Personalen hos Golden athlete i Helsingborg har alltid varit extra trevliga. Oavsett vad man undrar så har de svaren, de kan produkterna de säljer, vad som är bra, och varför. Vill även nämna Filip... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Golden Athlete är Sveriges största kedja inom sportnutrition. Hos oss hittar du ett brett utbud av proteintillskott, aminosyror, kreatin, vitaminer, träningskläder, shakers och utrustning som gör varje träningspass lite bättre. Oavsett om du tränar för att bygga muskler, öka uthålligheten eller bara må bättre i vardagen finns vi här för att guida dig rätt.
Vi brinner för träning, resultat och en aktiv livsstil. Därför erbjuder vi produkter från marknadens mest uppskattade varumärken inom sportnutrition och fitness. Våra butiker och vår e-handel är skapade för att göra det enkelt och inspirerande att handla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet. Du har viljan – vi har kunskapen, sortimentet och stödet du behöver för att lyckas.
Vårt mål är att ge dig produkter som inte bara levererar effekt, utan också stärker motivationen och gör din träningsresa roligare. Tusentals nöjda kunder väljer Golden Athlete varje månad tack vare vårt utbud, priser och service. Utforska allt vi erbjuder och låt oss hjälpa dig att bygga en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv – varje dag.
Stockholm, 11234, Sankt Eriksgatan 53, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Svar från Golden Athlete
Hade problem med kod vid köp online, visade sig att den endast var giltig i butik. Ringde butiken på Sveavägen och fick prata med Mario som var otroligt trevlig, hjälpsam och aktivt hjälpte mig lösa problemet på ett riktigt bra sätt. Inte vanligt idag att man får prata med någon som ser ett mervärde i att hjälpa kunden. Kommer helt klart styra om mina köp framöver till GA.
Rekommenderas varmt till alla!!

Svar från Golden Athlete
Bra produkt för pengarna, jättenöjd. Vattenflaskan är unikt och bästa på marknaden. Jag hade tur att hitta den.

Svar från Golden Athlete
Rikgit sköna gubbar, grym service, stort utbud. Vasa gatan

Svar från Golden Athlete
Var inne på Golden Athlete Vasa idag och fick väldigt fin service och mycket bra råd. Mycket kunnig personal som kan otroligt mycket om alla möjliga kosttillskott och träning.
Butikschefen hjälpte mig att hitta det jag sökte, sen är han väldigt snygg också.

Svar från Golden Athlete
Fantastisk service, kunnig personal, och likaså produktsortimentet! Otroligt nöjd med de produkter jag använder och varje gång jag handlar så får jag ett otroligt trevligt bemötande och guide till rätt produkter.
Rekommenderar starkt!
Från en väldigt nöjd kund, Natasha!

Svar från Golden Athlete
Alltid lika trevligt och professionellt bemötande! Det märks väldigt tydligt att personalen är kunniga inom både kost och träning, både inom konditions- och löpträning!

Svar från Golden Athlete
Trevlig butik med fantastisk service och kunnig personal.

Svar från Golden Athlete
Har beställt från olika leverantörer men golden athlete är de första som bett om ursäkt för en fel leverans.
Fick snabb återkoppling och en ny leverans plus att de lagt in extra produkter fast de inte hade behövt det.
Riktigt tacksam och kommer definitivt fortsätta handla från golden athlete.

Svar från Golden Athlete
Så bra affär varit där flera gånger så sjyst personal älskar butiken rekommenderar stort

Svar från Golden Athlete
Alltid lika högkvalitativa service och bemötande när man handlar här! Christian som oftast jobbar här har en uppenbar bred kunskap om kosttillskott och träning och är väldigt service minded och trevlig!👌💯💪