Super god oplevelse hos Glostrup Biler! Jeg købte min Mercedes E250 hos dem, og jeg har været rigtig tilfreds med både købsoplevelsen og servicen efterfølgende. Da der kort efter opstod et pro... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg købte en brugt bil hos forhandleren, og desværre opstod der et par fejl inden for den første uge. Begge gange var de gode til at tage bilen ind og kigge på problemet, og jeg oplevede generelt,... Se mer
Glostrup biler har et stort og fornuftigt udvalg af specielt Mercedes biler. De er fornuftigt prissat og den jeg købte lever fuldt ud, op til mine forventninger. Hele opstarten med det første møde me... Se mer
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Glostrup Biler. Personalet var professionelle, hjælpsomme og ærlige hele vejen igennem. Købet gik hurtigt og uden problemer, og bilen lever helt op til min... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Support That Goes Beyond Just Buying a Car
It’s been over two years since we purchased our car from Glostrup Biler, and I must say, their exceptional service has never faded. From the very beginning, they helped us find the perfect car and offered a great deal, but what truly sets them apart is their continued support long after the purchase.
Whether it's regular servicing or simply seeking advice, they are always there helpful, responsive, and welcoming. Every visit feels like I'm being treated as a valued, premium customer.
Now that it's time for my car's two-year inspection (as required by law in Denmark), this is my first time going through the process. I wasn’t sure how to go about it, but Glostrup Biler stepped in immediately, offering all the guidance and support I needed.
Thank you to the entire team for the consistent care and professionalism. You’ve made car ownership a joy, I highly recommend Glostrup Biler to anyone looking for top-notch service and peace of mind!
Mange tak for din ærgerrighed den…
Mange tak for din ærgerrighed den bedste priser på bytte bil vi er meget tilfreds med dig og jeg skal anbefale mange andre til jer vi ses næste gang
I søndags prøvede jeg en Mercedes C180…
I søndags prøvede jeg en Mercedes C180 og havde den med hjem samme dag 😃. 2 dage efter fik den krog på og synet på ny. Det har være en rigtig trygt og rar oplevelse at handle med Glostrup biler. Sælgeren var smilende, imødekommende og venlig. Kan klart anbefales at handle bil der. Hilsen en super tilfreds kunde 😃
Kan klart anbefale Glostrup Biler 👌
Kan klart anbefale Glostrup Biler 👌 har netop handlet en Mercedes C200, til en god pris. Prøvede bilen Mandag og afhentede Torsdag, nysynet og klargjort. Top professionel behandling, og ekstremt venlig sælger Tibet. Kan kun sige sæt i gang og kom ud og køb 👍
Top klasse service
Mega fed sted, sindssyg god service, flotte biler til rimelig priser, man bliver taget med alt alt Hva der sker, skarpe og hurtige medarbejder. Kan klart anbefales hvis man er på udkig efter ny bil, de har biler til en hver smag alt fra luksus til mikro/mini biler.
5 stjerner her fra, rigtig god oplevelse vi fik der henne
Jeg købte en golf af dem
Jeg købte en golf af dem, en virkelig god handel, byttede min polo for golfen og fik en god pris. Forhandleren var venlig og lige på, og alt skete på under 2 dage. Så bilen en mandag, skrev under tirsdag og fik den med service og syn onsdag. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Kan kun varmt anbefale Glostrup Biler 😊…
Kan kun varmt anbefale Glostrup Biler 😊
Altid behagelig og god service af Tibet og de andre kollegaer.
Vi er så glade for vores Mercedes og ikke sidste gang vi handler hos jer 🤗🚗
Fornemt sted og god service…
Glostrup biler er på alle måder en super fin forretning lige fra kaffe, lokaler, udvalg, sælger og mekaniker.💪😃Takker for en god handel med drømmebilen, kan varmt anbefales herfra.
Hej jeg må sige har købt mange biler…
Hej jeg må sige har købt mange biler men her bliver man bare hørt og lytte til og man bliver behandlet så man føler man er til og så glad for min nye Mercedes tusind tak ikke sidste gang jeg handler der hilsen kim
Professionel og venligt service hos…
Professionel og venligt service hos glostrupbiler
Super Service god oplevelse 👍
Top service, flinkt personale.
Jeg købte i dag en bil hos glostrup biler og jeg må bare tage hatten af for deres gode service og deres måde at være på. Jeg følte mig rigtig godt behandlet.
Tak til Tibet og hans anden partner.
Kan varmt anbefale at tage herhen hvis i ønsker at købe en bil.
Fantastisk service
En meget nydelig og professionel butik
En meget nydelig og professionel butik, og Tibet er yderst behagelig og hjælpsom. Jeg blev udstyret med en fin brugt bil til en fornuftig pris, og hele processen forløb ganske gnidningsfrit. Kan klart anbefales!
Simpelhen en rar oplevelse at købe bil…
Simpelhen en rar oplevelse at købe bil hos Glostrup biler.
Jeg har købt en Kia hos Glostrup Biler…
Jeg har købt en Kia hos Glostrup Biler og fik god service og vejledning af Tibet. Jeg er tilfreds
Super god kundeservice
Super god kundeservice!
Jeg har fået købt mig en Fiat 500C, som jeg er så glad for. Trods en lidt besværlig kunde jeg har været, var de stadig hjælpsomme. Som en førstegangs bil ejer, er det en helt ny verden at være i, og her var de virkelig hjælpsomme.
Kan varmt anbefale at købe bil her
Fantastisk service. Bilkøbet har været en fornøjelse. Bilen blev klargjort på dagen. Der blev lavet fuld service, og den er blevet nysynet.
Kan varmt anbefale at kigge på bil her!
Good service go through minor details…
Good service go through minor details of the process and in my case they also helped in finding the cheapest insurance for
My car 👍😁
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.