Glostrupbiler Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse hos Glostrup Biler! Jeg købte min Mercedes E250 hos dem, og jeg har været rigtig tilfreds med både købsoplevelsen og servicen efterfølgende. Da der kort efter opstod et pro... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg købte en brugt bil hos forhandleren, og desværre opstod der et par fejl inden for den første uge. Begge gange var de gode til at tage bilen ind og kigge på problemet, og jeg oplevede generelt,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Glostrup biler har et stort og fornuftigt udvalg af specielt Mercedes biler. De er fornuftigt prissat og den jeg købte lever fuldt ud, op til mine forventninger. Hele opstarten med det første møde me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Glostrup Biler. Personalet var professionelle, hjælpsomme og ærlige hele vejen igennem. Købet gik hurtigt og uden problemer, og bilen lever helt op til min... Se mer

Utmärkt

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og stor villighed til at bringe tingene i orden.

Jeg har købt en Mercedes E220 fra 2013 hos Glostrup biler. Jeg bor på Fyn, og jeg tog derfor kontakt til Tibet.
Tibet gav en fin pris på min gamle bil, samtidig med at han på eget initiativ ville fremvise bilens kosmetiske fejl, blot så jeg ikke kørte hele vejen til Glostrup forgæves. Men bilen lå, i min optik, inden for hvad man kan forvente af en 11-årig gammel bil.

Derfor lavede jeg aftalen med Tibet om, at jeg ville komme en torsdag morgen og prøvekøre bilen, og hvis alt var som det skulle være, så ville vi handle på dagen og jeg kunne få bilen med hjem.
Alt var, som det skulle være, og bilen blev derfor istandsat, synet og serviceret, og jeg kunne drage mod Fyn.

Desværre har bilen drillet en smule med en motorlampe, men stor villighed fra Glostrup Biler om at reparere den uden diskussion eller debat.
Derfor fik den skiftet en mængdereguleringsventil og 4 dyser, og nu kører den perfekt.

Når man køber brugt må man påregne, at noget skal laves, og det er denne villighed til reparation fra Glostrup Biler, som har gjort mig tryg i denne bilhandel.

Derfor 5/5 stjerner herfra.
Helt klart det første sted jeg vil kigge på, når jeg engang skal have mig en ny bil.

5 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god og hurtig service ved byt/køb

Rigtig god og hurtig service ved bilkøb, man oplever troværdig og effektiv handel fra 1 besøg til overtagelse. Kan bestemt kun anbefales. De tog min gamle bil i fornuftigt byt trods det var en lille en af slagsen og med diverse små skavanker. Bestemt et besøg værd hvis man søger ny bil.

21 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Proffesionel og tryg bilhandel med…

Proffesionel og tryg bilhandel med Tibet

Jeg har fået mig en fantastisk dejlig bil og gav min gamle i bytte til en fair pris, gode råd og vejledning fra start til slut, samt et flot bilhus som man da helt sikkert nok skal besøge igen engang i fremtiden når det bliver tid til ny bil igen.

14 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ejer Tibet, er et menneske, som udviser tillid i høj klasse

Jeg har aldrig i mit lange liv, oplevet en så fantastisk oplevelse vedr salg af bil🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Jeg kendte ikke ejer Tibet, før vi gik i gang med forhandlinger (Det er vigtigt at nævne, da nogen kunne og vil misforstå mit skriv)
Konklusion : Glostrup Biler, er et sted, hvor du vil føle behagelighed, tillid og meget stærk professionalisme vedr køb eller salg🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Jeg kan kun anbefale stedet, når du tænker på at skifte eller sælge bil.

14 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse - god og hurtig levering

Kan kun anbefale at køre forbi Glostrup Biler og tage en bilsnak med Tibet.

Havde kig på en bil og kørte forbi, havde en god snak og bestemt mig for bilen da jeg kom hjem, 1 1/2 timer senere satte jeg mig bag rattet i min nye bil og alt var fixet og klaret. En god gennemgang af papirer og en garanti, der blev købt ekstra. God sublim rådgivning og dialog.

Skal du købe bil, så tal med Tibet.

31 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende service i enhver henseende.

Vi købte vores 2. Mercedes fra Golstrup biler. Jeg kan kun sige at det er et godt firma og personalet er altid hjælpsomme og en 10'er i service, jeg anbefaler det til alle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 april 2024

Super god service

24 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan med stor begejstring og fuld…

Jeg kan med stor begejstring og fuld tillid anbefale Glostrup Biler ApS! Min oplevelse med dem var intet mindre end fantastisk. Fra start til slut blev jeg behandlet med en ekstraordinær grad af professionalisme og venlighed. Tibet, som jeg havde fornøjelsen af at arbejde med, var ikke blot dygtig, men også utroligt imødekommende og hjælpsom igennem hele købsprocessen.

Jeg blev virkelig imponeret over den omhyggelige opmærksomhed og ærlighed, som Glostrup Biler ApS udviste. Deres engagement i at sikre, at jeg fik den bedst mulige oplevelse og den rette bil, var bemærkelsesværdig. Jeg værdsatte virkelig Tibets indsats for at sikre, at alle mine spørgsmål blev besvaret, og at jeg følte mig tryg og velinformeret under hele processen.

Det er sjældent, at man oplever en sådan kombination af ekspertise, opmærksomhed og ærlighed i bilbranchen, men Glostrup Biler ApS formår virkelig at skille sig ud. Jeg er dybt taknemmelig for den fremragende service, jeg modtog, og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg vil vende tilbage til dem, hvis jeg nogensinde har brug for en bil igen.

Tak til hele teamet hos Glostrup Biler ApS, og en særlig tak til Tibet, for at gøre min købsoplevelse så mindeværdig og problemfri. I er virkelig et eksempel til efterfølgelse i bilbranchen!

4 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil meget gerne takke Jalal og Tibet for handlen.Alt gik over forventning,det kom en mærklig lyd fra et andet sted,som ordnes i løbet af få timer.Go bil og den kører vanvittig godt.Jalal er et godt meneske og med godt hjerte.Jeg vil meget gerne anbefalde at alle kan handle med dem og i bliver ikke snød eller andet.Jeg ville gerne give 10 stjerner,men det ikke er muligt,tak igen drenge,i må være,som i er idag,tak fra hele mit hjerte til jer,som arbejder og tjener penge.

28 mars 2024

Seriøs bilsalg/køb

Har solgt min bil til Tibet efter henvendelse via Bilbasen. Det var en god oplevelse med professionel håndtering og seriøs snak fra start til slut. Alle aftaler er blevet overholdt. Kan klart anbefale at handle med Tibet.

9 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionel, super venlig og serviceminded

Fantastisk bil-købsoplevelse, ejeren Tibet er yderst professionel og serviceminded, intet salgsgas der, men ærligt vejledende og han ved hvad han taler om. Der blev aftalt nogle ting der skulle gøres ved bilen, og det blev gjort - og mere til, idet han bedømte at sommerhjulene der stod i bilen kun havde 1-2 sæsoner tilbage på forhjulene, hvorefter han uden aftale og uden beregning satte 2 nye fordæk på, bilen skulle bare være iorden ved afleveringen. Se det er kundeservice, 10 ud af 10 stjerner. Iøvrigt stod bilen som et slikket bolsche inde i salgshallen ved afhentningen og strålede. Jeg kan kun anbefale Glostrup Biler og Tibet på det varmeste. Jeg vil til enhver tid gerne købe bil der igen.

7 januari 2024

Fremragende service

Det er en af de få gange man laver en anmeldelse af egen lyst. Tibet er en yderst kompetent sælger samt en rar person som svarer på alle dine spørgsmål hvilket er en sjælenhed hos mange bilforhandlere. Ydermere er han sikker på sine biler i form af kvalitet. Der blev handlet en Mercedes E200 CDI fra 2012 i fremragende stand trods alder. Hvis du er på udkig efter brugt bil , kan det kun anbefales at besøge Glostrup biler. Det vil du ikke fortryde. Fem stjerner herfra

21 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.