Banner for Golden Athlete

Golden Athlete Omdömen

TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 162 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna lyfter fram personalens exceptionella kunskap, hjälpsamhet och vänliga bemötande, där många uppskattar deras förmåga att ge skräddarsydda råd utan köptvång. Många uppskattar den utmärkta servicen och den välkomnande atmosfären i butikerna, vilket bidrar till en positiv shoppingupplevelse. Produktsortimentet får ofta beröm för sin kvalitet och variation, och många konsumenter hittar effektiva lösningar för sina behov. Recensenter rapporterar även om smidig och snabb orderhantering samt leverans, vilket förstärker den goda helhetsupplevelsen. Dock nämner vissa kunder att de upplevt problem med leveranstider och bristande kommunikation gällande sina beställningar.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Recensenter nämner positiv feedback om personalen, som ofta beskrivs som kunnig, professionell och engagerad... Se mer

Product

Kunder uttrycker stor tillfredsställelse med produkterna, som beskrivs som av bra kvalitet och med ett brett... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är positiv och många är mycket nöjda med den service de får. De uppskattar... Se mer

Delivery service

Användare beskriver positiva interaktioner med leveranstjänsten, där många uppskattar den snabba och smidiga... Se mer

Retail

Kunder delar positiva åsikter om retail, där många känner sig sedda, hjälpta och uppskattade vid besök i... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Personalen hos Golden athlete i Helsingborg har alltid varit extra trevliga. Oavsett vad man undrar så har de svaren, de kan produkterna de säljer, vad som är bra, och varför. Vill även nämna Filip... Se mer

Vilket kanon bemötande man fick i butik alltså! Kristian på butiken Vasa var helt redo att hjälpa till med att navigera myriaden av olika tillgängliga märken och var så kunnig på de olika fördelarna... Se mer

Otroligt professionell och tillmötesgående kille i 20 års åldern som jag träffade i Västerås butiken idag. Jag letade efter ett nytt proteinpulver och han rådgav mig hela vägen. Så nöjd med hans trevl... Se mer

En riktigt bra butik med bra utbud. Christian som mer eller mindre alltid står bakom kassan ger alltid ett bra och kunnigt bemötande. Vet du inte vad du behöver kommer du att få hjälp att hitta det so... Se mer

1. Nr. 6 av de 26 bästa företagen i Butik för kosttillskott (sport)
  2. Nr. 4 av de 21 bästa företagen i Fitness och näringslära
  3. Nr. 6 av de 26 bästa företagen i Butik med träningsutrustning
  4. Nr. 11 av de 59 bästa företagen i Hälsa- och skönhetsbutik
  5. Nr. 4 av de 22 bästa företagen i Hälsokostbutik
  6. Nr. 2 av de 20 bästa företagen i Butik med träningskläder

Om Golden Athlete

Golden Athlete är Sveriges största kedja inom sportnutrition. Hos oss hittar du ett brett utbud av proteintillskott, aminosyror, kreatin, vitaminer, träningskläder, shakers och utrustning som gör varje träningspass lite bättre. Oavsett om du tränar för att bygga muskler, öka uthålligheten eller bara må bättre i vardagen finns vi här för att guida dig rätt.

Vi brinner för träning, resultat och en aktiv livsstil. Därför erbjuder vi produkter från marknadens mest uppskattade varumärken inom sportnutrition och fitness. Våra butiker och vår e-handel är skapade för att göra det enkelt och inspirerande att handla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet. Du har viljan – vi har kunskapen, sortimentet och stödet du behöver för att lyckas.

Vårt mål är att ge dig produkter som inte bara levererar effekt, utan också stärker motivationen och gör din träningsresa roligare. Tusentals nöjda kunder väljer Golden Athlete varje månad tack vare vårt utbud, priser och service. Utforska allt vi erbjuder och låt oss hjälpa dig att bygga en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv – varje dag.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

141 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Handlar här ofta

Handlar ofta här. Blir alltid bra bemöt och aldrig köpt en produkt jag har varit missnöjda med

19 mars 2025

Svar från Golden Athlete

Tack för ditt fortsatta förtroende! 😊 Vi är glada att du alltid är nöjd hos oss. Välkommen tillbaka! 🙌

Otroligt bra kundbemötande och hjälp i…

Otroligt bra kundbemötande och hjälp i butiken av Christan

17 mars 2025

Hej Johan,

Härligt att höra! 😊 Christian gör verkligen ett grymt jobb. Vi uppskattar din feedback och hoppas vi ses igen snart! 🙌

Det står om man beställer mer än 400kr…

Det står om man beställer mer än 400kr man får gratis frakt men jag fick betala frakten ändå

26 februari 2025

Svar från Golden Athlete

Tack för att du kontaktade oss. Vi ber om ursäkt för eventuellt uppstådd förvirring. På vår hemsida gäller fraktfri gräns vid beställningar över 499 kr, inte 400 kr. Om din beställning överstiger 499 kr, erbjuder vi fri frakt, vilket står tydligt på våran hemsida! :)

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor.
Bästa hälsningar,

Snabbt och bra!

Snabb leverans och allt bra kan rekomendera dessa helt klart, och kommer köpa av er igen!

25 februari 2025

Svar från Golden Athlete

Tack för ditt förtroende! 😊 Härligt att du är nöjd, vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 🙌

Supersnabb och bra hjälp

Supersnabb och bra hjälp! Bra ordning i butiken och bra priser

10 mars 2025

Svar från Golden Athlete

Härligt att höra! 😊 Vi strävar alltid efter bra service och ordning. Välkommen tillbaka! 🙌

Tack! 👌🏼😊 Snabbt och bra är precis vad vi strävar efter. Välkommen tillbaka! 🙌

Team Golden Athlete

Christian Killman gav mig den bästa…

Christian Killman gav mig den bästa upplevelsen jag upplevt i en butik på väldigt länge. Jag rekommenderar honom starkt. Väldigt kunnig, vänlig, transparent och gav service i hög klass. Rekommenderas. 10/10!!

5 mars 2025

Svar från Golden Athlete

Wow, vilken fantastisk feedback! 😊 Vi är så glada att Christian gav dig en grym upplevelse – vi håller helt med om att han är toppklass! 🙌 Tack för din rekommendation, och varmt välkommen tillbaka!

Team Golden Athlete

God kundservice, både butik i Örebro och via telefon!

En ut av produkterna jag skulle få hem var slut, men tack vare att ni ringde upp och löste problemet så blev jag nöjd. Även snabb leverans!

24 februari 2025

Svar från Golden Athlete

Tack för din förståelse! 😊 Vi gör alltid vårt bästa för att lösa såna situationer smidigt. Kul att du är nöjd, och välkommen tillbaka! 🙌

Produkter o service superbra. 🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️

21 februari 2025

Härligt att höra! 🏋️‍♀️😊 Vi uppskattar det och hoppas vi ses igen snart! 🙌

Golden Athlete Luleå

Kalasbra service och hjälp.
Extremt kunning personal som hjälper en att välja rätt 😎

21 februari 2025

Svar från Golden Athlete

Stort tack! 😊 Vi är glada att du är nöjd och alltid här för att hjälpa. Välkommen tillbaka! 🙌

Tacksam för Umeås G.A butik

Så tacksam att det finns en faktiskt golden athlete-butik att gå till här i Umeå! Väldigt kompetent och trevlig personal som alltid finns där att rådfråga om man skulle vilja och där det känns som att ärlighet och kunskap om produkterna är största prio. Rekommenderar starkt!

14 februari 2025

Svar från Golden Athlete

Hej Emma, Tack för dina fina ord! 😊 Vi är glada att du uppskattar butiken i Umeå och vår personal. Ärlighet och kunskap är viktigt för oss, så det betyder mycket att du märker det! 🙌

Hoppas vi ses snart igen!

Bra service

Bra service, hjälpsam och bra erfarenhet

10 februari 2025

Svar från Golden Athlete

Tack så mycket Josef! 😊 Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att hjälpa dig igen! 🙌

Enkelt att navigera på hemsidan

Enkelt att navigera på hemsidan, snabb leverans, välförpackad och bra produkt (tandskydd)

28 januari 2025

Svar från Golden Athlete

Hej Nina! Härligt att höra! 😊 Vi strävar efter en smidig upplevelse från start till mål. Välkommen tillbaka! 🙌

Riktigt bra service!

Stort utbud :)
Perfekt läge i centrala Jönköping!

Svar från Golden Athlete

Hej Martin! Kul att du gillar vårt utbud och läget! 😊 Välkommen in när som helst! 🙌

Mycket bra service

Mycket bra service. Kunnig, hjälpsam och väldigt trevligt! Butiken rekommenderas starkt. Bra utbud på kosttillskott och träningsredskap för alla möjliga träningsformer.

Svar från Golden Athlete

Hej Leo, Stort tack! 😊 Kul att du gillar både servicen och vårt utbud. Vi uppskattar din rekommendation och hoppas få se dig igen snart! 💪

Bra service

Bra service, kunnig personal. Älskar att det finns en fysisk butik i min lilla hemstad!

Svar från Golden Athlete

Hej Carl-Magnus! Tack så mycket! 😊 Vi är glada att kunna finnas på plats och hjälpa till. Välkommen in när som helst! 🙌