Banner for Golden Athlete

Golden Athlete Omdömen

TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 162 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna lyfter fram personalens exceptionella kunskap, hjälpsamhet och vänliga bemötande, där många uppskattar deras förmåga att ge skräddarsydda råd utan köptvång. Många uppskattar den utmärkta servicen och den välkomnande atmosfären i butikerna, vilket bidrar till en positiv shoppingupplevelse. Produktsortimentet får ofta beröm för sin kvalitet och variation, och många konsumenter hittar effektiva lösningar för sina behov. Recensenter rapporterar även om smidig och snabb orderhantering samt leverans, vilket förstärker den goda helhetsupplevelsen. Dock nämner vissa kunder att de upplevt problem med leveranstider och bristande kommunikation gällande sina beställningar.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Recensenter nämner positiv feedback om personalen, som ofta beskrivs som kunnig, professionell och engagerad... Se mer

Product

Kunder uttrycker stor tillfredsställelse med produkterna, som beskrivs som av bra kvalitet och med ett brett... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är positiv och många är mycket nöjda med den service de får. De uppskattar... Se mer

Delivery service

Användare beskriver positiva interaktioner med leveranstjänsten, där många uppskattar den snabba och smidiga... Se mer

Retail

Kunder delar positiva åsikter om retail, där många känner sig sedda, hjälpta och uppskattade vid besök i... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Personalen hos Golden athlete i Helsingborg har alltid varit extra trevliga. Oavsett vad man undrar så har de svaren, de kan produkterna de säljer, vad som är bra, och varför. Vill även nämna Filip... Se mer

Vilket kanon bemötande man fick i butik alltså! Kristian på butiken Vasa var helt redo att hjälpa till med att navigera myriaden av olika tillgängliga märken och var så kunnig på de olika fördelarna... Se mer

Otroligt professionell och tillmötesgående kille i 20 års åldern som jag träffade i Västerås butiken idag. Jag letade efter ett nytt proteinpulver och han rådgav mig hela vägen. Så nöjd med hans trevl... Se mer

En riktigt bra butik med bra utbud. Christian som mer eller mindre alltid står bakom kassan ger alltid ett bra och kunnigt bemötande. Vet du inte vad du behöver kommer du att få hjälp att hitta det so... Se mer

1. Nr. 6 av de 26 bästa företagen i Butik för kosttillskott (sport)
  2. Nr. 4 av de 21 bästa företagen i Fitness och näringslära
  3. Nr. 6 av de 26 bästa företagen i Butik med träningsutrustning
  4. Nr. 11 av de 58 bästa företagen i Hälsa- och skönhetsbutik
  5. Nr. 4 av de 22 bästa företagen i Hälsokostbutik
  6. Nr. 2 av de 20 bästa företagen i Butik med träningskläder

Om Golden Athlete

Golden Athlete är Sveriges största kedja inom sportnutrition. Hos oss hittar du ett brett utbud av proteintillskott, aminosyror, kreatin, vitaminer, träningskläder, shakers och utrustning som gör varje träningspass lite bättre. Oavsett om du tränar för att bygga muskler, öka uthålligheten eller bara må bättre i vardagen finns vi här för att guida dig rätt.

Vi brinner för träning, resultat och en aktiv livsstil. Därför erbjuder vi produkter från marknadens mest uppskattade varumärken inom sportnutrition och fitness. Våra butiker och vår e-handel är skapade för att göra det enkelt och inspirerande att handla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet. Du har viljan – vi har kunskapen, sortimentet och stödet du behöver för att lyckas.

Vårt mål är att ge dig produkter som inte bara levererar effekt, utan också stärker motivationen och gör din träningsresa roligare. Tusentals nöjda kunder väljer Golden Athlete varje månad tack vare vårt utbud, priser och service. Utforska allt vi erbjuder och låt oss hjälpa dig att bygga en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv – varje dag.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

141 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Allt är perfekt

Allt är perfekt. Jag är supernöjd.

1 januari 2026

Hej Alfredo,
Tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att allt fungerade perfekt.

Bästa hälsningar,

29 december 2025

Svar från Golden Athlete

Tack! 🚀 Kul att höra att leveransen gick snabbt och smidigt!

Bästa hälsningar,

Kristian

Kristian, en otroligt passionerad och underbar människa

10 december 2025

Svar från Golden Athlete

Tack för de fina orden! 😊 Kristian kommer bli väldigt glad när han får läsa detta.

Perfekt byxa

Bra produkt och snabb leverans

27 november 2025

Svar från Golden Athlete

Toppen att höra! 😊 Hoppas produkten kommer väl till användning och att vi får hjälpa dig igen framöver. Välkommen åter!

Team Golden Athlete

Alla beställningar kommer inom rimlig…

Alla beställningar kommer inom rimlig tid å bra produkter

26 november 2025

Svar från Golden Athlete

Tack för din kommentar! 😊 Kul att höra att leveranserna fungerar bra och att du är nöjd med produkterna 🙌

Snabbt leverans

Snabbt leverans. Enkelt och smidigt.

27 november 2025

Svar från Golden Athlete

Tack för din feedback! Kul att du är nöjd med servicen, välkommen åter! :)

Team Golden Athlete

Fick inte mina beställning.

Fick inte mina beställning.

26 november 2025

Svar från Golden Athlete

Tack för att du hörde av dig 😊 Vi har tittat på detta och enligt vår information ska våra kollegor ska ha löst ärendet på bästa möjliga sätt.

Skulle det ändå finnas några frågor, funderingar eller något mer vi kan hjälpa till med är du alltid välkommen att mejla oss på info@goldenathlete.se 💬 Vi hjälper dig så snart vi kan!

Varma hälsningar,
Team Golden Athlete

Snabb leverans, alltid säkra produkter. Trygg webb butik!

Hej! Tack så mycket för det fina omdömet! ☺️
Bästa hälsningar, Team Golden Athlete

Bra service

Bra service

19 november 2025

Svar från Golden Athlete

Tack! Alltid roligt att höra att du är nöjd med servicen, välkommen åter!

Team Golden Athlete

Produkten lämnade till nära butiken som…

Produkten lämnade till nära butiken som det var inte besvärligt och den är positiv. Förpackningen var stor men innehållet var bara till hälften fyllt.

Svar från Golden Athlete

Tack för att du lyfter detta 🙏

Vi tar gärna detta vidare som feedback till varumärket. Hör gärna av dig till oss på info@goldenathlete.se med vilken produkt det gäller (märke, smak och storlek), så kollar vi upp det närmare. 🙂

Snabb leverans, bra priser

Svar från Golden Athlete

Tack för din återkoppling! Kul att höra att både pris och leverans satt som de skulle, välkommen åter! :)

Team Golden Athlete

Bra service fick med prov grejer gratis…

Bra service fick med prov grejer gratis så det gör att man vill handla igen hos er :)

Svar från Golden Athlete

Tack för din kommentar! 😊 Kul att höra att proverna uppskattades, alltid roligt när man får testa något nytt. Varmt välkommen tillbaka!

Team Golden Athlete

Ingen bekräftelse på min order.

Ingen bekräftelse på min order.
Jag lade en beställning för två dagar sedan, men fick aldrig något bekräftelsemejl. I stället blev jag uppringd av en privatperson som meddelade att varan jag beställt inte fanns i lager, trots att den stod som tillgänglig på deras hemsida. Jag blev tvungen att ta det alternativ som de rekommenderade i stället.
Nu har det gått två veckor och jag har fortfarande inte fått någon information om leverans eller spårning. Väldigt dålig service – handla inte här.

19 november 2025

Svar från Golden Athlete

Tack för att du delar din upplevelse, vi uppskattar verkligen att du hör av dig. Det hjälper oss att förbättra både information och rutiner.

Vi har gått igenom ärendet och kan se att orderbekräftelsen skickades direkt vid köpet, men ibland hamnar den tyvärr i skräpposten.

När vi spårade din försändelse såg vi att paketet skickades som vanligt och redan två dagar efter beställningen fanns att hämta hos ditt ombud. Nu har det gått tillräckligt lång tid för att paketet hunnit returneras till oss eftersom det inte hämtades ut.

Under Black Week hade vi ett ovanligt högt tryck och samtidigt ett tekniskt fel som påverkade lagersaldot på vissa produkter. Därför kontaktade vår lagerpersonal dig för att erbjuda ett alternativ som kunde levereras direkt.

Vi är uppriktigt ledsna att helheten inte blev som du önskat. Om du vill ge oss en ny chans hjälper vi dig gärna personligen så att allt går så smidigt som möjligt från start till mål.

Varma hälsningar,

Toppklass!

Snabb leverans & bra priser, mycket nöjd. :)

Hej Sara!

Tack för ditt omdöme! 😊 Härligt att höra att både leverans och prisnivå motsvarade dina förväntningar.

Bra 👍

Bra pris ……..

Hej Helan!

Fint att höra att priset landade rätt för dig. Välkommen åter!

Team Golden Athlete

Kunnig personal som kan vägleda…

Kunnig personal som kan vägleda kunderna oavsett träningsmål. Av de supplement jag har köpt har jag fått mer resultat än jag väntade mig. Rekommenderas starkt!

Hej Emil,
Tusen tack för ditt omdöme! 💪 Så roligt att höra att du fått bra vägledning och tydliga resultat. Tack för rekommendationen!

Team Golden Athlete

Väldigt nöjd med servicen från Stig i…

Väldigt nöjd med servicen från Stig i Umeå. Handlat från honom flera år och är alltid lika nöjd när jag går därifrån. Väldigt kompetent och entusiastisk!

24 november 2025

Hej David,
Tack för att du delar med dig! 🙌 Så fint att höra att du fått så bra hjälp av Stig under lång tid, han brinner verkligen för det han gör.

Team Golden Athlete

Hittade ett par skor hos er som jag…

Hittade ett par skor hos er som jag ville ha och beställde även en t-shirt för att komma upp i fraktfritt. Jag var sjukt nöjd med min beställning tills en tjej ringde upp och talade om för mig att jag inte kunde få skorna med någon konstig ursäkt om varför det blivit fel. Var glad att jag hittade er sida till en början med bra grejer och priser. Nu kommer jag nog leta efter andra återförsäljare till det jag behöver i framtiden.

Tillägg på denna upplevelsen.

Ett tag senare ser jag samma skor ligger ute till försäljning igen. Snabbt som ögat klickar och beställer dem igen mest för att kolla om det blir samma sak igen. Denna gång var det en supertrevlig kille som ringer och talar om att någonstans har det blivit fel och att denna annons skulle vara bortplockad, men han lovade att jag inte skulle drabbas denna gången så jag skulle få mina skor utan konstigheter och till det priset som stod skrivet men det kommer att ta några dagar längre än vanligt. Så igår kunde jag äntligen hämta mina nya träningskor. Samt att i paketet låg även en Shaker och Mct-olja i spryform som plåster på såren.

Så nu är jag supernöjd för detta.
Stort tack till dig som hjälpte mig.

Mvh
Dennis Gustafsson

28 oktober 2025

Hej Dennis,
Tack för att du tog dig tid att dela hela din upplevelse, både det som gick fel och det som blev rätt till slut. 🙏

Vi vill verkligen be om ursäkt för den första missen med skorna. Så ska det inte gå till, och vi förstår helt att du blev besviken. Därför känns det extra fint att höra att ärendet till slut löstes på ett sätt som gjorde dig nöjd och att du fick både skorna och lite extra som kompensation. 🙌

Vi tar med oss det här internt för att undvika liknande situationer framöver. Och stort tack för dina tålmodiga insatser och för att du gav oss en andra chans, det uppskattar vi verkligen.

Hoppas skorna kommer till stor nytta, och du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det skulle vara något mer!