Apparaat werkt NIET. Meerdere keren contact gehad met het bedrijf waarbij ze 'tips' gaven en aangaven dat ik door moest gaan met de behandeling, ondanks uitblijven van resultaat (in de handleiding sta... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb een aantal maanden geleden voor mijn vriendin het IPL-apparaat aangeschaft en de resultaten zijn echt onwijs goed te zien! Door het opgestelde programma van Go-Smooth te volgen heeft ze na een... Se mer
Företaget har svarat
Mijn laserapparaat ging laatst helaas plotseling kapot. Melding van gemaakt en een compleet nieuwe kit gekregen. Erg blij mee. Ontzettend vriendelijke, snelle en vooral ook goede service! Niks geen mo... Se mer
Företaget har svarat
1 apparaat gekocht als verjaardagscadeautje op dinsdag 1 juli. "Volgende dag in huis". Zaterdag 5 juli nog geen verzend bevestiging, dus ik vroeg per mail waar het bleef en wanneer ik het kon ve... Se mer
Företaget har svarat
GoSmooth is een toonaangevend merk op het gebied van IPL ontharingsapparaten, ontworpen om thuis professionele haarverwijderingsresultaten te bieden. Met een missie om innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren, stelt GoSmooth mensen in staat om op een veilige, efficiënte en betaalbare manier afscheid te nemen van ongewenst haar. Het merk combineert geavanceerde technologie met een focus op comfort, waardoor het een populaire keuze is voor vrouwen die streven naar een gladde, haarvrije huid.
Ir. Lelyweg 14H, 2031CD, Haarlem, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mijn pakket was zoek geraakt. Ben daarna super goed geholpen en heb uiteindelijk een nieuw pakket opgestuurd gekregen!
Ik ben hem aan het uitproberen, kan daar nog weinig over vertellen. Maar de service is top! Daarom alleen al zou ik het aanraden. Klant is echt koning bij Go Smooth!

Svar från GoSmooth
Eind vorig jaar dit apparaat gekocht, 2 keer gebruikt en daar door omstandigheden een tijd niet. Bij het wederom willen gebruiken deed hij het niet meer. Keurig in de doos bewaard en op het apparaat zelf zie je een tellerstand, dus goed zichtbaar dat het niet vaak gebruikt is. Contact (via mail) opgenomen, heb de rekening gestuurd maar ik moest een filmpje sturen (kreeg ik helaas niet verzonden)... meerdere malen gemaild uiteindelijk (na mijn laatste mail 26/11) geen reactie meer. Bij een defect apparaat moet er toch een mogelijkheid zijn tot retourneren? Een gepaste oplossing was zeker op z'n plaats geweest. Slecht service, ik echt teleurgesteld.

Svar från GoSmooth
Eerste keer dat ik laser ontharing probeer en het werkt fantastisch. Dit apparaat (pro model) is echt top. Heb verder nooit iets anders geprobeerd dus heb geen vergelijking. Ik heb deze via bol.com gekocht.
Aanrader!

Svar från GoSmooth
Qua levering ed alles prima. Ik vind het alleen erg jammer dat het product aloe vera gel tot een week geleden nog 19€ koste en men nu bij de Black10 fridaydeals plots 29€ minus 50% korting. Is toch niet correct.

Svar från GoSmooth
Ik heb het apparaat nu een paar jaar en nog niet zoveel gebruikt. Voor mijn gezicht werkt het apparaat onvoldoende, echter voor mijn benen heb ik nu ontzettend goede resultaten, op grote plekken komt het helemaal niet meer terug. Ik behandel nu per keer kleine stukken omdat het afkoelen voor een nieuwe lichtflits na een tijdje gebruik steeds langer duurt. Ik ben zeer tevreden.

Svar från GoSmooth
GoSmooth Pro een tijd geleden aangeschaft met enige twijfels. Na het lezen van wat reviews toch overtuigd geraakt en met de beslissing ben ik enorm blij want de resultaten mogen er wezen. Wat geweldig dat zo een apparaatje je haar permanent kan verwijderen. Echt een uitvinding. Ik raad dit product ook zeker aan. Nog iets positiefs is dat ik veel last had van pijn in mijn oksels bij het gebruiken van deo. Deze aloe vera gel heeft me hier totaal van genezen, zelfs tijdens de behandelingen al. Ongelofelijk!
Nou je hoort het wel, dit product is een 10!

Svar från GoSmooth
Eerste product wat ik ontving was defect, ging niet eens aan. Kreeg een nieuwe. Deze heb ik een tijdje gebruikt en op zich was ik al tevreden met de resultaten. Nu ben ik 2 jaar later en wil ik de touch up doen maar nu blijft mijn go smooth na 30 flitsen haperen. Dan vertraagt de flits en zit je dus steeds te wachten tot je weer 2 cm op kan schuiven. Aangegeven bij de klantenservice dat dit geen doen is. Maar dan krijg je deze dooddoener:
Uw Gosmooth is al mee dan twee jaar oud en door dat het apparaat een langere tijd in gebruik is kan dit optreden zoals eerder vermeld. het is geen defect aan het apparaat.
Ofwel, een duur apparaat mag dus gewoon na een bepaalde tijd slecht werken want dan valt het toch niet meer onder de garantie en kun je het als klant lekker zelf uitzoeken.
Dus voor de slechte service, 1 ster ⭐️

Svar från GoSmooth
Ik had mijn twijfels om dit apparaat te kopen maar wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. De eerste weken flitste ik drie ik per week, de weken erna twee keer en ik zit nu op 1 keer per week. Het flits apparaat is makkelijk te gebruiken.
Ik hoop wel dat er binnenkort ook iets komt voor zachte lichte donshaartjes want die zitten me nog wel dwars.
De verzending ging snel en de medewerkers die ik gesproken heb waren heel aardig.

Svar från GoSmooth
A scam! I purchased it for 3 times the price they are selling it for now. It didn’t work at all. I followed all the instructions. I have it enough time. After trying it out for more than 4 month now, NOTHING!

Svar från GoSmooth
Ik wilde speciaal deze review schrijven omdat ik heel erg tevreden ben met de resultaten van GoSmooth. Ik heb zelf donkerblond hoofdhaar dus ik had mijn twijfels of het goed zou werken. Mijn lichaamshaar is wel wat donkerder. Na 9 weken kan ik zeggen dat ik al super blij ben met de resultaten. Me haartjes zijn nog niet helemaal weg maar wel al minimaal 80 tot 90% verminderd. Dit is echt een aanrader meiden!

Svar från GoSmooth
Na er veel over gehoord te hebben wilde ik het nu toch voor mezelf proberen. Net voor de zomer leek me een goede periode om te starten en tot nu toe ben ik erg verrast. Het pakket kwam twee weken geleden aan en zag er goed uit. Het ipl apparaat werkt makkelijk en de behandelingen doen naar mijn ervaring geen pijn. Ik zit nu bij mijn derde behandeling en zie al wat vermindering op mijn arm. Het is voor de rest nog even afwachten wat de resultaten zullen zijn op andere delen. Maar ik heb er vertrouwen in en ben super positief tot nu toe!

Svar från GoSmooth
Grootste grap waar ik dit jaar mijn geld aan heb uitgegeven. Inmiddels bij stand 10 en heb nog hetzelfde haar als voorheen🙈. Helaas dus echt geen succes

Svar från GoSmooth
Ik Ben erg tevreden met mijn aankoop. De klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam als ik vragen heb over het gebruik. Verder werkt het apparaat Naar behoren

Svar från GoSmooth
Ik heb mijn pakket niet ontvangen en er staat wel dat die geleverd is

Svar från GoSmooth
Ben erg blij met de resultaten en ook vooral de service. Schrijf meestal geen reviews maar voor deze keer

Svar från GoSmooth
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.