een verkopende partij retour gezonden moest worden. Daar begon het ‘feest’. Ik heb meerdere malen moeten vragen om een goedwerkend retourformulier. Na veel telefoonverkeer tussen Go Smart en Praxis, ontving ik na 15 telefoontjes eindelijk een adres.
Daarmee was helaas het ‘feest’ nog niet ten einde. Ik heb het apparaat teruggestuurd, maar tot op heden nog niets vernomen behalve dat het voor Praxis is afgehandeld. Echter, dit is dus niet het geval, want ik heb het aankoopbedrag nog steeds niet terug. Ik zet mij maar weer schrap voor nog meer telefoontjes naar GoSmart. Kortom, niet online bij Praxis bestellen, want voor je het in de gaten hebt, beland je ongewild op een GoSmart feestje….

30 mars 2026

Op de website van LeenBakker, Gosmart

Op de website van LeenBakker, Gosmart een buitenkleed besteld maar werd door een derde partij , Gosmart, geleverd. 4 weken geleden het artikel retour gestuurd. ze hebben het in ontvangst genomen en excuus gemaakt voor de vertraging. inmiddels weer weken verder , telefoontjes mailtjes enz. maar nog steeds geen geld op de rekening. ik vermoed dat dit bedrijf in financiele problemen is en ik niet begrijp dat leen Bakker zijn naam zo te grabbel gooit. Leen Bakker geeft ook geen thuis. Dus pas op . ik denk dat beide bedrijven financiele problemen hebben.

20 februari 2026

Verdiend nog niet eens 1 sterretje

Verdiend nog niet eens 1 sterretje! Camera besteld, verkeerde afgeleverd. Gevraagd om een nieuwe, geven aan dat het verstuurd is en dat ik het heb ontvangen. Ik ben sinds jan bezig en nog geen oplossing. Service zeer slecht, bericht na 3 dagen en dan geven ze aan dat ze werk gaan maken etc etc. Uiteindelijk bereik je er niets mee! Koop niets hier!!

10 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte klantenservice, bedrijf nalatig.

ze hebben een kapstok geleverd met een defect haakje in november 2025. Nu in maart 2026 nog steeds niet geleverd. ik moet zelf elke keer contact zoeken om na te gaan waar het haakje blijft en elke keer geven zij aan in gebreke te zijn, maar een oplossing komt er niet. Het is 1 klein haakje waar ik op wacht en zelfs dat is te moeilijk

2 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slecht ze adverteren met een…

Zeer slecht ze adverteren met een huisdieren camera met een snoer van 2 meter maar als hem besteld zit er een snoertje van 20 cm bij als je daar vragen over stel wordt je gezegd dat het verkeerd op de site staat en wordt je met een kluitje in het riet weggestuurd het is gewoon een waardeloze firma die zijn afspraken niet na komt ik ben al vanaf 24 december met ze in de klins elke keer weer een andere smoes .

24 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Campingkledingkast besteld via de ANWB…

Campingkledingkast besteld via de ANWB wist ik veel dat ze zaken doen met dit flutbedrijf. Het materiaal is dermate dun dat het direct stuk gaat dus een retourlabel proberen aan te maken de ene keer vinden ze het ordernummer niet de andere keer is mijn postcode onjuist dan maar bellen meerdere beloftes om mij een retourlabel toe te sturen gebroken meerdere keren de ANWB hierover gebeld ook toen ze de ANWB de belofte deden mij te bellen kwamen ze ook die afspraak niet na.

Inmiddels van de ANWB een retourlabel ontvangen maar heb ze wel verzocht Gosmart eens op te zoeken hier op trustpilot, zou de klantenservice doorgeven aan degene die erover gaat bij de ANWB.
Ik zou hier niets bestellen want ook hier op het forum lees je dat geld terug krijgen erg moeilijk is.

20 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb op 9 dec de melding gekregen van…

Ik heb op 9 dec de melding gekregen van PostNL dat mijn retour van gosmart in hun magazijn is aangekomen .Ik heb meerdere keren gemaild dat ik nog geen geld terug heb ontvangen.De laatste keer was 20 Jan.Toen kreeg ik een mail terug met excuses en dat het gelijk verwerkt gaat worden.Tot op heden heb ik nog geen terugbetaling ontvangen.
Ik bestel hier nooit meer iets en ik zou dit anderen ook zeker niet adviseren

9 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Digitale waterfontijn voor de kat…

Digitale waterfontijn voor de kat besteld. Na een half jaar ging hij kapot. Reageerde niet meer op de wifi en het water niet liep niet meer door. Heb 3 x de klantenservice gebeld. Zou teruggebeld worden, maar u raadt het al. Dat gebeurd dus niet.

21 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kijk goed naar het product wat je…

Kijk goed naar het product wat je koopt, een camera kan alleen op een 2.4 H . en retour is onmogelijk, je krijgt verkeerde codes doorgestuurd voor het retourformulier en daarna contact opnemen met de klantenservice is een uitdaging. De wachttijd gaat van 1 min naar 10 min en terug zonder dat er ooit een medewerker aan de lijn komt. Van mij krijgt dit bedrijf een 0.

30 december 2025

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Gevraagd om een klacht op te lossen. Houden je een week aan het lijntje en laten dan niks meer horen.

15 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kocht een kachel en super tevreden…

Ik kocht een kachel bij hen gemakkelijk met wieltjes eronder maar schroeven kennen ze niet ik wacht al 2 maanden op 8 schroeven mails sturen ze wel al 50 keer dat ze onderweg zijn en daarna een mail dat ze ergens blijven hangen zijn, ik denk dat hun personeel blijft hangen en te dronken zijn om 8 schroeven op te sturen

8 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.