Banner for Golden Athlete

Golden Athlete Omdömen

TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 162 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna lyfter fram personalens exceptionella kunskap, hjälpsamhet och vänliga bemötande, där många uppskattar deras förmåga att ge skräddarsydda råd utan köptvång. Många uppskattar den utmärkta servicen och den välkomnande atmosfären i butikerna, vilket bidrar till en positiv shoppingupplevelse. Produktsortimentet får ofta beröm för sin kvalitet och variation, och många konsumenter hittar effektiva lösningar för sina behov. Recensenter rapporterar även om smidig och snabb orderhantering samt leverans, vilket förstärker den goda helhetsupplevelsen. Dock nämner vissa kunder att de upplevt problem med leveranstider och bristande kommunikation gällande sina beställningar.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Recensenter nämner positiv feedback om personalen, som ofta beskrivs som kunnig, professionell och engagerad... Se mer

Product

Kunder uttrycker stor tillfredsställelse med produkterna, som beskrivs som av bra kvalitet och med ett brett... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är positiv och många är mycket nöjda med den service de får. De uppskattar... Se mer

Delivery service

Användare beskriver positiva interaktioner med leveranstjänsten, där många uppskattar den snabba och smidiga... Se mer

Retail

Kunder delar positiva åsikter om retail, där många känner sig sedda, hjälpta och uppskattade vid besök i... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Personalen hos Golden athlete i Helsingborg har alltid varit extra trevliga. Oavsett vad man undrar så har de svaren, de kan produkterna de säljer, vad som är bra, och varför. Vill även nämna Filip... Se mer

Vilket kanon bemötande man fick i butik alltså! Kristian på butiken Vasa var helt redo att hjälpa till med att navigera myriaden av olika tillgängliga märken och var så kunnig på de olika fördelarna... Se mer

Otroligt professionell och tillmötesgående kille i 20 års åldern som jag träffade i Västerås butiken idag. Jag letade efter ett nytt proteinpulver och han rådgav mig hela vägen. Så nöjd med hans trevl... Se mer

En riktigt bra butik med bra utbud. Christian som mer eller mindre alltid står bakom kassan ger alltid ett bra och kunnigt bemötande. Vet du inte vad du behöver kommer du att få hjälp att hitta det so... Se mer

1. Nr. 6 av de 26 bästa företagen i Butik för kosttillskott (sport)
  2. Nr. 4 av de 21 bästa företagen i Fitness och näringslära
  3. Nr. 6 av de 26 bästa företagen i Butik med träningsutrustning
  4. Nr. 11 av de 58 bästa företagen i Hälsa- och skönhetsbutik
  5. Nr. 4 av de 22 bästa företagen i Hälsokostbutik
  6. Nr. 2 av de 20 bästa företagen i Butik med träningskläder

Om Golden Athlete

Golden Athlete är Sveriges största kedja inom sportnutrition. Hos oss hittar du ett brett utbud av proteintillskott, aminosyror, kreatin, vitaminer, träningskläder, shakers och utrustning som gör varje träningspass lite bättre. Oavsett om du tränar för att bygga muskler, öka uthålligheten eller bara må bättre i vardagen finns vi här för att guida dig rätt.

Vi brinner för träning, resultat och en aktiv livsstil. Därför erbjuder vi produkter från marknadens mest uppskattade varumärken inom sportnutrition och fitness. Våra butiker och vår e-handel är skapade för att göra det enkelt och inspirerande att handla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet. Du har viljan – vi har kunskapen, sortimentet och stödet du behöver för att lyckas.

Vårt mål är att ge dig produkter som inte bara levererar effekt, utan också stärker motivationen och gör din träningsresa roligare. Tusentals nöjda kunder väljer Golden Athlete varje månad tack vare vårt utbud, priser och service. Utforska allt vi erbjuder och låt oss hjälpa dig att bygga en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv – varje dag.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

141 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Allmänt schysst butik

Schysst leverans tid, bra service, bra produkter

25 februari 2026

Hej Elias,

Tack för att du tog dig tid att skriva! 🙌 Hoppas produkterna fortsätter leverera för dig.

Hej Sara,
Stort tack för de fina orden ❤️ Vad roligt att höra att du haft så bra upplevelser hos Tina och teamet. Vi ska se till att hon får läsa detta.

Team Golden Athlete

Bra service både på nätet och butiken i…

Bra service både på nätet och butiken i Örebro.

22 februari 2026

Svar från Golden Athlete

Tack för att du delar med dig 🙌 Kul att både e-handeln och butiken i Örebro levererar för dig. Välkommen åter!

Personalen var väldigt trevlig

Personalen var väldigt trevlig, gav ett varmt välkomnande samt väldigt kunnig.

Bra butik med stort utbud

16 februari 2026

Hej Leo,

Tack för ditt fina omdöme!

Varmt välkommen åter ☺️

Super super super duper

11 februari 2026

Hej Jennna!

Tack för ditt grymma betyg 🙌 🌟 Välkommen åter ☺️

Om gymväskan och sportjacka

Jag blev väldigt glad, för jag fick ett tydligt svar från oss. Jag lovade mig själv att vara eran kund i framtiden.
Tack. 👍🙏

11 februari 2026

Svar från Golden Athlete

Vad roligt att läsa, tack för ditt meddelande! 😊 Det är jättekul att ditt ärende kunde lösas smidigt, och vi uppskattar verkligen ditt förtroende. Du är varmt välkommen tillbaka när som helst.

Min bästelning kom inom 2 dagar

Min bästelning kom inom 2 dagar.

29 januari 2026

Svar från Golden Athlete

Härligt att höra! 😊 Alltid skönt när paketet dyker upp snabbt. Hoppas allt kom till användning.

Mycket nöjd

27 januari 2026

Svar från Golden Athlete

Tack för ditt omdöme 😊 Vi är glada att allt kunde lösas smidigt. Du är varmt välkommen tillbaka!

Team Golden Athlete

Mycket snabb leverans utan krångel

27 januari 2026

Svar från Golden Athlete

Skönt när allt bara flyter på 😊 Tack för ditt grymma betyg!

Bra bemötande, bra priser

Bor långt ifrån, men man får bra erbjudanden. Jättebra bemötande också!

Svar från Golden Athlete

Tack för ditt grymma betyg! 😊 Kul att höra att erbjudandena och bemötandet gör skillnad, även på avstånd.

Jättenöjd

Jättenöjd! Får bra förklaringar om kosttillskott som passar mig och mina behov. Har olika mål o får hjälp varje gång. Kommer alltid tillbaka rekommenderar denna butik !🤩

Svar från Golden Athlete

Så kul att läsa! 🤩 Vi gillar verkligen att få hjälpa till över tid och anpassa efter olika mål. Tack för förtroendet, du är alltid välkommen tillbaka.

Team Golden Athlete

Jag har fått tillräckligt hjälp av Tina…

Jag har fått tillräckligt hjälp av Tina i butiken gällande mina frågor om multivitaminer. Jag får alltid hjälp och som en kund så vill jag alltid handla hos er. Tack för bra hjälp och en trevlig bemötande.

Svar från Golden Athlete

Tack för ditt grymma omdöme!😊 Vad fint att höra att Tina har kunnat guida dig på ett sätt som känns tryggt och hjälpsamt. Vi ska se till att hon får läsa detta.

Katastrof kundtjänst

Katastrof kundtjänst. Skulle lämna tillbaka några kläder som jag endast prövat i Max två min. Men när jag väl skulle lämna tillbaka de så var kvinnan vid kassan i Norrköpings affär väldigt dryg. ”vilken bra dag du valde, som att jag inte har något bättre för mig”, sa hon. Sniffande på kläderna och tog nästan inte ens tillbaka de eftersom hon trodde att jag hade tränat i kläderna som FORTFARANDE hade prislappen på. Det står 7 dagar öppetköp, ta bort det från kvittot ifall ni inte vill att folk lämnar tillbaka era varor. TH är hennes initialer, äldre kvinna.

29 januari 2026

Svar från Golden Athlete

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är viktigt för oss att alla kunder bemöts på ett respektfullt och professionellt sätt, särskilt i situationer som rör byten och returer. Det du beskriver är inte den upplevelse vi vill att någon ska få hos oss, och sån feedback tar vi på stort allvar.

Vi vill gärna få möjlighet att följa upp detta närmare och se hur vi kan gottgöra din upplevelse. Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@goldenathlete.se
, eller att komma förbi butiken igen om du önskar, så att vi kan ta dialogen vidare på ett bra sätt. ☺️

Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Jätte trevligt bemötande

Jätte trevligt bemötande, vid ett litet fel som inträffade, snabb leverans 🙏

3 januari 2026

Hej Alexandra!
Vi uppskattar din återkoppling 🙌 Alltid välkommen tillbaka om det dyker upp något framöver.
Team Golden Athlete

Var tyvärr inte nöjd med produkterna, men löst med kundtjänst

Skickade tyvärr gamla proteinbars, men kundtjänst har kontaktat mig och kommit fram till en lösning.

14 januari 2026

Hej Rebecca,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vi uppskattar all feedback och ser över ärenden som detta noggrant. Under perioden kring nyår var trycket i kundtjänsten högre än normalt, vilket gjorde att ditt första meddelande tyvärr inte besvarades direkt. Det är nu uppmärksammat och hanteras.

Vi är i kontakt med dig och arbetar vidare för att hitta en lösning som känns bra. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg och väl bemött genom hela processen. ☺️

Tack för att du hörde av dig.

Best of the Best

Ett par av träningsbyxorna var slut och istället för att kreditera köpet ringer dom upp och frågar om jag kan tänka mig en annan modell? Vilken toppen service!!

På återseende!!!

4 januari 2026

Hej Anders!
Tack för att du delar med dig! 😊 Vi tycker det är viktigt att stämma av och hitta en lösning som känns bra istället för att bara avsluta. Kul att det uppskattades!

Team Golden Athlete

Bra sortiment av varumärken och…

Bra sortiment av varumärken och produkter. Ordrar skickas snabbt och leveranserna har gått smidigt.

27 december 2025

Hej My!

Tack så mycket för den grymma feedbacken! Ha en superfin start på det nya året! ☺️

Inga problem och bra produkter

Bra produkter och beställning gick snabbt och enkelt utan problem

4 januari 2026

Svar från Golden Athlete

Hej! Tack så mycket för det grymma betyget, välkommen åter!