Mitt hår var väldigt skadat efter att jag hade blekt det tre gånger på ett år. Jag provade Glowie Hair-inpackningen och redan efter en enda behandling var mitt hår som förvandlat. Det var mjukt och si... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Jag använde den inför ett bröllop
Jag använde den inför ett bröllop. Fick så många komplimanger för mitt hår den kvällen.
Mycket nöjd med resultaten
Mycket nöjd med resultaten. Kartongen hade små skador på utsidan.
Jag gjorde slingor och efteråt blev…
Jag gjorde slingor och efteråt blev mitt hår helt frissigt och torrt. En vän rekommenderade Glowie Hair och jag tänkte att jag inte hade något att förlora. Efter två användningar är frissigheten nästan borta. Mitt hår ser ut som om jag just kommit från en frisörbehandling.
Jag började använda…
Jag började använda GlowieHair-inpackningen två gånger i veckan och jag kan tydligt se en förbättring i mitt hårs struktur. Det känns mindre torrt, mjukare och mycket lättare att kamma varje morgon, utan problem med trassel eller frissighet.
Redan efter den första tvätten var…
Redan efter den första tvätten var resultaten mycket bra. Mitt hår slutade brytas av så mycket.
Fungerar verkligen bra
Fungerar verkligen bra. Webbplatsen var dock lite svår att hitta på.
Nu är mitt hår mjukare och lättare att…
Nu är mitt hår mjukare och lättare att kamma. Krusigheten har minskat avsevärt och glansen ser naturlig och frisk ut efter flera användningar.
Mitt krusiga hår minskade redan efter…
Mitt krusiga hår minskade redan efter första användningen av Glowie.
Jag har färgat håret i femton år och…
Jag har färgat håret i femton år och skadorna hade ackumulerats med tiden. Jag hade kluvna hårtoppar med några veckors mellanrum och håret var matt och livlöst hela tiden. Efter att ha använt Glowie Hair regelbundet i en månad märker jag en verklig skillnad. Mitt hår har återfått sin glans.
Jag beställde den här produkten efter…
Jag beställde den här produkten efter att ha sett före- och efterbilder på nätet, och jag är glad att kunna säga att resultatet blev precis som jag hade sett. Mitt hår är så mycket mer definierat och lättare att hantera nu. Min enda lilla anmärkning är att bekräftelsemejlet dröjde en dag, vilket gjorde att jag blev lite osäker på om min beställning hade gått igenom.
Jag var orolig för att mitt hår skulle…
Jag var orolig för att mitt hår skulle bli torrt efter att jag hade blekt det, men glowiehair har gjort en stor skillnad. Den återställer fuktbalansen och gör mitt hår slätt, glansigt och mjukt. Jag är väldigt nöjd med resultatet.
Jag köpte den till min dotter
Jag köpte den till min dotter. Hon gillar den så mycket att hon hade gömt undan den för mig.
Den hjälpte mig att reparera mitt…
Den hjälpte mig att reparera mitt skadade hår och gav det en naturlig glans.
Mitt hår ser märkbart friskare ut och…
Mitt hår ser märkbart friskare ut och folk i min omgivning har börjat lägga märke till skillnaden. Jag skulle ge fem stjärnor, men burken jag fick hade en liten buckla på locket. Det påverkade inte produkten inuti alls, men det var lite besvikande när jag öppnade paketet.
Faktum är att min frisör sa åt mig att…
Faktum är att min frisör sa åt mig att sluta gå på behandlingar eftersom mitt hår såg så friskt ut. Jag sa att allt var tack vare GlowieHair. Hon bad mig skicka länken till henne direkt där i salongen.
Innan jag började använda Glowie Hair…
Innan jag började använda Glowie Hair var mitt hår skadat av hårfärg och värmen från hårstylingverktyg. Nu ser det friskare ut, med mer glans och mjukhet. Hårinpackningen hjälpte mig att minska kluvna hårtoppar och gav mitt hår en mjuk finish, som om jag just kommit från frisören.
Jag älskar hur mjukt och fräscht mitt…
Jag älskar hur mjukt och fräscht mitt hår känns efter varje tvätt. Paketet kom med en lite böjd kartong, men allt inuti var okej.
Jag har lockigt hår och frissighet har…
Jag har lockigt hår och frissighet har alltid varit mitt största problem. Jag har använt Glowie Hair i två veckor och nu är mina lockar väldigt definierade och har massor av volym. Folk frågar mig hela tiden vad jag har ändrat. Jag ler bara och säger att jag äntligen har hittat rätt hårinpackning.
Jag provade den en gång och nästa…
Jag provade den en gång och nästa morgon var mitt hår mjukt som siden. Ärligt talat är den värd varenda krona.
Resultaten är fantastiska
Resultaten är fantastiska. Leveransen tog längre tid än väntat.