Hier voor de eerste keer voor onze rottweiler besteld. Kwaliteit producten! en zéér snelle levering. Een vrolijke en overzichtelijke site. Regelmatig leuke acties, zo nu ook bijvoorbeeld voor dierenda... Se mer
Det här tycker kunderna
Vandaag begonnen met goood puppybrokjes en blikvoer. Onze pup net 2 dagen geleden opgehaald,eerst de darmpjes "gereset" met gestoomd voer en nu de keuze voor puppybrok gemaakt. Heel erg ja... Se mer
Het hondenvoer en de snacks werden goed en zoals afgesproken bezorgd. De kwaliteit van het voer en de snacks is ontzettend goed en tot mijn verrassing vindt onze senior van 16 het nog lekker ook. Hi... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij houden van honden. En wij houden van de natuur, net als jij! Daarom bevalt ons duurzaam geproduceerd premium hondenvoer niet alleen je beste vriend, maar ook de bescherming van dieren en het milieu. En dat is goeeed. Voor jouw hond. Voor onze planeet.
Kontaktuppgifter
Windmolen 19, 4751 VM, Oud-Gastel, Nederländerna
- 0165514741
- hallo@goood-petfood.nl
- goood-petfood.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Besteld ivm duurzaamheid
Besteld ivm duurzaamheid. Brok is alleen te groot en hard voor mijn hond (middelmaat) dus ze is er niet weg van. Helaas niet voor herhaling.

Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit, zowel het droogvoer als de blikken met vlees of vis. Mijn hond is er dol op!
Service is top, en met verzorg verstuurd.

Svar från Goood Petfood
Gunja is een moeilijke eter
Gunja is een moeilijke eter, maar dit voer gaat er regelmatig goed in.

Geweldig bedrijf
Zeer tevreden, bestelling de volgende dag in huis. Het bedrijf hield me zeer goed op de hoogte van de voortgang van mijn bestelling met berichten die erg prettig waren om te lezen.
Mijn hond is dol op zijn brokjes. Geweldig bedrijf !!!

Goed voer en snoepjes
Me honden vinden het lekker, en me oudste is best wel kieskeurig. Het ging allemaal er goed in. Bedankt namens mijn honden Dante en Leon

Super leuk puppy pakket
Super leuk puppy pakket. Mijn pup vond alles lekker. Ideologie achter dit voer spreekt me erg aan!

Svar från Goood Petfood
Goede brok zowel de kleinste als de…
Goede brok zowel de kleinste als de grootste kan de brok makkelijk bijten, het is absoluut een gezonde en goede brok maar er is altijd ruimte voor verbetering

Heerlijke graanvrije snoepjes
Heerlijke graanvrije snoepjes besteld waar onze Tess gek op is en ze draagt haar bandana met veel plezier♥️

Goed!
Snelle levering, heel mooi verpakt (wij hadden besteld voor Valentijn en er zaten rozenblaadjes in de doos), waardoor uitpakken een feestje wordt. Onze hond, Pixel, reageert heel goed op het voer en vindt ook de snoepjes heerlijk. We hebben bijgevolg een grote zak besteld om verder te blijven testen of dit voor eindelijk de juiste keuze is voor Pixel.

Svar från Goood Petfood
Netjes verzorgd en hond was er ook…
Netjes verzorgd en hond was er ook tevreden over!

Happy hond en baas
Vriendelijk, duidelijk, reageren op vragen, iets extra toegevoegd, korting voor de volgende x. Hond happy baas happy.

Goed
Ik heb een proefpakket lam besteld voor een kleine hond. Mijn hond is wel een lastige eter, maar deze brokjes vind ze erg lekker. Ik vind dierenwelzijn belangrijk, dus ik vind het goed dat hier rekening mee is gehouden. Het blik vlees en de snoepjes vielen ook goed in de smaak! Ik ga zeker vaker bestellen. Voor het proefpakket heb ik nog wel een opmerking, er was een blik vlees toegevoegd die bedoeld is voor de grotere hondenrassen, ik had liever het blik gezien voor de kleinere hondenrassen omdat daar het proefpakket voor bedoeld is. Verder helemaal top!

Snelle en goede levering
Snelle en goede levering. Mooi verpakt Valentijnscadeau met speciale afwerking

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.