Pan Paweł wykazał się dużym profesjonalizmem i empatią. Poświęcił dużo czasu, aby dopasować zajęcia do specjalnych potrzeb mojego syna, który jest w spektrum autyzmu i ma ADHD. Chociaż mój syn trzy ra... Se mer
Företaget har svarat
Córka uczęszcza na zajęcia Gigantów od kilku lat. Jest bardzo zadowolona, otrzymała dużą dawkę wiedzy na temat programowania- tematy są aktualizowane zgodnie z najnowszą wiedzą. Prowadzący są pomocni,... Se mer
Företaget har svarat
Łatwy sposób komunikacji, szybkie załatwianie spraw, przejrzysta strona. Jestem zadowolona z trenera Nataniela. Ma bardzo fajne podejście do dzieci, umie w miły, ale stanowczy sposób utrzymać dyscypli... Se mer
Företaget har svarat
Niestety ja jestem zawiedziona. Faktycznie nachalne namawianie na zajęcia. Córka znudziła się po pół roku, chciałam zrezygnować po czym Pan zaproponował zmianę kursu na kolejne pół roku. Ale okazało s... Se mer
Företaget har svarat
„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Przygoda mojej córki z Gigantami trwa od 2011 roku i jest bardzo zadowolona ze wszystkich kursów w których uczestniczyła. Profesjonalne podejście nauczycieli do każdej lekcji.
Gorąco polecam Gigantów.
Syn uczy się tu już od roku, w wakacje wyjechał i nie ma możliwości uczestniczenia w zajęciach. Pani konsultant wyszła z idealnym dla nas rozwiązaniem na dalszą naukę, dziękuję
Bardzo dobry kontakt, współpraca na wysokim poziomie, rzetelna realizacja zajęć. Polecam.
Mój syn skorzystał z obozu z grafiki komputerowej w Zakopanem. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Syn opowiadał o ciekawych zajęciach, bogatym programie i interesujących aktywnościach poza kursem.
Ja jako rodzic miałam możliwość stałego kontaktu z opiekunami, wgląd w zdjęcia z pobytu oraz szczegółowe informacje o programie. Za rok jedziemy ponownie!
Nauczyciel spokojnie tłumaczy wszystko na zajęciach. Jeżeli mamy kłopoty z połączeniem lub inne techniczne od razu dzwonicie i pomagacie rozwiązać kłopot.
Zajęcia które nam umykają mogą zostać odrobione w innym terminie.
Moja 11-letnia córka uczestniczyła w kursie grafiki komputerowej w Giga Programiści i jesteśmy bardzo zadowoleni. Program zajęć był świetnie przygotowany, ciekawy i dostosowany do wieku dzieci. Wszystko było tłumaczone jasno i w przystępny sposób, dzięki czemu córka chętnie uczestniczyła w zajęciach i z każdą lekcją zdobywała nowe umiejętności. Trenerzy byli bardzo zaangażowani, cierpliwi i mieli świetne podejście do dzieci. Serdecznie polecam ten kurs każdemu rodzicowi szukającemu wartościowych zajęć dla swojego dziecka.
Córka uwielbia zajęcia z programowania. Trenerzy świetnie potrafią poradzić sobie z dzieciakami (a wiadomo, że przy komputerze mają one masę różnych emocji) i są pomocni dla wszystkich.
Mega polecam!
Z czystym sumieniem polecam Gigantów Programowania!
Od pierwszego kontaktu czułam zaopiekowanie, profesjonalizm i indywidualne podejście. Zajęcia dostosowane do umiejętności mojego syna, bo były dobierane na podstawie bezpłatnej lekcji indywidualnej, na której Pan Trener świetnie przedstawił podstawy programowania w praktyce.
Syn uwielbia zajęcia z Gigantami. Z niecierpliwością czeka na kolejną lekcję. A ja jestem zadowolona, że może rozwijać swoje zainteresowania i mam super kontakt z zespołem opiekunów, którzy doradzają na kazdym etapie.
Dziękujemy!
Sprawny kontakt zalatwienie danej sprawy przez telefon.Bardzo zadowolona.
Giganci Programowania to świetna szkoła projektowania. Kolejny rok syn kontynuuje zajęcia. Świetny kontakt z klientem i zawsze ewentualna pomoc techniczna w trakcie zajęć.
Syn jest zadowolony z zajęć, ogromnym plusem jest możliwość odrabiania zajęć
Fajne zajęcia, trenerzy są sympatyczni, pomagają i tłumaczą gdy ktoś czegoś nie zrozumiał. Poświęcają też dodatkowy czas jak ktoś nie nadąża. Bardzo polecam gigantów programowania. Fajnie spędzam czas na każdej lekcji. Uczestniczę w programowaniu od 2024 r. Wiele się już nauczyłem. Pozdrawiam całą ekipę trenerów i uczniów.
Zajęcia bardzo rozwijające. Świetne jest to, że jeśli nie może dziecko uczestniczyć to na bieżąco ma duży wybór terminów do odrobienia zajęć. Bardzo kompetentny nauczyciel, z dużą wiedzą i super podejściem. Bardzo elastyczne podejście do ucznia, który dobiera kurs do swoich umiejętności. Kursy godne polecenia👍
Bardzo fajnie prowadzone zajęcia, kompetentni i bardzo mili trenerzy. W razie wątpliwości, problemów, zawsze pomagają. Ciekawe zajęcia, z różną tematyką, pokazujące możliwości tworzenia gier. Możliwość odrabiania zajęć w innych terminach, szybki i miły kontakt z konsultantami na infolinii.
Jestem zachwycona wsparciem technicznym! Cierpliwość, wytrwałość, a przy tym kultura osobista - i skuteczność. Bezcenne. Nasz syn już prawie rok jest uczestnikiem zajęć, niektóre odrabia u innych trenerów i tu także jestem pod gigantycznym wrażeniem serdecznego, życzliwego, niezmiernie cierpliwego podejścia do dzieci. Nie można pominąć w zachwytach wsparcia konsultantów, którzy reagują z prędkością światła na jakikolwiek komunikat ze strony rodzica. I o ile początkowo trochę sceptycznie podchodziłam do takiej nauki programowania, to teraz rozumiem już dlaczego nazwa firmy to Giganci Programowania :) Czapki z głów!
Syn jest zadowolony, dużo się nauczył. Profesjonalni prowadzący, świetnie przygotowany materiał i program zajęć. Elastyczne podejście do harmonogramu zajęć, uprzejma obsługa klienta. Polecamy!
Gorąco polecam zajęcia w Gigantach Programowania! Mój syn uczęszcza na nie z ogromną radością i nigdy nie trzeba go wyciągać z domu na siłę. Trenerzy mają świetne podejście do dzieci, potrafią przekazać trudną wiedzę w bardzo prosty i ciekawy sposób. Widzę ogromny progres w umiejętnościach syna, a co najważniejsze – rozwija on logiczne myślenie i kreatywność. Organizacja kursu jest na najwyższym poziomie. Pięć gwiazdek!
Polecam bardzo Gigantów. S6n chętnie uczestniczy w zajęciach już z trzeci rok. Najlepsze jest to, ze może uczestniczyć on line.
Bardzo miła obsługa, w razie jakiś problemów zawsze pomocna. Możliwość odrobienia lekcji przełożenia bez problemu. Polecam z całego serca ♥️
Obsługa klienta pierwsza klasa. Sami pilnują, żeby dziecko odrobiło zaległości. No bajka!
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.