GoSmooth Omdömen 228

TrustScore 3.5 av 5

3,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Apparaat werkt NIET. Meerdere keren contact gehad met het bedrijf waarbij ze 'tips' gaven en aangaven dat ik door moest gaan met de behandeling, ondanks uitblijven van resultaat (in de handleiding sta... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een aantal maanden geleden voor mijn vriendin het IPL-apparaat aangeschaft en de resultaten zijn echt onwijs goed te zien! Door het opgestelde programma van Go-Smooth te volgen heeft ze na een... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn laserapparaat ging laatst helaas plotseling kapot. Melding van gemaakt en een compleet nieuwe kit gekregen. Erg blij mee. Ontzettend vriendelijke, snelle en vooral ook goede service! Niks geen mo... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 apparaat gekocht als verjaardagscadeautje op dinsdag 1 juli. "Volgende dag in huis". Zaterdag 5 juli nog geen verzend bevestiging, dus ik vroeg per mail waar het bleef en wanneer ik het kon ve... Se mer

Företagsinformation

1. Hälsa- och skönhetsbutik
  2. Leverantör av skönhetsprodukter

Skrivet av företaget

GoSmooth is een toonaangevend merk op het gebied van IPL ontharingsapparaten, ontworpen om thuis professionele haarverwijderingsresultaten te bieden. Met een missie om innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren, stelt GoSmooth mensen in staat om op een veilige, efficiënte en betaalbare manier afscheid te nemen van ongewenst haar. Het merk combineert geavanceerde technologie met een focus op comfort, waardoor het een populaire keuze is voor vrouwen die streven naar een gladde, haarvrije huid.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Geen levering!!!!

Staat binnen 1 werkdag geleverd maar zit al 2 weken te wachten!
Paar keer gemaild geen reactie!
Inmiddels wel track & trace maar pakket is nog steeds niet ontvangen door vervoerder dus blijkbaar nog niet opgestuurd!😡
Bestel hier nooit weer wat!

3 juli 2025

Svar från GoSmooth

Beste Bianca! Onze oprechte excuses voor de vertraging en het gebrek aan reactie op je e-mails en dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Door een onverwacht logistiek probleem is je pakket helaas vertraagd. We zijn dit met spoed aan het oplossen en houden je op de hoogte. Bedankt voor je geduld. Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levertijd en communicatie is ver ondermaats

Zaterdag 5 juli nog geen verzend bevestiging, dus ik vroeg per mail waar het bleef en wanneer ik het kon verwachten. Expres op tijd besteld voor de verjaardag. "Excuses, er is vertraging door een intern probleem. Hij word begin volgende week verzonden" afijn, kan gebeuren. Ik heb op 11 juli pas een verzendbevestiging gekregen, maar tot op heden is het pakket nog steeds niet verstuurd/ontvangen door DpD en een reactie op mijn meerdere mails blijft uit bij GoSmooth. Verjaardag is inmiddels ruim voorbij en ik schaam me bijna om het cadeau nu nog te moeten geven.

Koop hier niet!

17 juli 2025

Svar från GoSmooth

Beste Desire! Wat ontzettend vervelend om te horen – onze oprechte excuses dat je bestelling zo vertraagd is en je mails onbeantwoord zijn gebleven. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit is, zeker als het om een verjaardagscadeau gaat. Door een intern logistiek probleem is het misgegaan, maar we doen er alles aan om dit snel recht te zetten. Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Niet ontvangen

Nou helaas heb ik nog steeds niks ontvangen inmiddels 3 weken verder , geen antwoord niks

3 juli 2025

Svar från GoSmooth

Beste Noortje! Onze excuses dat je bestelling na drie weken nog niet is aangekomen en je geen reactie hebt ontvangen. Dat is absoluut niet zoals het hoort. Door logistieke problemen is je pakket vertraagd, maar we werken er hard aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring, geen levering, geen communicatie.

Op 3 juli heb ik een bestelling geplaatst, maar bijna twee weken later heb ik nog steeds niets ontvangen. In eerste instantie kreeg ik te horen dat er “logistieke problemen” waren, maar sindsdien blijft het stil. Geen enkele reactie op mijn berichten, terwijl ik meerdere keren heb gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.

Wat nog kwalijker is: het pakket is zogenaamd klaargemaakt voor verzending, maar is nooit aan DPD overhandigd. Ondertussen blijf ik wachten, zonder informatie of updates.

Ik heb aangegeven dat als de bestelling niet binnen 14 dagen geleverd wordt, ik het redelijk vind om de bestelling te annuleren vanwege het niet naleven van hun eigen verzendvoorwaarden. Tot op heden: geen bestelling, geen reactie, geen service.

En opvallend genoeg: op deze reviewkanalen lijken ze wél ineens te kunnen reageren, zodra er negatieve publiciteit dreigt. Dat zegt eigenlijk genoeg.

Dit is echt waardeloos. Ik raad dit bedrijf dan ook absoluut niet aan.

Update:
De ervaring is dat je ze echt moet benaderen via de support mail, dan krijg je antwoord. Heb meermaals excuses gehad en het product ontvangen. Ik hoop en gun het bedrijf dat ze hun logistiek op orde krijgen. Als ik het product getest heb, zal ik mijn review nogmaals aanpassen.

16 juli 2025

Svar från GoSmooth

Beste Mia! Dank je wel voor je feedback, en onze oprechte excuses voor deze vervelende ervaring. Je hebt helemaal gelijk: de communicatie en levering zijn hier ver onder de maat geweest. Door interne logistieke problemen is je pakket helaas vertraagd, maar we begrijpen dat dit geen excuus is voor het uitblijven van updates. We nemen dit serieus en doen er alles aan om het snel op te lossen. Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Geen eerlijke info over…

Geen eerlijke info over bezorgingstermijn. Vandaag besteld, morgen in huis. Een dag later, dus ik dacht dan heb ik nog een week speling omdat ik het cadeau geef. Een week later nog geen update, geen idee wanneer ik het ga ontvangen. Verjaardag is geweest.

5 juli 2025

Svar från GoSmooth

Beste Anne! Hartelijk dank voor je feedback. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je bestelling niet op tijd is aangekomen – zeker als het om een cadeau gaat en je ruim op tijd had besteld. De belofte “vandaag besteld, morgen in huis” schept verwachtingen, en het spijt ons dat we die in jouw geval niet hebben waargemaakt. Dit is uiteraard niet zoals het hoort en we gaan dit intern direct verder onderzoeken om te achterhalen wat er mis is gegaan. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling. We hopen je snel weer het serviceniveau te bieden dat je van ons mag verwachten. Warme groet, Team Go-Smooth

Levering 1 werkdag?!

Levering 1 werkdag?!
8 dagen na bestelling nog niets ontvangen.

1 juli 2025

Svar från GoSmooth

Beste Meer! Bedankt voor je bericht. Wat ontzettend vervelend dat je bestelling na 8 dagen nog steeds niet is geleverd en zeker als we beloven binnen 1 werkdag te leveren. Dit is absoluut niet de bedoeling, en we gaan dit dan ook direct voor je uitzoeken. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit moet zijn en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. We doen ons best om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Moeilijke communicatie

Moeilijke communicatie. Emails worden niet van de eerste keer beantwoord. Geen communicatie ivm met vertraging in levering. Zeker geen voorbeeld van klantgericht denken.

1 juli 2025

Svar från GoSmooth

Beste Johan! Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat je onze communicatie als moeizaam hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de service die we willen bieden. We begrijpen dat het frustrerend is als je geen tijdige reactie ontvangt en ook niet op de hoogte wordt gehouden van een vertraging in de levering. We nemen je ervaring serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Mocht je nog steeds vragen of een openstaand probleem hebben, neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team GoSmooth

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Helaas nog weinig resultaat

Helaas nog weinig resultaat. Apparaat nu 4 x gebruikt met steeds 2 weken er tussen. Nu dus ook niet meer terug te sturen.....Ik zou het apparaat niet direct aanraden, maar beter te investeren in een goede, dan maar iets duurdere. Maar ik hou nog even vol, het is nog geen zomer

7 juni 2025

Svar från GoSmooth

Beste Chantal! Bedankt voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat het apparaat nog niet het gewenste resultaat heeft gebracht. We waarderen uw doorzettingsvermogen en hopen dat het met de komende weken beter gaat. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Geen reactie meer…

Tijd geleden een pakket gekocht. 1x gebruikt en werkte prima! Bij de 2e keer deed hij het niet meer. Contact opgenomen met de klantenservice. Contact verliep toen prima. Apparaat opgestuurd en toen bleek dat ik per ongeluk een verkeerde stekker had gebruikt, waardoor hij het niet deed. Met de originele stekker zou hij het wel doen, aldus hun. Mail gestuurd met de vraag of ze hem terug willen sturen zodat ik hem weer kan gebruiken. Na meerdere mails/contactformulieren zit ik na 1.5 maand nog steeds te wachten totdat ze iets terug sturen. Ze hebben ook geen nummer wat je kan bellen.
Ik vraag mij af of ik mijn apparaat nog krijg…

4 juni 2025

Svar från GoSmooth

Beste Kayleigh! Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat het zo lang duurt voordat u uw apparaat terug ontvangt. We willen dit graag voor u oplossen. Wilt u contact met ons opnemen via support@go-smooth.com? Dan kunnen we uw situatie direct verder bekijken en u helpen. Alvast bedankt voor uw begrip. Met Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bestellen ging prima, nazorg bij problemen mag beter/sneller

Toevoeging 26 juni. Inmiddels heb ik een nieuwe tube en een extraatje. Het duurde dus even maar opzich nu netjes opgelost.
Wel kreeg ik pas contact toen ik via "support" mail adres ging (staat hieronder ergens in een van kun reacties) "info" en via de site werkt volgens mij niet super?

Toevoeging 7 juni: Even vraag doet jullie mail het wel..? Ik heb inmiddels na jullie reactie hier 2 mails gestuurd een een re: op de bestelling en 1 via de site. Maar geen reactie gehad?

Bestellen ging prima, snel geleverd netjes verpakt.
Wat wel een minpunt is dat de Aloë gel die erbij zit een jaar over de datum is. Ik heb erover gemaild maar geen reactie op gehad.
Er zit ook geen gebruiksaanwijzing in de doos naar dat vindt ik persoonlijk niet zo'n probleem omdat dat op internet staat

25 maj 2025

Svar från GoSmooth

Beste Klant! Bedankt voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat het bestellen goed ging en dat je bestelling snel en netjes is geleverd. We willen ons oprecht excuseren voor het ontvangen product dat over de houdbaarheidsdatum was en dat mag uiteraard niet gebeuren. Ook vinden we het jammer om te horen dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mail. Dat is niet de service die we willen bieden. We gaan dit graag samen met je rechtzetten. Zou je ons nogmaals willen mailen of eventueel je bericht opnieuw willen sturen? Dan zorgen we dat je zo snel mogelijk een passende oplossing krijgt. Bedankt voor je geduld en dat je de moeite hebt genomen dit te melden. Met Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Snel verstuurd

Snel verstuurd. Goed geholpen bij de klantenservice.
Ben er blij mee

7 maj 2025

Svar från GoSmooth

Beste Lianne! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je positieve review – we zijn blij dat alles snel is verlopen en dat je goed geholpen bent door onze klantenservice. Veel plezier met je aankoop! 😊 Met Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Vriendin erg blij gemaakt

Goede service en doet wat het beloofd

9 april 2025

Svar från GoSmooth

Beste Allard! Wat fijn om te horen dat je vriendin zo blij is met haar aankoop! Bedankt voor je leuke review en het vertrouwen in onze service. We doen ons best om altijd te leveren wat we beloven! Met Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Het apparaat werkt niet

Het apparaat werkt niet. Geen antwoord op contactformulier.

6 maj 2025

Svar från GoSmooth

Beste Bianca! Bedankt voor je review. We hebben inmiddels contact met je opgenomen en helpen je graag verder om het op te lossen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten en we staan voor je klaar! Met Vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle en correcte afhandeling.

Snelle en correcte afhandeling.
Heel blij met mijn aankoop

10 april 2025

Svar från GoSmooth

Beste Kathleen! Bedankt voor je positieve review! We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle en correcte afhandeling van je bestelling. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Go-smooth

Echt slecht

Echt slecht

5 februari 2025

Svar från GoSmooth

Beste Ikram! Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven altijd naar de beste service en kwaliteit, en we willen dit graag met u oplossen. Zou u ons meer details kunnen geven over uw ervaring? We staan klaar om u te helpen en een passende oplossing te vinden. U kunt ons bereiken via support@go-smooth.com, en we horen graag van u! Met vriendelijke groet, Team Go-Smooth

Aanrader!

Het apparaat werkt zeer gemakkelijk. Ik heb het nu 3 keer gebruikt en merk al verschil in de haren op mijn benen. Dit is al veel minder. Met de klantenservice heb ik geen ervaring aangezien alles, van bestelling tot bezorging tot gebruik tot nog toe geen problemen oplevert.
Ik ben zeer tevreden over dit apparaat en het bedrijf.

18 januari 2025

Svar från GoSmooth

Beste Veronique! Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het apparaat en al resultaat merkt. Ook fijn dat het bestel- en bezorgproces soepel is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Go-smooth

Super

Supersnelle en correcte levering. Helemaal top!

15 november 2024

Svar från GoSmooth

Beste Costa! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat de levering snel en correct was. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet Team GoSmooth

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen enkel resultaat. Een jaar consequent gebruikt

Na één jaar van alles geprobeerd te hebben met behulp van aardige assistentie van Go Smooth. Geen enkel resultaat. Ik moest geduld hebben. Het ligt nu in de la. Geen aanrader. Personeel is wel aardig en assisteert je goed. Garantie is een jaar.

PS, Go Smooth " HOOPT" dat het aanslaat!!! Ze hebben me het wel beloofd, en gerustgesteld dat ik het, langer moest volhouden. Ik heb het niet aangeschaft om er een familielid mee blij te maken. Een compensatie was op zijn plaats geweest.

15 december 2023

Svar från GoSmooth

Hoi Esther. Hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven.
Wat jammer dat je geen resultaat hebt kunnen boeken... We hadden graag gehad dat ons product jou had geholpen, maar helaas.
We zijn blij dat je wel een goede ervaring hebt gehad met onze Klantenservice.
Mag ik je aanraden om jouw apparaat (als je het echt niet meer gebruikt) aan een familielid of kennis te schenken? Het zou jammer zijn om het maar in de lade te laten en hopelijk kun je er iemand anders een plezier mee doen.
Nogmaals bedankt voor de moeite van het plaatsen van een review. Wordt oprecht gewaardeerd. - Team GoSmooth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en goed verpakt

Heel snel geleverd en werkt perfect

18 februari 2024

Svar från GoSmooth

Beste Rosalien, bedankt voor uw review. We zijn heel blij te vernemen dat u tevreden bent met onze service en ons product. We zullen ons best blijven doen om niet teleur te stellen. Hopelijk zien we u terug bij uw volgende bestelling. We wensen u een geweldige dag!

Bestel hier niet!!

Bestel hier niet!!
Adverteren met binnen 2 dagen in huis maar inmiddels wacht ik al sinds november en heb ik (dom genoeg) betaald. Ik ga er niet vanuit dat mijn pakket ooit nog geleverd gaat worden dus veel plezier met m’n 135 euro.
BESTEL HIER DUS NIET.

26 januari 2024

Svar från GoSmooth

Beste Danique, hartelijk bedankt voor de feedback.
Onze oprechte excuses voor het feit dat u het pakket niet hebt ontvangen en dat u ook al zo lang wacht. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij willen u laten weten dat dit zeker niet onze manier is. Wij leveren onze artikelen correct af bij onze klanten en mocht dit niet goed aankomen, kijken wij altijd voor een passende oplossing. Wij willen u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via de e-mail, zodat wij samen met u kunnen kijken om het probleem op te lossen. Wij horen heel graag van u.

GoSmooth

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.