Ik maak sinds eind februari 2026 gebruik van Gosim. Ik ervaar snelle reactie op de bestelling en zelfs de "chatboy" geeft goede adviezen en/of verwijzing naar de medewerkers via Whatsapp of telefoon!... Se mer
Det här tycker kunderna
I was able to use GoSim in Vietnam without any issues. The installation was incredibly easy; it was basically done before I even realized it. The connection worked well and was stable, so I did... Se mer
In nederland kaart geactiveerd en werkte. In Spanje wel verbonden geen internet. Service kaart zou het moeten doen. Klopt in mijn telefoon werkte het. Gegeven conclusie, het ligt niet aan... Se mer
Företaget har svarat
De verlenging van de simkaart "Europe 350 Gb" bleek in onze mifi-router tijdens onze vakantie in Portugal niet te werken. De helpdesk/GoSIM support was zeer behulpzaam en geduldig. Na een dagenlange c... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Kontaktuppgifter
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Nederländerna
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb gosim gebruikt in China en…
Ik heb gosim gebruikt in China en gelijk aangezet in het vliegtuig bij aankomst , het werkte gelijk en ik heb goede verbinding gehad mijn hele vakantie tot de terugreis in het vliegtuig en ben dus heel tevreden over de e-sim van gosim .
500gb data verdwenen.
Ik heb 2x een sim met 800gb p/mn data gekocht. De 1ste keer ging prima, na 3 dagen. Kreeg eerst geen contact. Later prima.
De 2e 800gb was na zo'n 2 weken opgebruikt!?. Dit terwijl mijn tablet, waar de sim inzit, aangaf maar 267gb te hebben verbruikt? Dit laatste was normaal verbruik. Na contact met Gosim via de app, kreeg ik geen uitleg hoe dat kon, dan alleen het is allemaal verbruikt, zei Vodafone. Na 2 dagen heen en weer geappt, waren ze coulant, (Gosim of Vodafone weet ik niet) en gaven mij voor 2 weken nogmaals 300gb. Lief, leuk en aardig, maar weet nog steeds niet waar die andere ruim 500gb zijn gebleven en hoe dat komt. Zou dat toch nog graag willen weten. Ook heeft Vodafone in Spanje niet overal goed bereik. Frankrijk en Luxemburg ging perfect. Als alles goed werkt, is zo'n 800gb kaart een uitkomst in de EU, want de wifi op de meeste campings is slecht. Overigens koop je in Spanje 100gb voor 10€. Daar heb ik er een van gekocht en werkt prima.

Svar från GoSIM
Product werkt niet en krijg mijn geld…
Product werkt niet en krijg mijn geld niet!
Oplichters niet bestellen!

Snelle installatie
Snelle installatie, redelijk stabiel internet. Handig in een land waar je eigen provider niet kan leveren.
Alles is snel en gemakkelijk
Alles is snel en gemakkelijk. Je kunt betalen met iDeal, wat erg handig is. We hebben twee e-simkaarten gekocht voor onze reis naar China. Als je voor een langere tijd op reis gaat, koop dan meer GB. Je data raakt snel op.
Gingen voor 32 dagen naar Marokko en 30…
Gingen voor 32 dagen naar Marokko en 30 dagen is meestal het maximum. Bij GoSim kon je kiezen voor 42 dagen zodat we tot de laatste dag internet hadden vooral handig met Google Maps gebruik. We hadden overal internet behalve in de woestijn bij Merzouga. Daar had echter iedereen last van. De prijs voor 42 dagen internet is hoger maar voor 30 dagen waren we al ongeveer hetzelfde kwijt. Aangekomen in marokko lukte het niet meteen om het internet via GoSim in te schakelen waardoor we toch nog wat kleine extra internet kosten hebben gemaakt. We hebben een goede ervaring gehad met het gebruik van GoSim Esim in Marokko.
E sim in Amerika…
De dekkingsgraad is in de meeste gebieden toereikend.de eSIM werkte perfect,Bij aankomst direct toegang tot internet en telefoon.
Uitstekende verbinding in India
Ik heb een vrij grote rondreis in India gedaan en vrijwel overal had ik verbinding met GoSim. Volgende keer dus weer. 5 G was ruim voldoende, ca 2,5 gebruikt. Helemaal tevreden dus.
Slechte service!
Ik had een pakket gehaald voor 50gb. Nadat ik deze ontving was de snelheid uitermate langzaam! Hij haperde steeds, bleef hangen en soms lag hij er zelfs 2 uur lang uit. Wanneer ik contact op nam bleef ik horen dat het een probleem was met mijn toestel. Daarna heb ik ergens anders een pakket gehaald waar ik 0 problemen heb gehad. Belachelijke service, hier haal ik nooit meer!

Svar från GoSIM
Vlak na de landing in Turkije even snel…
Vlak na de landing in Turkije even snel een e-simmetje geregeld. Ging simpel snel en super ;-)
Prima voor data gebruik
Prima voor data gebruik. Maar ik werd continue gebeld als ik online was door amerikaanse scammers. Moest dus tussendoor steeds de vliegtuig stand aanzetten.
Goed maar wel een minpuntje
De aankoop en het installeren ging makkelijk. Een minpunt: ik had een e-sim met onbeperkt internet en op enig moment kreeg ik een melding dat ik traagheid kon ervaren omdat ik bijna boven een grens uitkwam. Dat is van te voren niet gecommuniceerd, het zou volledig “onbeperkt” zijn en niet stiekem toch beperkt in snelheid.
Het bereik met de sim was erg slecht…
Het bereik met de sim was erg slecht waardoor ik de helft van de tijd nog niet kon internetten
Werkte top
Werkte goed. Vooraf de e-sim erop gezet en in Albanië aangezet. Werkte direct. Bijna overal bereik, behalve in 1 van de berggebieden, maar dat is vaker het geval.
Voor mij was een E-sim een mooie…
Voor mij was een E-sim een mooie oplossing
De reis ging naar Marokko en ik was overal bereikbaar
Makkelijk om bv Google maps te gebruiken
Het aanvragen was duidelijk en snel geregeld
Zeer tevreden
Super makkelijk installeren en heel…
Super makkelijk installeren en heel veel plezier van gehad in de VS. Houdt er wel rekening mee dat je op stukken met weinig inwoners helemaal geen internet bereik hebt, maar dat kan niet anders.
Prima levering en makkelijk te…
Prima levering en makkelijk te gebruiken. Volgende keer weet.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.