Glowiecph Omdömen 576

4,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig sødt og hjælpsomt personale gennem både telefonopkald og mail. Kundeservicen er helt i top. Jeg havde problemer med et produkt, og personalet stod straks klar til at hjælpe over hele to omga... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan virkelig anbefale Glowie og deres produkter. Produkterne er fantastiske, og leveringen er altid hurtig. Ved min seneste ordre måtte jeg dog vente lidt længere, da min vippeserum ikke var på l... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er så glad for mit køb😍 Har både prøvet deres lash serum og deres conditioner til øjenvipperne, og begge produkter virker som en drøm, jeg har kunnet se tydelige resultater på kort tid! Derudover e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wow! Har nu brugt Glowie vippeserum og brynserum fast hver dag siden februar da jeg fik taget mine lash extentions af, og de er jo vokset derud af! Kæmpe anbefaling til alle der har knækkede eller... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Glowie Copenhagen er et dansk vegansk skønhedsbrand, der udvikler innovative og allergivenlige produkter til øjenbryn og vipper. Med fokus på naturlig skønhed tilbyder brandet effektive produkter fri for skadelige stoffer. Produkterne er testet hos Eurofins-laboratoriet i Danmark for sikkerhed og kvalitet. Som en del af en vegansk livsstil er alle produkter uden dyreforsøg, da dyrevelfærd er en hjertesag. Glowie Copenhagen garanterer synlige resultater og bæredygtig skønhed!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Vandet vippeserum

Efter 1 måned er der stadig intet resultat. Den er meget vandet, og føler jeg skal bruge og ryste den meget, for at få noget på penslen.
Jeg har prøvet andre serummer, som jeg har haft rigtig gode resultater med - hurtigt.
Så kan desværre ikke anbefale produktet.

5 februari 2026

Hej Kia

Jeg har lige forsøgt at ringe dig op og efterfølgende forsøgt at sende dig en mail. Jeg vil nemlig rigtig gerne hjælpe dig, så du kan få den allerbedste oplevelse med dine vipper – vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at blive endnu bedre! <333

Jeg kan sagtens forstå, at det føles anderledes, når konsistensen er så let og vandig. Det er der faktisk en rigtig fin tanke bag; vores serum er nemlig 100 % vegansk og helt fri for syntetiske fortykningsmidler. Vi har valgt denne rene konsistens, så de gode, aktive ingredienser kan få lov at trænge direkte ind og forkæle dine hårsække mest effektivt💫

Jeg har lige et par små tips, som jeg selv elsker, til at få det bedste ud af de dyrebare dråber:
Giv penslen lidt hjælp: Prøv at vende flasken lidt på hovedet eller hold børsten nedad, når du trækker den ud, så samler serummet sig rigtig godt i børstehårene.
Læg den vandret: Hvis du holder applikatoren vandret, når du påfører det, fordeler det sig helt jævnt og fint langs din vippekant.

Selvom man glæder sig til resultater, så er vores vipper desværre lidt langsomme om at vokse. Da de har forskellige vækstfaser, kræver det ofte 12-16 ugers tålmodighed og daglig kærlighed, før de virkelig begynder at vise sig fra deres smukkeste side. Det er også derfor, vores garanti dækker efter denne periode, så vi er sikre på, at vipperne har fået tid til at arbejde med de aktive stoffer 🩷

Vi vil så gerne have, at du bliver glad for dit køb!

Ønsker dig en dejlig weekend ♥️

Victoria, GLOWIE

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er først lige gået i gang med at…

Jeg er først lige gået i gang med at bruge produktet, så er spændt på resultatet.
Jeg har ekstremt bukkede vipper i forvejen, så jeg er spændt på at se hvad der kommer til at ske. Det er nemt at påføre.
Leveringen skete efter et par dage, super tilfredsstillende.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 mars 2026

Hej Camilla

Tusind tak for din fine anmeldelse 💫

Det lyder jo allerede som en rigtig god start – og hvor skønt at høre, at du synes produktet er nemt at påføre, og at leveringen gik hurtigt <333

Når man i forvejen har flotte, bukkede vipper, bliver det ekstra spændende at se, hvordan resultatet udvikler sig over tid.

Vi håber, du bliver rigtig glad for effekten, og du er altid mere end velkommen til at dele din oplevelse igen, når du har brugt det lidt længere tid ♥️

Ønsker dig en skøn weekend!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg Har brugt deres vippe serum og kan…

Jeg Har brugt deres vippe serum og kan allerede se tydeligt forskel. Meget flottere, fyldigere og længere vipper. Kan kun anbefale det.

4 mars 2026

Hej Iben

Mange tak for din anmeldelse!

Det gør os virkelig glade at høre, at du allerede kan se så flot en forskel på dine vipper – fyldigere og længere er jo lige præcis det, der skal ske <333

Tak fordi du deler din oplevelse og for din anbefaling. Det betyder rigtig meget for os ♥️

Ønsker dig en skøn dag 💫

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg har oplevet at få et bygkorn

Jeg har oplevet at få et bygkorn, efter jeg begyndte at bruge produktet, hvilket selvfølgelig har været lidt træls. Til gengæld kan jeg se, at mine vipper er blevet lidt længere og fyldige end før. Så jeg er lidt splittet – gode resultater, men også en mindre god oplevelse undervejs.

4 februari 2026

Hej Ida

Mange tak for din ærlige anmeldelse. Det glæder os utroligt meget at høre, at du allerede kan se en forskel på dine vipper og oplever både mere længde og fylde! 💫

Vi er dog rigtig ærgerlige over at høre, at du har fået et bygkorn i processen. Selvom det er sjældent, kan øjenområdet være meget sensitivt, og vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med, hvordan du bedst fortsætter din "vippe-rejse" herfra.

Vi har forsøgt at fange dig på både telefon og mail, da vi meget gerne vil tale forløbet igennem med dig og finde den helt rigtige løsning sammen.

Du er altid velkommen til at svare på vores mail eller ringe tilbage, så snart du har tid. Vi sidder klar til at hjælpe dig ♥️

De bedste hilsner,
Rasmus, Glowie

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har brugt produktet i cirka tre…

Jeg har brugt produktet i cirka tre uger. Jeg kan allerede se at mine vipper vokser lidt. Så jeg er meget spændt på når jeg har brugt det i over seks uger

3 februari 2026

Hej Pia

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! <333

Det er rigtig dejligt at høre, at du allerede kan se en forskel efter tre ugers brug – det er helt normalt, at de bedste resultater viser sig efter 6 uger eller mere. Vi bliver altid lige så spændte som vores kunder, når man følger udviklingen.

Fortsæt endelig med at bruge produktet og husk, at vi altid er her, hvis du har spørgsmål undervejs.

Vi glæder os til at høre om dine resultater, når du har brugt det lidt længere tid – og håber, at du bliver lige så glad for resultatet.

Du ønskes en dejlig aften ❤️

Køb aldrig deres vippeserum

Køb aldrig deres vippeserum. Min var tom. Børsten var tør og bøtten tom. Penge ud af vinduet. Den røg i skraldespanden med det sammen. Spar jeres penge

3 mars 2026

Hej Christina

Det lyder virkelig som en dårlig oplevelse, og det er vi oprigtigt kede af at høre. Det er selvfølgelig slet ikke sådan, vores vippeserum skal være – den skal naturligvis være fuld og klar til brug.

Vi vil rigtig gerne rette op på oplevelsen og sikre, at du ikke står tilbage med følelsen af at have spildt dine penge.

Du må derfor meget gerne sende os en mail på hello@glowiecph.dk, så vi kan få taget et kig på det sammen ♥️

Anne, Glowie

Pæne produkter og indpakning

Pæne produkter og indpakning, hurtig levering. Jeg er godt i gang med vippeserum og pleje og glæder mig til at se resultaterne✨

2 mars 2026

Hej Simone

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💫

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds med både produkterne, indpakningen og den hurtige levering. Vi gør os umage hele vejen rundt – så det er skønt at vide, at det bliver bemærket.

Hvor er det spændende, at du er godt i gang med vippeserummet og plejen !

Vi glæder os næsten lige så meget som dig til, at du begynder at se resultaterne – og du er altid mere end velkommen til at dele din oplevelse undervejs.

Du ønskes en dejlig dag <333

Total opreklameret

Total opreklameret, der kommer intet på penslen.. og de svarer ikke på kritikken.
Spild af penge.

1 februari 2026

Hej Hanne

Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse og vil meget gerne hjælpe dig <333

Vores serum er 100 % vegansk og skabt uden syntetiske fortykningsmidler eller unødvendige tilsætningsstoffer. Vi har bevidst prioriteret en let og ren konsistens, så de aktive ingredienser kan trænge direkte og effektivt ind i hårsækkene.

Her er et par tips til at få mest muligt ud af dråberne:

Vinklen betyder noget: Vend børstehovedet nedad, når du trækker applikatoren ud, så serummet samler sig i børsten.

Påføring: Hold applikatoren vandret, når du lægger linjen – det hjælper serummet med at fordele sig jævnt.

Tjek indholdet: Ryst flasken let med låget på, så ingredienserne bliver blandet.

Jeg kan desværre ikke se, at vi har modtaget din mail, men du er mere end velkommen til at kontakte os på:

📧 hello@glowiecph.dk

📞 52 51 50 16

Så tager vi et kig på det og finder en god løsning.

Jeg håber at høre fra dig, og du ønskes en dejlig søndag ♥️

God oplevelse🌟

Det var en god oplevelse, da det var nemt at bestille og pakken kom hurtigt🫶🏼

19 februari 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse, og at både bestillingen var nem, og pakken nåede hurtigt frem. Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal føles at handle hos os <333

Hvis der nogensinde er noget, vi kan hjælpe med, kan du altid kontakte os.

Ønsker dig en skøn dag ♥️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har ville vente med at lave en…

Jeg har ville vente med at lave en anmeldelse, til der var gået omkring de 3 måneder. Jeg blev anbefalet den af min veninde, efter hendes vipper var blevet betydeligt længere, så jeg spurgte indtil hvilken serum hun brugte, hvor hun svarede at hun brugte den fra Glowie. Jeg kan helt klart også se en forskel på mig selv, men ikke lige så markant. Den virkede også på hende efter 2 uger, hvor det for mig har taget længere tid. Men jeg vil dog også forsvare Glowie, ved at pointere at jeg slet ikke har været vedvarende. Har ikke lige husket at bruge den to gange om dagen, og langt fra hver dag, så det giver god mening, at det har taget længere tid og et lidt mindre synligt resultat. Men det er uden tvivl den bedste serum jeg har prøvet! Ingen irritation, ikke engang når jeg putter den i “waterline” og så er den uden prostaglandin, som var meget vigtigt for mig!

3 november 2025

Hej Lara

Tusind tak for din anmeldelse <333

Det giver så god mening, det du beskriver. Vækstserum virker nemlig forskelligt fra person til person – og konsistens spiller en kæmpe rolle. Når man får den brugt morgen og aften (og helst hver dag), ser man typisk hurtigere og mere markante resultater. Så det er faktisk helt naturligt, at det har taget lidt længere tid hos dig – især når du selv så fint pointerer, at du ikke altid har været helt vedholdende ♥️

Men hvor er det dejligt at høre, at du stadig kan se en forskel – og at du oplever den som den bedste serum, du har prøvet. At du samtidig ikke har haft nogen gør os virkelig glade. Og ja – prostaglandin-fri var også et kæmpe must for os 💫

Skulle der være det mindste, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Ønsker dig en skøn dag!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bestilte brynserum og vippeserum i…

Bestilte brynserum og vippeserum i december 25. Vippeserum er god, den eneste på markedet jeg ikke slår ud af. Virkningen tager dog tid, men vipperne virker sundere end ved andre produkter, hvor de drysser af og krøller efter endt behandling.

Brynserum havde ingen effekt på mig desværre, og den begyndte at lugte meget stærkt gæragtigt efter et par uger.

24 februari 2026

Hej Sidsel Marie

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er vi glade for at høre, at vores vippeserum fungerer for dig – og især at det er det eneste, du ikke reagerer på. Det er så vigtigt.

Angående dit brynserum er vi selvfølgelig kede af at høre, at du ikke har oplevet effekt endnu ♥️ Vores brynserum kræver tålmodighed – de første synlige resultater ses typisk efter 12 ugers konsekvent brug, og det endelige resultat vurderes først efter 16 uger.

I forhold til duften: Tusind tak fordi du gør os opmærksom på det. Vores produkter er lavet med naturlige ingredienser og uden syntetisk parfume, så de har en mere “ærlig” og naturlig duft end mange andre produkter. Naturlige ingredienser er også mere levende, og duften kan derfor påvirkes af varme, direkte sollys, fugt, hvis låget ikke er lukket helt tæt, eller hvis der kommer små rester af rens/creme med ned i flasken.

Når duften ændrer sig efter noget tids brug, tyder det som udgangspunkt ikke på en produktionsfejl – men vi vil selvfølgelig rigtig gerne sikre, at du føler dig helt tryg ved at bruge produktet 💫

Du må derfor gerne kontakte vores kundeservice, så vi kan tage et nærmere kig på det for dig. Jeg kan desværre ikke se dine oplysninger ud fra anmeldelsen her. Vores mail er hello@glowiecph.dk.

Ønsker dig en rigtig dejlig aften <333

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter

21 februari 2026

Hej Anna,

Tusind tak for de fine ord! 💫

Det glæder os helt vildt, at du er glad for dine nye produkter. Vi elsker at høre at de lever op til dine forventninger.

Ræk endelig ud, hvis vi kan hjælpe med noget andet – vi ønsker dig en dejlig dag! 🩷

Victoria, GLOWIE

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig fin produkt jeg har modtaget jeg…

Rigtig fin produkt jeg har modtaget jeg glæder mig rigtig meget til at bruge det, hurtige lever

16 februari 2026

Hej Line

Tusind tak for din fine anmeldelse 💫

Det er simpelthen så dejligt at høre, at du er glad for dit nye produkt! Vi gør altid vores bedste for, at pakkerne kommer hurtigt frem, så det skønt, at du lagde mærke til det.

Vi glæder os mindst lige så meget som dig til, at du får taget det i brug. Du må endelig række ud, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs 🩷

Chili, GLOWIE

Stor tilfredshed med produkterne

Jeg er glade ved produkterne som jeg synes giver et godt resultat!
Jeg bestilte i dec. eyelash serum, repair conditioner og styling brow. Alle 3 produkterne virker fantastisk og er genbestilt!
Jeg venter nu spændt på effekten af eyebrow serum.

Eneste bemærkning herfra er at jeg synes styling gelen til brynene bliver lidt tyk i konsisten efter brug i noget tid som gør den er lidt svære at arbejde med og så kan looket på brynene komme til at se lidt skinnende ud der hvor produktet berører huden. Men mine bryn holder sig pæne hele dagen!

19 februari 2026

Hej Stephanie

Tak for din skønne anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft så gode resultater med både Eyelash Growth Serum, Repair & Care conditioner og Pro Styling Brow – og at du allerede har genbestilt 🩷
Det er den største tillid, vi kan få. Vi krydser fingre for, at du også bliver rigtig glad for effekten af Eyebrow Serum

Og tusind tak for din ærlige bemærkning omkring styling gelen. Det er virkelig værdifuld feedback for os, men også rigtig godt at vide, at dine bryn holder sig pæne hele dagen <333

Hurtig levering

Hurtig levering. Kan ikke sige så meget endnu. Jeg har ikke været så heldig med de andre mærker jeg har brugt, så det bliver spændende at se, hvad denne kan gøre. Indtil videre er den meget nem at påføre og svier ikke.

13 februari 2026

Hej Ida

Tak for din anmeldelse – og hvor er vi glade for, at du oplevede hurtig levering!

Vi forstår virkelig godt, at man kan være lidt afventende, hvis man tidligere har haft mindre gode oplevelser med andre mærker. Derfor betyder det meget for os at høre, at vores Eylash Growth Serum indtil videre er nem at påføre og ikke svier - det skal den nemlig heller ikke ♥️

Vi håber selvfølgelig, at du får rigtig gode resultater med den – og at den lever op til dine forventninger. Du er altid meget velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål undervejs eller ønsker råd til brugen 💫

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og super hurtig levering

God service og super hurtig levering. Allerede efter 2 uger har jeg kunne se en forskel på længden på mine vipper

Hej

Tusind tak for de 5 stjerner – det betyder virkelig meget for os<333

Det er så dejligt at høre, at du har oplevet god service og lynhurtig levering. Og hvor er det fantastisk, at du allerede kan se en forskel efter kun 2 uger 💫

Vi håber, du fortsat bliver rigtig glad for dit køb!

Virkelig god serum

En vippeserum der er nem at bruge og giver hurtige resultater. Svier ikke i øjnene som andre, og godkendt til brug under graviditet og amning

Hej Joan

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner 🌟

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores serum, og at den hverken svier eller generer dine øjne. Det har været vigtigt for os at skabe et produkt, der er både effektivt og skånsomt.

Vi er især glade for, at du fremhæver, at den er godkendt til brug under graviditet og amning. Vi ved, hvor vigtigt det er for mange kvinder at kunne pleje sig selv med god samvittighed og tryghed i den periode, så det betyder meget, at du deler den erfaring med andre <333

Du ønskes en skøn onsdag 💫

Simone, GLOWIE

Jeg har fået lavet vipper i over 8 år

Jeg har fået lavet vipper i over 8 år, fordi jeg følte, jeg ikke havde nogen selv og det har altid gjort mig usikker.
Det her er første gang, jeg giver mine egne en chance.
Efter 3-4 uger kan jeg allerede se en forskel – og det betyder mere, end man lige tror.
Tak for at lave et produkt, der faktisk virker og som giver resultater, som man blot skal bruge 5 sekunder på om aftenen inden sengetid.
Jeg vælger kun produkter, hvor jeg kan stå inde for ingredienserne.
At den er vegansk og ikke testet på dyr, gør hele forskellen for mig.
Jeg vil helt sikkert give en kæmpe anbefaling ud til alle. 🩷Tak er et fattigt ord.

Hej Maja

Tusind tak for dine utrolig søde ord! Det rører os virkelig at læse din historie <333

Det gør os så glad at høre, at du efter 8 år med påsatte vipper endelig har fået modet til at give dine egne naturlige vipper en chance – og ikke mindst, at du allerede ser en forskel efter kun 3-4 uger! Det er præcis derfor, vi har skabt GLOWIE; for at lave et produkt, der er både effektivt, vegansk og nemt at bruge i en travl hverdag ❤️

At vide, at vores serum gør en forskel for din selvtillid, betyder alt for os. Tak fordi du vælger at støtte vores lille virksomhed virksomhed, og fordi du vægter de gode ingredienser og dyrevelfærd lige så højt som os ✨

Vi glæder os til at følge din rejse mod endnu vildere naturvipper!

De kærligste hilsner
Simone, GLOWIE

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var dejligt som forventet har brugt…

Det var dejligt som forventet har brugt deres i produkter siden opstart af virksomheden og har været glad for det💝

17 februari 2026

Hej Luna

Tusind tak for den fine anmeldelse og de søde ord 💝

Hvor er det bare fantastisk at høre, at du har været med os helt siden opstarten! Det betyder utrolig meget, at have loyale kunder som dig, der følger vores rejse og er glade for produkterne hver eneste gang.

Jeg håber, du får en rigtig dejlig dag! 💫

Lækre produkter

Super fin hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering og mega gode produkter.
Jeg er glad🥰

10 februari 2026

Hej Sofie

Jeg er virkelig glad for at høre, at du synes, vores hjemmeside er fin, at det var nemt at bestille, og at din pakke kom hurtigt frem 😊

Det er også virkelig skønt at høre, at du er glad for produkterne ❤️

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning undervejs, må du endelig sige til!

Jeg håber, du får en rigtig god dag!

Bedste hilsner

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.